Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 16:30

4.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěboř potvrdila v derby roli favorita


Branky


0

Souboj tabulkových sousedů a regionálních rivalů byl dnes na pořadu v Chotěboři. Domácí svěřenci trenéra Sourala byli sice před zápasem tím hůře postaveným v tabulce, nicméně vstupovali do zápasu v roli favorita. Měli v dosavadním průběhu těžší los, což se vzhledem k tomu, že jsou odehrány jen tři kola odráží v tabulce.  Před velice slušnou návštěvou 340 diváků tuto roli také chotěbořští potvrdili a svého soupeře z města skla pokořila 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskový úder Hanouska

Chotěboři se podařil vstup do utkání, naopak hosté ze Světlé jej zaspali . Hostitel od Železných hor začal aktivně a hned v 6. minutě se dočkal změny skóre v jeho prospěch! Do vápna se protáhl L. Dvořák, vybídl ke skórování Petra Hanouska a ten překonal J. Adamce v brance Světlé - 1:0. Po čtvrt hodině se po podobné akci agilní Hanousek tentokrát mezi tři tyče netrefil, příležitost mu připravil svojí  individuální akcí Jiří Hlaváček. Před poločasem se ještě vyznamenal J.Adamec po pěkné střele M. Moravce. Do kabin tak šli spokojenější domácí, hosté vypadali chvílemi odevzdaně..

Světlá si opět nepohlídala začátek

 Druhou půli začali domácí stejně dobře  jako první, možná ještě lépe! Hned ve 47. minutě poslal domácí  Marek Somerauer míč z rohu přímo na hlavu bratra Martina Somerauera, který vyskočil nejvýše a domácí vedli 2:0. Chotěboř uchopila taktovku zápasu ještě pevněji a hosty od Sázavy do ničeho nepouštěli. Sami navíc přidali pojistku. V 75. minutě zachytil míč Luboš Dvořák a se štěstím navýšil vedení již na 3:0. Světlá se přece jen zmohla alespoň na korigaci výsledku. V 83. minutě  se střelou na zadní tyč prosadil  Lukáš Vodička a upravil na konečných 3:1, kteří si tak připsali zaslouženou výhru.



Ohlasy k zápasu


FC Chotěboř
Josef Soural, trenér Chotěboře: Jsem s vítězstvím spokojen ,nutno však říct, že nám to soupeř svým pojetím usnadnil. Naše souhra občas vázne, náš tým je dlouho spolu a měl by být od prvního kola lépe sladěn. Na tom musíme zapracovat, je tam na moje gusto moc nepřesností!

FK Bohemia Světlá nad Sázavou
František Polák, trenér Světlé: Hodnotí se mi to těžce. Podali jsme asi nejhorší letošní výkon. Přijedeme na hřiště spolufavorita soutěže a místo maximálního úsilí a koncentrovanosti dostaneme hned góla a pak podáme bezkrevný výkon! Takhle se na hřišti týmu jako je Chotěboř prostě nedá uspět..



Sestavy


FC Chotěboř
T. Dobrovolný [-] - M. Čáp [-] , T. Hromádka [-] , M. Somerauer [-] (75. J. Šimoňák [-] ) , O. Bělovský [-] - L. Dvořák [-] , J. Hlaváček [-] (62. M. Koutný [-] ) , M. Somerauer [-] , M. Moravec [-] - P. Hanousek [-] , M. Odvářka [-]

FK Bohemia Světlá nad Sázavou
J. Adamec [-] - J. Valenta [-] , J. Pohnětal [-] , M. Muzikář [-] (54. J. Štros [-] ) , P. Dvořák [-] - L. Vodička [-] , M. Karel [-] , D. Valenta [-] , L. Rezek [-] - M. Křikava [-] , J. Klaus [-]

ŽK: 74. L. Dvořák , 82. M. Somerauer .
Hráči zápasu: P. Hanousek , M. Somerauer - L. Vodička .
Místo: Hřiště. Počet diváků: 340.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.