1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:00

5.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jaroměřice se trápí dál ,opět prohrály


Branky


0

Poslední Jaroměřice přivítali jedenáctou Žirovnici. Podle postavení v tabulce je jasné, že ani jeden tým neprožívá ideální vstup do soutěže. Domácí, kteří ještě nevyhráli a mají jen dva body za dvě remízy, suužuje hned od začátku úzký kádr a pokud jim nemá ujet vlak, musí v domácím prostředí urvat co nejvíce bodů. Žirovnice a její lodivod Leoš Mitas si také určitě představovali lepší rozjezd. Po předminulém kole a výhře v Moravských Budějovicích se zdálo, že se blýská na lepší časy. Jenže pak Žirovnice schytala doma šestigólový výprask od Humpolce a vše je zase trochu jinak..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vše režíroval Lukáš Dýnek

V prvním poločase byli aktivnější hosté z Žirovnice, kteří využívali svých rychlých útočníků. Do úvodní šance se dostal dispečer hostující zálohy L. Dýnek, jehož nadějný pokus z prostoru penaltového puntíku vykopl reflexivně domácí brankář K. Klubal. Žirovnice byla nadále nebezpečnější a v 25. minutě šla po zásluze do vedení. Dostatek času a prostoru dostal opět L. Dýnek a ten za pomoci tyče otevřel skóre - 0:1. Domácí tým odpověděl zvýšeným nasazením a dostal se do několika náznaků příležitostí. A ve 37. minutě se také dočkal vyrovnání - po pěkné kombinaci se technickou střelou prosadil kapitán Michal Křivánek. Před přestávkou ještě jednou zahrozili žirovničtí, kdy si do uličky a následného samostatného úniku naběhl Dýnek, ale Klubal ho skvěle vychytal.

Hosté se po hodině hry dočkali

Druhé dějství přineslo opět zvýšené úsilí hostujícího Slavoje, jejíž většinu akcí řídila záložní řada v čele s duem Dýnek - Rozporka. A těsně před hodinou hry si také vzali hosté vedení zpět. V 59. minutě se ve vápně jeden na jednoho prosadil V. Hadrava a špičkou kopačky poslal míč na zadní tyč, čímž určil rozhodující rozdíl ve skóre - 1:2. Žirovnice zbývající půlhodinu kontrolovala vývoj dobrou kombinační hrou a nepouštěla domácí do žádné větší příležitosti. A jelikož sama se dopředu také již tolik nehrnula, diváci se již žádného většího vzrušení nedočkali. Domácí tak ani v pátém kole nedokázali zvítězit a jsou v tabulce poslední. 



Ohlasy k zápasu


FK Jaroměřice nad Rokytnou
Antonín Salák, trenér Jaroměřic: Za moc to nestálo, branku soupeře jsme ohrozili jen jednou kdy to vzal na sebe Křivánek -a to je málo! Soupeři jsme naopak nabídli řadu příležitostí a nás často podržel skvělý Klubal, ale ani ten není bohužel všemocný..

FC Slavoj Žirovnice
Leoš Mitas, trenér Žirovnice: Jsem rád, že jsme odčinili nepovedený domácí zápas a dokázali jsme vyhrát na hřišti soupeře, se kterým máme dlouhodobě zápornou bilanci. Naše vítězství se myslím zrodilo zaslouženě, po domácím propadáku s Humpolcem jsme podali zlepšený výkon a zdatného soupeře porazili.



Sestavy


FK Jaroměřice nad Rokytnou
K. Klubal [-] - Z. Karásek [-] , D. Karásek [-] , J. Urbánek [-] , J. Fruhauf [-] - M. Křivánek [-] , M. Hutař [-] , F. Svoboda [-] , R. Hruška [-] (76. Z. Melán [-] ) - D. Hověz [-] , M. Neumann [-]

FC Slavoj Žirovnice
D. Švec [-] - D. Kuš [-] , P. Houška [-] , J. Svoboda [-] , T. Knotek [-] - V. Hadrava [-] , D. Rozporka [-] (79. J. Houška [-] ) , L. Dýnek [-] , F. Vilímek [-] - T. Houška [-] , T. Hřebecký [-] (86. V. Staněk [-] )

ŽK: 71. F. Svoboda , 83. M. Křivánek , 85. M. Hutař , 89. J. Fruhauf - 71. D. Kuš , 86. T. Hřebecký .
Hráči zápasu: D. Karásek - D. Rozporka , L. Dýnek .
Místo: Jaroměřice. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.