Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 10:30

13.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sapeli Polná zakončila první půlku soutěže vítězně


0

Polná přivítala ve Stáji Jaroměřice a musela se mít na pozoru. Hostující Destrukce si totiž přivezla formu: ze zápasů s Jemnickem a rezervou Meziříčí měla plný počet bodů a skóre 7:2. Ale Sapeli již několikrát potvrdili, naposledy se o tom pořádně přesvědčily Moravské Budějovice, že ctí - Můj dům, můj hrad! V zápase samotném viděli diváci kvalitní podívanou, s lepším koncem pro hostitele, Sapeli Polná zvítězila 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři rychlé branky na úvod, v závěru zahozená penalta

Domácí vstoupili do utkání skvěle, ve druhé minutě ještě neproměnil tutovku Petr Barák, ale o minutu později již uhodilo. Po kombinaci M. Brnického a P. Baráka vypálil Filip Dvořáček a vymetl pavouky z pravé šibenice Klubalovy branky - 1:0. V 6. minutě prodloužil P. Barák míč pro Jakuba Szabó a ten potvrdil pověst kanonýra – 2:0. O dvě minuty později vyslal přesný pas J. Lokvenc, a však Szabó gólmana hostí nepřekonal. V deváté minutě se také připomněli hosté. Tomáš Hambálek vystřelil za hranicí šestnáctky a snížil na 2:1. Tři branky hned na úvod! A i nadále se hrál pohledný fotbal i přesto že ho ovlivňoval velmi silný vítr. V 18. minutě nedosáhl P. Barák na pěkný centr P. Takácse. Na druhé straně zachránil o několik minut později v malém čtverci výborným obranným zákrokem J Lokvenc. Ve 23. minutě centroval od rohového praporku Petr Barák, gólman Klubal míč jen vyrazil před sebe a obránce hostí nakonec stihl odkopnout na roh. V 34. minutě si F. Dvořáček narazil na šestnáctce s P. Barákem a poté vypálil těsně vedle levé tyče Klubalovy branky. V 38. minutě mohli hosté srovnat gólový krok, poté co sudí Stehlík odpískal pokutový kop. Nabídnutou šancí však hostující P. Čermák pohrdl a přestřelil branku.

Domácí žádné drama nepřipustili

Druhou část začali šancí hosté. V 48. minutě se ocitl v šanci M. Neuman, po centru ze strany však v prostoru penalty promáchl. V 58. minutě zahrával standardku F. Dvořáček, po jeho centru hlavičkoval M. Špendlíček těsně vedle branky. O tři minuty později po další kombinaci Dvořáčka s Barákem nepropálil Klubala J. Szabó. V 73. minutě neuspěl v úniku Szabó, Klubal byl opět na místě. V závěru domácí žádný tlak hostů nepřipustili a sami nabíhali do otevřených oken jaroměřické obrany. V 82. minutě vyslal P. Barák pas na J. Szabó, ten skvěle vypálil, ale gólman hostí stihl bravurním zákrokem zachránit a vyrazit míč na roh. Ve 86. minutě po standardce Filipa Dvořáčka pálí Kuba Szabó těsně vedle. Sapeláci si tak svým aktivním přístupem vítězství pohlídali.



Ohlasy k zápasu


TJ Sapeli Polná
Jiří Babínek, manažer Sapeli Polná: Vítězství je vzhledem k počtu vypracovaných šancí naprosto zasloužené. Celý tým zaslouží pochvalu a to nejen za získané tři body, ale hlavně za předvedený výkon. Pochválit chci i tým Jaroměřic, který se předvedl ve velice dobrém světle a přispěl ke kvalitě utkání.

FK Jaroměřice nad Rokytnou
Antonín Salák, trenér Jaroměřic: Asi jsme si v autobuse zdřímli a začátek zápasu podle toho vypadal - v 6. minutě 2:0 pro domácí. Pak jsme rychle kontrovali a tím se udrželi v zápase. Pokud bychom na konci poločasu dali penaltu, tak jsme na nějaký bod mohli pomýšlet. Domácí si však vytvořili více gólových situací a o ten jeden gól byli úspěšnější..



Sestavy


TJ Sapeli Polná
P. Koubek [-] - P. Takács [-] , P. Tržil [-] , J. Lokvenc [-] , J. Šebesta [-] - M. Brnický [-] , M. Špendlíček [-] , F. Dvořáček [-] , J. Vacek [-] - P. Barák [-] , J. Szabó [-]

FK Jaroměřice nad Rokytnou
K. Klubal [-] - J. Urbánek [-] , Z. Karásek [-] , D. Karásek [-] , P. Čermák [-] - F. Svoboda [-] (84. F. Hvězda [-] ) , D. Hověz [-] , T. Hambálek [-] (68. J. Fruhauf [-] ) , M. Hutař [-] - M. Hošek [-] , M. Neumann [-]

ŽK: 40. P. Koubek , 40. P. Takács , 49. J. Šebesta , 89. J. Szabó - 89. Z. Karásek .
Hráči zápasu: P. Tržil , F. Dvořáček - K. Klubal .
Místo: Stáj. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.