1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 16:30

3.kolo, Divize D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hodonín doma vyhrál, ale opět těsně


Branky


0

V Hodoníně se odehrálo utkání, které oko diváka moc nepotěšilo. Zápas s minimem střel na branku, jen jedním gólem nakonec rozhodla jedna branka. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se v Hodoníně na branku snad ani nevystřelilo, domácí se mezi tři tyče netrefili ani jednou, ani nezahrávali žádný roh. Jedinou slibnou příležitost měl ve 35. minutě Pavlačka. Slovenský útočník střílel po přihrávce Hynka Maršálka z dobré pozice nad. Žďár, jenž v Hodoníně postrádal pouze dovolenkujícího útočníka Aleše Chmelíčka, byl o něco aktivnější, ale i hlavičky Nedvěda a Berky skončily mimo.

 

Druhá půle přinesla lepší fotbal i více vzruchu. Pavlačka však po rychlé akci nedokázal dotlačit míč do sítě a dalekonosná rána Rešky se otřela o břevno.Domácí vysvobodila až Poláchova přihrávka, kterou prudkou ranou pod břevno zužitkoval útočník Pavlačka. Gólman Jícha byl proti umístěné ráně bez šance. Žďár po obdržené brance přidal na obrátkách a začal protivníka přehrávat. Před Petráše se ovšem složitě dostával. S prudkou ranou záložníka Nedvěda si domácí brankář bez problémů poradil, při jiné šanci hostů ho zase zastoupil stoper Hyža.  Do konce zápasu byli hosté lepší, domácí zkoušeli hrát na brejky, ale ke gólu to ani u jednoho týmu nevedlo.



Ohlasy k zápasu


FK Hodonín
František Komňacký, trenér Hodonína: Zápas byl věcí vůle, nasazení a chtění. Proto jsem rád, že jsme utkání, které nabídlo víc bojovnosti než fotbalové krásy, dotáhli do konce. Po třech kolech máme šest bodů, což je celkem slušný vklad. Víme ale, že musíme ještě hodně pracovat na tom, aby naše výkony šly nahoru, aby vítězství byla ještě přesvědčivější a náš projev fotbalovější.




Sestavy


FK Hodonín
M. Petráš [-] - R. Víšek [-] , T. Novotný [-] , H. Maršálek [-] , M. Hyža [-] - T. Reška [-] (89. J. Maršálek [-] ) , Z. Šturma [-] (41. T. Petrucha [-] ) , T. Polách [-] , J. Hesek [-] - M. Švrček [-] (82. J. Mokrý [-] ) , L. Pavlačka [-]

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
F. Jícha [-] - J. Mašek [-] (60. L. Jurnečka [-] ) , T. Ločárek [-] , R. Kunstmüller [-] (71. J. Motyčka [-] ) , L. Trojánek [-] , J. Nedvěd [-] , R. Turek [-] , M. Veselý [-] , M. Vomela [-] , O. Berky [-] , J. Bureš [-]

ŽK: 15. M. Hyža , 52. H. Maršálek , 57. T. Petrucha , 82. T. Polách , 83. T. Novotný - 37. J. Bureš , 63. R. Turek .
Místo: Tráva. Rozhodčí: Denev Alex - MAYER Jan, HLUBINKA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.