Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2021 15:30

10.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlatá Koruna vyhrála a jde do čela tabulky


Branky


20

Ve šlágru kola přivítala Zlatá Koruna doma Dolní Dvořiště. Šlo o souboj týmů že špičky tabulky a dal se tak očekávat kvalitní zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trefil se Fuciman a Šebelka

Začátek mohl být pro domácí kritický, ale hostujicí Dolní Dvořiště svou šanci nevyužilo. Naopak na druhé straně se po důrazném souboji Fucimana s brankářem Jirkalem dokoulel míč za brankovou čáru a domácí tým vedl. Za chvilku se Dolní Dvořiště dožadovalo penalty po zákroku na Urazila, ale píšťalka rozhodčího se neozvala. Naopak domácím tým se trefil znovu a Jan Šebelka zajistil poločasové vedené o dvě branky.

Zlatá Koruna přidala dvě branky, Dolní Dvořiště už jen korigovalo

Druhý poločas vyšel domácím skvěle a Dominik Fuciman přidal další branku 3:0. Po zadu nezůstal ani Jan Šebelka a i on přidal svou druhou branku v zápase. Dolní Dvořiště už jen snížilo brankou Marka Urazila na 4:1. Zlatá Koruna se tak dostala do čela soutěže. Dolní Dvořiště je se ztrátou čtyř bodů na pátém místě. 



Ohlasy k zápasu


SK Zlatá Koruna
Vít Ohnsorg(hráč): Dle mého dorazil zatím nejsilnější soupeř a díky tomu měl zapas velmi dobrou úroveň, kterou sledovalo poměrně dost diváků. Mohli jsme hned v první minutě prohrávat, ale soupeř svoji velkou šanci nevyužil. Do poločasu už jsme hosty do ničeho nepustili a ze dvou pološancí se nám podařilo skorovat. Druhy poločas už byl z naši strany přesvědčivější, z čehož pramenily další dva pěkné góly a spousta dalších šanci. Dolňák dokázal už jen zkorigovat skóre v poslední minutě po nedorozumění naši obrany, která ale jinak cely zapas fungovala skvěle. Pokud tento výkon zopakujeme příští týden ve Frymburku, tak bychom měli čelo tabulky udržet.

FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák (trenér): V první řadě gratuluji domácím k výhře. Mají velmi dobrý tým a vyhráli zaslouženě. Co si ,ale neodpustím tak tři zásadní situace v zápase. První při obdrženém golu na 1:0. Hráč vs. Gólman = kopačka v obličeji brankáře a dvě tržné ranky. Z této situace se míč došoural do branky. Za mě prostě gól neplatí, ale to musí vědět jiní. Druhá situace za malou chvilku. Penaltový zákrok na Urazila. Nepísknut. Tím nechci nijak hanit domácí kluky. Vyhráli, jak jsem říkal zaslouženě, ale myslím, že zápas by vypadal jinak. Co mě, ale úplně dostalo. Je nenominovat na tak důležité utkání pomezního rozhodčího. Tím pádem musel na lajnu domácí laik. A některé momenty. Hold musel zvedat nebo nezvedat. Taky nechci nějak urazit pána co mával. Prostě zápas blbec. My se teď musíme vrátit o kus zpět, nějaký věci si říct, máknout a v sobotu odčinit porážku. Nebude to jednoduchý, ale věřím, že to s klukama nic neudělá, všichni se budou těšit na zápas a body zůstanou doma.



Sestavy


SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - J. Zajíc [-] (80. M. Král [-] ) , B. Miletić [-] , M. Kalista [-] , J. Wagner [-] - V. Ohnsorg [-] , F. Persán [-] (87. M. Štěpánek [-] ) , M. Rytíř [-] - J. Sláma [-] , J. Šebelka [-] , D. Fuciman [-]

FK Dolní Dvořiště
M. Jirkal [-] - T. Zeman [-] (56. P. Pecha [-] ) , M. Hami [-] , Š. Štifter [-] , M. Urazil [-] , J. Krenauer [-] , D. Smolen [-] (75. M. Tesař [-] ) , J. Kubík [-] , L. Doucha [-] (66. J. Kříž [-] ) , O. Kouba [-] , J. Macanovič [-]

ŽK: 41. J. Wagner - 16. D. Smolen , 20. J. Kubík , 54. T. Zeman , 90. V. Lattner .
Hráči zápasu: D. Fuciman , J. Šebelka , M. Rytíř .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Mráz Marek - MUZIKA Filip, VÁVRA Ivo (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2021 05:49

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2021 00:22

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 18:30

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 14:43

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 11:01

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2021 20:31

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2021 13:07
Miroslav Turek

Expert: Josef Boček
Tip experta: remíza

Oba soupeři hrají na čele tabulky a kvalitu mají podobnou. Myslím, že v tomto zápase bude remíza.

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2021 09:33

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 10:29

Tip: výhra domácích

Tahák tohodle kola zvládne lépe Zlatka. Myslím, žejejich kádr je přeci jen kvalitnějsí, i když Dolňák se bude snažit zachránit Míra Jirkal. 3:1

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 08:26

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 07:36

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2021 09:30

Tip: remíza