Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jemnicko přestřílelo Žirovnici


Branky


7. L. Morkus , 11. L. Morkus (p.) , 51. M. Netrda , 60. Z. Koutný , 73. O. Frechka - 6. L. Dýnek , 34. F. Vilímek , 69. P. Kořínek
0

12. kolo bylo dnes rozehráno jediným sobotním duelem v Jemnicku. Domácí minule, trochu překvapivě, poprvé v sezóně prohráli - v Jaroměřicích nezachytili úvod a nakonec zde prohráli 2:3. Ztratili tak sice bezprostřední kontakt s vedoucí Bíteší, na druhou stranu  z nich může spadnout určitý tlak, který provází dlouhodobě neporažené celky, jejichž neporazitelnost se propírá ze všech stran, dokud tento tým neprohraje. Novou sérii úspěchů chtělo Jemnicko rozjet již dnes proti Žirovnici, které se poslední utkání také příliš nevyvedlo, tým okolo špílmachra Dýnka prohrál s rezervou brodského Slovanu hladce 0:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brankové hody v první půlhodině

V Jemnici se dnes hrálo divácky atraktivní utkání. První se gólově ozvali překvapivě hosté, už v 6. minutě se z trestného kopu trefil z 18 metrů hostující Lukáš Dýnek – 0:1. Za minutu již bylo srovnáno, protože domácím vyšla akce po levé straně. M. Netrda našel na zadní tyči Luboše Morkuse, který si zpracoval míč a poslal jej ke vzdálenější tyči -1:1. Netrvalo dlouho a opět M. Netrda oslovil znovu L. Morkuse, jenž tentokrát trefil břevno a z následné dorážky trefil tyč Kříž. Jemnicko poprvé poslal do vedení z penalty Luboš Morkus, který potrestal v 11. minutě faul na Kincla – 2:1. Zvýšit mohl M. Máca, který vracel balon do vápna tak šikovně, že trefil šibenici, ale jeho pokus s námahou vytěsnil na roh D. Švec. Žirovnický brankář se zaskvěl i proti střele P. Tesaře. Gólově úrodnou půlhodinu zakončil po přesném centru T. Knotka vyrovnáním Filip Vilímek - 2:2. Tímto výsledkem první poločas skončil.

I v druhé půli padli 4 branky, úspěšnější však byli domácí

Druhý poločas vyšel lépe domácímu Jemnicku. Aktivní L. Morkus pronikl přes dva protihráče, ve vápně našel P. Tesaře, který přihrál Miloši Netrdovi - jeho přitažená placírka skončila u tyče a domácí šli do vedení 3:2. Srovnat mohl po rohu F. Vilímek, ale jeho střelu vykopl z branky Zdeněk Koutný. Domácí stoper se objevil i u branky na druhé straně a v 60. minutě hlavou usměrnil do sítě centr M. Netrdy - 4:2. O osm minut později však hosté opět snížili. Na přímý kop nejvýše naskočil Petr Kořínek a jemnou tečí snížil – 4:3. Poslední slovo však mělo Jemnicko. V 73. minutě Křížovu bombu vyrazil Švec a Oleksandr Frechka skluzem dorazil míč do sítě a upravil na konečných 5:3. Jemnicko bere tři body a přiblížilo se vedoucí Velké Bíteši na 3 body.



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO
Zbyněk Kincl, asistent trenéra Jemnicka: Chtěli jsme po porážce v Jaroměřicích doma uspět. Brzy jsme prohrávali, ale podařilo se nám rychle odpovědět a pak i vést. Hosté hráli dobře, tvořili a snažili se hrát fotbal, za což jsme byli rádi. A i když Žirovnice do poločasu srovnala, dokázali jsme po přestávce rozhodnout. Klíčový byl náš dobrý vstup do druhé půle, kdy jsme dokázali odskočit o dvě branky. Za vítězství jsme rádi, s výkonem jsme byli spokojeni a na své si přišli i diváci!

FC Slavoj Žirovnice
Leoš Mitas, trenér Žirovnice: Na rozdíl od zápasu v Brodě se nemáme za co stydět, vepředu jsme hráli dobře. Ale potvrdili jsme, že jsme druhé nejhůře bránící mužstvo a minimálně tři branky byly laciné. Volní hráči a nedůrazné bránění - to byla voda na domácí mlýn..



Sestavy


1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - M. Máca [-] , T. Bastl [-] , J. Kincl [-] , Z. Koutný [-] - M. Netrda [-] , S. Křivánek [-] , P. Tesař [-] , L. Morkus [-] - F. Kříž [-] , O. Frechka [-] (87. J. Anděl [-] )

FC Slavoj Žirovnice
D. Švec [-] - T. Knotek [-] , P. Houška [-] , F. Vilímek [-] , D. Kuš [-] - V. Kněžínek [-] , P. Kořínek [-] , L. Dýnek [-] , V. Hadrava [-] (63. T. Hřebecký [-] ) - V. Staněk [-] , T. Houška [-] (82. L. Makovička [-] )

ŽK: 84. F. Kříž - 75. V. Staněk , 77. P. Kořínek .
Hráči zápasu: L. Morkus , F. Kříž - L. Dýnek .
Místo: Jemnice. Počet diváků: 160.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.