1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2021 14:00

2.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota se více než jedenkrát neprosadila, přesto bere všechny body


Branky


25

Bolevec v prvním kole trápil Vejprnice až do samého závěru a ve Lhotě tomu nebylo jinak. Lhota zase chtěla zapomenout na fiasko z Tlumačova a nakonec brala těsnou výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První a poslední gól

Začátek zápasu moc velkých šancí nepřinesl. Lhota se kombinací ještě nedostávala do nebezpečného zakončení a hosté se zmohli jen na dalekonosné pokusy. Michal Bublík jedním takovým zkoušel ze 40 metrů vystrašit domácího Rojíka, leč těsně minul. O pár chvil později přestřelil z úrovně penalty hostující Toman. Hosté se do šancí dostávali zejména dlouhými nákopy nebo auty, ale v obraně vládl domácí kapitán Kohout.

 

Domácí začali ohrožovat branku Körnera až z kraje 20. minuty a při první vážnější situaci se hned jednalo o vítěznou branku Lhoty. Po ose na pravé straně Suda Kotrnoch se k míči před téměř prázdnou svatyní zjevil Adam Vlček a ten už neměl složitou pozici k zakončení.

 

Lhotu vedoucí branka nakopla, ale to co zahodili v následných 5 minutách za šance je mohlo mrzet. Na obou stranách se následně až do přestávky celkem přiostřilo, o skluzy nebyla nouze. A ve 44. minutě mohlo být srovnáno, když se do samostatného úniku dostal Toman, který ovšem stíhán domácí obranou předčasně vystřelil pouze do náruše Rojíka.

 

Poločas promarněných šancí

Druhé dějství začalo tlakem domácích, kterým stály v cestě bloky bolevecké obrany. Na druhé straně se i Bolevec osmělil a Rojík musel vytasit jeden z parádních zákroků. O pět minut později se zase na druhé straně rozeznělo břevno po zakončení Kostky. V 61. minutě odmítl navýšení vedení asistent rozhodčího, který signalizoval ofsajd. 

 

Zápas pokračoval tlakem domácích, kteří se hnali za dalšími brankami, proti však byl několika obrannými zákroky Körner. Hosté se snažili využívat protiútoků a i na druhé straně byl proti všem výpadům Rojík se svou obrannou lajnou. Když pak Lhota znovu nastřelila jen brankovou konstrukci, rozešli se oba týmy do kabin po konečném výsledku 1:0.

 

ZÁZNAM Z UTKÁNÍ JE MOŽNÉ SHLÉDNOUT ZDE



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota
Petr Nykles, trenér domácích: Téměř po celý zápas jsme byli lepším týmem a soupeře jsme k ničemu nepustili. Bolevec ale velmi dobře bránil a my navíc většinu svých šancí neproměnili. Naše jediná branka padla po pěkné kombinaci přes lajnu, sklepnutím takřka do prázdné brány, ale pojistku jsme nedali. Zápas jsme si ale i přesto pohlídali.

SSC Bolevec
Jakub Körner, brankář hostů: K zápasu jsme se bohužel nesešli v optimální sestavě, ale všichni hráči, kteří nastoupili, podali bojovný a týmový výkon, který korunoval skvělým výkonem nováček Jiří Sinkule. Bohužel zápasu slušela remíza, ale branku jsme nedali, a proto se už nyní musíme soustředit na další důležitý zápas.



Sestavy


TJ Sokol Lhota
J. Rojík [-] - T. Štverák [-] , J. Kohout [-] , P. Suda [-] , J. Horník [-] , M. Kouřil [-] (73. P. Kalabza [-] ) - M. Kostka [-] , O. Kotrnoch [-] - A. Vlček [-] (85. D. Křížek [-] ) , J. Zdvořáček [-] (64. M. Matas [-] ) , M. Švehla [-] (85. J. Eliášek [-] )

SSC Bolevec
J. Körner [-] - J. Sinkule [-] , M. Žíla [-] , K. Loula [-] (81. M. Soukup [-] ) , P. Dlesk [-] , K. Kepl [-] , J. Jaroš [-] , J. Toman [-] , J. Hibler [-] (48. F. Vetešník [-] ) , J. Fryček [-] , M. Bublík [-]

ŽK: 34. M. Švehla , 83. M. Kostka - 21. M. Žíla , 45. K. Loula .
Hráči zápasu: J. Kohout .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Jakš Jan - BUREŠ Jiří, STROLENÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Ondřej Bauer
Tip experta: výhra domácích

Lhota bude chtít napravit porážku z Tlumačova a získá doma tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích