Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 16:30

3.kolo, Divize D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Švancara tentokrát na góly nenahrával, on je dával


Branky


0

Blabsko dokázalo jasně vyhrát i druhé domácí utkání a dává zapomenout na těžkou minulou sezonu. Lví podíl na vítězství měl opět Petr Švancara, který na jeden gól nahrál a dva dal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase o gól lepší domácí

První poločas začal zostra, po zaváhání na obránců se na každé straně dostali hráči do šance, ale góly z toho nepramenily. V 7. minutě už gól padl. Petr Švancara potáhl po straně míč, dostal se ze strany do vápna a místo centru, který všichni čekali krásně zavěsil do Zádrapovi branky. Ve 14. minutě se dostali hráči Blanska do brejku, Švancara našel ideálně Trtílka, ale jeho střelu ve vyložené šanci zablokovali obránci. Mezi 24. a 30. minutou se dostal dvakrát do úniku Švancara, ale při obou akcích byl pískán správně ofsajd. Hosté se mohli dostat do utkání v 35. minutě, když udělal hrubku Šplíchal, a po které se do 100% šance dostal Přichystal, jenž udělal kličku Juranovi, ale odkrytou branku trefit nedokázal.Ve 36. minutě hostům zatrnulo při rozehrávce Zádrapy, který tak dlouho váhal, až nastřelil Trtílka, míč se však odrazil mimo branku. Ve 40. minutě dobře ze strany centrovali hosté, ale Přichystal branku hlavou opět netrefil. Velká šance domácích přišla ve 45. minutě. Po přihrávce Kuglera vychytal Nečase Zádrapa, následně zakončujícího Trtílka stáhl k zemi Rybníček, penalta i přes velkou nevoli domácích hráčů a diváků odpískána nebyla.

Brzy po změně stran jasno

Šest minut po změně stran rozhodl zápas Švancara. Nádhernou individuální akcí se prokličkoval až před Zádrapu a technickou střelou překonal brankáře Rosic. Hosté se však s výsledkem nechtěli smířit a v 55. minutě CHlup z 20 metrů mířil těsně nad. Domácí předvedli o minutu později něco podobného, když po nahrávce Švancary pálil z vápna mimo Jarůšek. Další 15 minut patřila Rosicím. V útoku se začal objevovat Huška, což jim patrně svědčilo. Nejdříve loboval nad z vápna Havlásek, poté stejný hráč potáhl míč, předložil Malatovi, ale ten střílel nad. Sérii centrů a rohových kopů Blansko dokázalo také ubránit. V 65. minutě pálil dobře Malata, ale obránci jeho střelu zblokovali, o chvilku později pálil vedle domácí branky Moučka.V 70. minutě přišel velký závar ve vápně Blanska, Juran jednu šanci chytil, pak míš odkopl Gromský. Pravidlo nedáš-dostaneš platili i tentokrát. Do otevřené obrany pronikl Švancara, dal míš do tandemu nabíhajícímu Jarůškovi, který přidal pojistku v podobě třetího gólu. Hosty toto srazilo a domácí pak zápas v poklidu dovedli do vítězného konce. Domácí hráči se dostali ještě do několika šancí, jako třeba v 78. minutě, když po přesné přihrávce Fouska šel od poloviny hřiště sám na hostující branku Švancara, kterému však v poslední chvíli obránce Rosic zblokoval střelu na roh.



Ohlasy k zápasu


FK Blansko
Michal Kugler, trenér Blanska: V prvním poločase jsme hráli velmi dobře organizovaně, určitě jsme mohli přidat nějakou branku navíc. Ve druhém poločase jsme ubrali na pohybu a bylo to znát. Přesto se nám podařilo ještě dvakrát skórovat a zápas jsme zvládli. Opět bych chtěl poděkovat divákům za podporu, jak našim, tak hostujícím, kteří fandili moc pěkně.

FC Slovan Rosice
Daniel Březný, trenér Rosic:



Sestavy


FK Blansko
D. Juran [-] - P. Gromský [-] , P. Šíp [-] , J. Šplíchal [-] , D. Müller [-] - M. Kugler [-] , J. Nečas [-] (79. L. Chloupek [-] ) , P. Fousek [-] - J. Trtílek [-] (48. D. Jukl [-] ) , P. Švancara [-] , T. Jarůšek [-] (76. J. Kratochvíl [-] )

FC Slovan Rosice
J. Zádrapa [-] - Š. Rybníček [-] , P. Drbal [-] , T. Selinger [-] , J. Huška [-] - R. Fojtík [-] (53. D. Moučka [-] ) , D. Lang [-] (58. O. Makiš [-] ) , T. Chlup [-] , J. Havlásek [-] - P. Malata [-] , O. Přichystal [-] (69. J. Pecha [-] )

ŽK: 39. J. Huška , 73. O. Makiš , 75. P. Malata .
Hráči zápasu: D. Juran , P. Švancara .
Místo: Tráva. Počet diváků: 663. Rozhodčí: Klement Tomáš - ŠULA Petr, VEJTASA Simon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.