J. Šimoňák 55. (p.)
1:4
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

10.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěboř doma propadla s Přibyslaví


Branky


0

Okresní derby bylo dnes k vidění v Chotěboři. Domácí tým z pod Železných hor přivítal Přibyslav. Hostitelé zatím fotbalovým podzimem doslova klopýtají, občas uhrají dobrý výsledek, ale ve většině zápasů převládají individuální chyby, které tým sráží. Minule se tým prezentoval zlepšeným výkonem a diváci tak doufali, že to jejich borci předvedou i doma proti soupeři, který se v posledních kolech výsledkově i herně zvedá, funguje to především ofenzivní řadě - za poslední tři zápasy vstřelila Přibyslav 13 gólů. A hosté z Přibyslavi to dokázali i dnes v Chotěboři, když se dokázali prosadit hned čtyřikrát a odvážejí si tak všechny body za výhru 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půlhodině bylo vymalováno

Pár desítek diváků vidělo nepovedený úvod domácího celku. Špatný vstup Chotěboře a organizovaná hra Přibyslavi, to byly hlavní rysy první půlhodiny, ve které se zápas rozhodnul. Domácí se nebyli schopni v první desetiminutvce probrat a přišel trest. V 10. minutě se míč dostal až na volného Michala Jaroše a ten neměl problém otevřít střelecký účet - 0:1. Aby toho nebylo málo hned za tři minuty se poprvé gólově prezentoval i nejlepší střelec hostů Matěj Vopršal, který pohotově zakončil - 0:2. Domácí měli i nadále problém s důrazem a nasazením, čehož přibyslavský snajpr M. Vopršal využil podruhé těsně po uplynutí půlhodiny- 31. minuta a 0:3. S domácími mohlo být ještě hůř, ale penaltu, která se proti nim kopala M. Vopršal neproměnil. Chotěboř si za celý poločas vypracovala pouze jednu velkou příležitost, a však P. Hanousek odkrytou branku netrefil.

Domácí změny v sestavě nabudily, na body to však nestačilo

 Do druhé části udělal domácí trenér Soural změny a na hře domácích to bylo znát. Přitiskli Přibyslav k jejich vápnu a snažili se se zápasem něco udělat. Jiskřičku naděje pro Chtěboř vykřesal rovněž z pokutového kopu Jan Šimoňák, jenž v 55. minutě snížil na 1:3. Ale kdo čekal že se Chotěboř ještě více nabudí  a do soupeře se zakousne, ten byl zklamán. Naopak na opačné straně si Matěj Vopršal v 75. minutě spravil chuť po neproměněné penaltě a svým třetím gólem v utkání rozhodl o definitivní výhře hostů - 1:4. Přibyslav tak potvrdila střeleckou formu z domácích zápasů a připsala si cennou výhru.



Ohlasy k zápasu


FC Chotěboř
Josef Soural. trenér Chotěboře: Výsledek vypadá jasně, ale já si myslím, že to bylo vyrovnané utkání, ve kterém nám nevyšel úvod a soupeři ano. Navíc byl po celý zápas lepší v koncovce. Prohráli jsme našimi vlastními chybami, nic nám teď nepřeje...

SK Přibyslav
Radek Havlíček, trenér Přibyslavi: Jeli jsme do Chotěboře s respektem, většinou jsme zde body ztráceli. Ale pohlídali jsme si začátek a dobře zvládnutou hrou jsme v první plhodince i se štěstím rozhodli. Po poločase domácí vystřídali a nastoupila jiná Chotěboř, která nás zatlačila. My jsme tlak i přes snížení z penalty přečkali a Matěj Vopršal pak definitivně stvrdil naši výhru. Chotěboř se v druhé části uchýlila ke zbytečně tvrdé hře, jsem rád že i toto jsme ustály..



Sestavy


FC Chotěboř
P. Vykoukal [-] - M. Čáp [-] , T. Hromádka [-] , J. Hlaváček [-] , M. Somerauer [-] - L. Filipský [-] , M. Pospíšil [-] (46. M. Odvářka [-] ) , M. Moravec [-] (46. M. Koutný [-] ) , J. Hlaváček [-] - J. Šimoňák [-] , P. Hanousek [-]

SK Přibyslav
L. Pazderka [-] - T. Musil [-] (78. M. Rosický [-] ) , M. Strašil [-] , J. Vopršal [-] , M. Jaroš [-] - L. Vykoukal [-] , M. Vopršal [-] , M. Krčál [-] (52. M. Ondra [-] ) , S. Pochop [-] (90. J. Sibera [-] ) - P. Škacha [-] , L. Adamec [-]

ŽK: 44. J. Hlaváček , 70. M. Somerauer - 20. T. Musil , 30. P. Škacha , 54. S. Pochop , 60. L. Adamec , 61. M. Jaroš , 73. M. Strašil . ČK: 46. J. Hlaváček .
Hráči zápasu: P. Škacha , M. Vopršal , M. Strašil .
Místo: Chotěboř. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.