Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 10:30

9.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěboř remízovala na hřišti Sapeli Polná


Branky


0

Chotěboř již chtěla ukončit podzimní mizérii a posunout se v tabulce tam, kam patří. Jenže los jim přihrál do cesty mimořádně nepříjemného soupeře. Domácí Sapeláci naposled prohráli ve 3. kole a aktuálně mají sérii čtyř vítězství v řadě! Přesto se hosté dokázali ve Stáji prosadit a sahali i po vítězství. Po neproměněné penaltě si však odvážejí "jen" bod za remízu 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se bylo na co dívat, padly čtyři branky

Chotěboř chtěla ukončit sérii neúspěchů a začala aktivně. Již v šesté minutě šli hosté do vedení ze standartní situace. Po centru do šestnáctky hosté ještě míč prodloužili na hranu malého čtverce, kde z hrany ofsajdu skóroval Michal Pospíšil  - 0:1. Vyrovnání přinesla 18. minuta, Filip Dvořáček předložil z pravého křídla míč do malého čtverce, Petr Barák na něj nedosáhl, ale za ním dobíhající Jakub Szabó srovnal na 1:1. V 22. minutě opět Szabó loboval z 30 metrů, míč skončil mimo branku. O minutu později vyslal Petr Barák křížný pas na svého parťáka z útoku J. Szabó, ten si zpracoval a podél gólmana vstřelil svoji druhou branku – 2:1. Ve 28. minutě se připomněli hosté ranou zpoza šestnáctky, Petr Koubek vyrazil a J. Šebesta odkopl na roh. O dvě minuty později se Chotěboř dočkala vyrovnání. Po standardní situaci hlavou srovnal neobsazený Martin Somerauer . Gólově bohatý poločas skončil tedy 2:2.

 

 

Chotěboř mohla rozhodnout, Somerauer však penaltu nedal

 

V druhé půli pokračovali hosté v plném nasazení a důrazu a přinášelo jim to další velké šance. V 48., 49. a 55. minutě mohli chotěbořští skórovat, svými tutovkami však Luboš Dvořák pohrdl. Další možnost jít do vedení se Chotěboři naskytla ve 48. minutě, kdy došlo ke střetu v domácí šestnáctce a sudí nařídil pokutový kop. V klíčové situaci zápasu však domácí gólman Petr Koubek vyzrál nad hostujícím kapitánem Martinem Somerauerem a penaltu mu zlikvidoval! Domácí tento okamžik nabudil a ti se tlačili do zakončení. Ale agilní Szabó v 57. minutě a po něm ani M. Brnický s J. Šebestou neuspěli. Čtvrthodinku před koncem mohl utkání rozhodnout na jedné straně domácí Barák, který si výborně naběhl na pas P. Takácse, jeho střela však šla bohužel těsně nad branku. A na druhé straně se snažili rozhodnout M. Pospíšil s M. Koutným, ale ani oni již nedokázali skórovat a tak se v atraktivním duelu zrodila remíza 2:2.

 

V krátké galerii se ještě vracíme k úspěchu Sapeláků na hřišti Havlíčkova Brodu B



Ohlasy k zápasu


TJ Sapeli Polná
Jiří Babínek, manažer Sapeli Polná: Chotěboř se představila jako kompaktní, velmi dobře fyzicky a technicky připravený tým. Soupeř byl výborný a s jeho standartkami jsme si nevěděli rady. Zápas se nevydařil sudímu -jeho řízení bylo více než rozporuplné a doplácely na to oba týmy. Z našeho pohledu dnes bod bereme.

FC Chotěboř
Josef Soural, trenér Chotěboře: Čekali jsme na herní a výsledkové probuzení. Toho prvního si troufnu říct jsme se dočkali. Druhého bohužel ne. Neproměnili jsme ani tu největší šanci, penaltu a ztratili dva body..



Sestavy


TJ Sapeli Polná
P. Koubek [-] - M. Zamazal [-] , J. Šebesta [-] , P. Tržil [-] , P. Takács [-] - M. Brnický [-] , P. Fišer [-] (46. M. Špendlíček [-] ) , O. Záškoda [-] (87. L. Rychetský [-] ) , F. Dvořáček [-] - P. Barák [-] , J. Szabó [-]

FC Chotěboř
P. Vykoukal [-] - J. Hlaváček [-] , M. Čáp [-] , L. Filipský [-] , M. Somerauer [-] (46. M. Koutný [-] ) - L. Dvořák [-] , J. Hlaváček [-] (80. P. Ďoubal [-] ) , M. Somerauer [-] , M. Pospíšil [-] (86. T. Hromádka [-] ) - P. Hanousek [-] , J. Šimoňák [-]

ŽK: 57. P. Koubek , 72. P. Tržil , 83. J. Szabó - 26. J. Hlaváček , 44. L. Dvořák , 89. J. Šimoňák .
Hráči zápasu: P. Barák - J. Šimoňák .
Místo: Stáj. Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.