4:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěboř se po dvou měsících dočkala vítězství


Branky


0

Je to osm týdnů, tedy skoro dva měsíce, co naposledy ochutnali hráči Chotěboře chuť vítězství. Tehdy porazili 3:1 Světlou a asi je ani v duchu nenapadlo, že v dalších sedmi duelech nevyhrají a propadnou se až na 12. příčku tabulky. Před dnešním zápasem doufali, že si minule v Bíteši vypili kalich hořkosti již do dna, a že dnes dokáží Okříšky porazit. Ty totiž z posledních dvou duelů vytěžily jen bod s posledním Herálcem, a tak se také nedá říct, že by momentálně hrály v životní formě. Chotěboř se po dvou měsících dnes dočkala výhry a zvítězila přesvědčivě 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle nabídla pouze podprůměrný fotbal

Na začátku utkání byla aktivnější domácí Chotěboř, na které bylo znát, jak moc chce konečně uspět. Úvodní příležitost a větší vzrušení před hostujícím brankářem L. Fialou měl na svědomí Martina Somerauer, ale mířil nepřesně a největší šance prvního dějství tak nebyla využita. Poté to totiž bylo o tom, aby ani jeden celek neinkasoval. Oba týmy hrály až příliš opatrně, ukázalo se, v jaké pohodě se oba celky nacházejí a poločas se dohrál v podprůměrném výkonu obou týmů.

Domácí celek šel v druhé půli za jasným vítězstvím

Většího vzruchu a konečně i branek se 130 diváků dočkalo až po změně stran. V 52. minutě otevřel skóre domácí Tomáš Hromádka, jenž se trefil krásně z voleje – 1:0. Vstřelená branka domácí nakopla a začali soupeře přehrávat. V dalším průběhu Okříšky zatlačili a přišly i další branky.  Nejprve se v 72. minutě trefil hlavou Libor Filipský – 2:0. Tři minuty nato přišel faul ve vápně a po něm se z pokutového kopu prosadil Martin Odvářka – 3:0. Gólový účet utkání uzavřel v 84. minutě po samostatném úniku Petr Hanousek, který tak pečetil výhru hostitele 4:0.



Ohlasy k zápasu


FC Chotěboř
Josef Soural. trenér Chotěboře: Je to o gólech a ty nám tam dnes napadaly. Po nevýrazné první půli nás najednou bylo plné hřiště, byli jsme agresivnější, hráli jsme s větší chutí. Z výsledku ale vědu neděláme, v sobotu nás čeká další těžký duel..

SK Huhtamaki Okříšky
Gustav Cabúk, trenér Okříšek: První poločas byl vyrovnaný, o něco více hrozili domácí, a to především ze standardních situací. Druhé část se nám nevyvedla, domácí se po první brance dostali na koně, přidali další branky a zaslouženě vyhráli. Ten druhý poločas jsme hráli špatně a doufám, že se to v dalším zápase zlepší!



Sestavy


FC Chotěboř
P. Vykoukal [-] - T. Hromádka [-] , M. Čáp [-] , R. Odvářka [-] , L. Filipský [-] - J. Hlaváček [-] , M. Moravec [-] (72. J. Hlaváček [-] ) , M. Somerauer [-] , P. Ďoubal [-] - M. Odvářka [-] (77. M. Pospíšil [-] ) , P. Hanousek [-] (86. M. Somerauer [-] )

SK Huhtamaki Okříšky
L. Fiala [-] - V. Voda [-] , J. Brabenec [-] , Z. Ryšavý [-] , T. Binka [-] (62. T. Dočkal [-] ) - P. Dubský [-] , J. Jůza [-] , M. Dočekal [-] , O. Benda [-] - M. Zeman [-] , V. Bastl [-] (69. L. Rampír [-] )

ŽK: 30. P. Ďoubal - 15. M. Zeman , 17. J. Brabenec .
Hráči zápasu: T. Hromádka , P. Hanousek - T. Binka .
Místo: Chotěboř. Počet diváků: 130.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.