1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 10:15

4.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polná přišla v závěru o výhru


Branky


0

Velká Bíteš dnes hostila za slunečného počasí Sapeláky z Polné. Domácí ještě neprohráli a po dvou výhrách a jedné remíze se vyhřívali na čele tabulky. To s hosty to tak růžové nebylo: ve třech utkáních skórovali pouze dvakrát a s jediným bodem za úvodní remízu v Meziříčí se krčili v suterénu tabulky. Dnes to dlouho vypadalo na první výhru Polné, když se ujali vedení v první půli. Domácí však bojovali až do konce a v nastaveném čase zklidili ovoce- z penalty srovnal Dvořák. Zápas tak dospěl do konečné remízy 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Szabó poslal dobře hrající Polnou do vedení

Dnešní utkání začali lépe hosté. Hráli pozorně z dobré defenzivy a od začátku směrem dopředu dokazovali, že chtějí konečně vyhrát. Hned ve 2. minutě našel hostující M.Brnický v šestnáctce v dobré pozici J. Szabóa, jeho levačka pálila mimo. Domácí odpověděli přečíslením ,ale Rozum zbrkle střílel namísto přihrávky. Ve 12. minutě zazdil slušnou příležitost domácí Dvořák a tak uhodilo na druhé straně. V 16. minutě zakombinoval P. Barák a J. Szabó a druhý jmenovaný se vydal do úniku, který zakončil přesnou střelou podél vyběhnuvšího gólmana Janouška 0:1. Ve 24. minutě se ke slovu dostali opět i domácí. Dvořák vypálil pohotově za hranicí šestnáctky a P. Koubek neméně pohotově zasáhl. Poté si šance připisovali hlavně hosté. V 31. minutě rozezvučel M. Špendlíček svoji bombou z dvaceti metrů břevno bítešské svatyně.V 34. minutě zakombinovala trojice  Brnický, Szabó, P. Barák a posledně jmenovaný svoji šanci nedal, domácí gólman vyškrábl střelu na rohový kop. Poté se domácí dožadovali penalty po sražení kapitána Střechy na malém vápně, ale hra pokračovala dále.  V poslední minutě první půle po dlouhém výkopu Petra Koubka unikl obráncům domácích Petr Barák a nastřelil tyč! Hosté si tak do kabin odnášeli zasloužené vedení.

Domácí vyrovnali v nastaveném čase

V druhé půli se hosté zatáhli, nebyli již tak aktivní a do hry se více dostala Bíteš. Přesto to byla Polná, která si z brejků vytvářela větší šance. Ve 46. minutě stihla domácí obrana zachránit při střele O. Záškody, tentýž hráč mohl skórovat v 62. minutě, když zakončoval skvělou akci P.Baráka. S postupujícím časem však rostla na hřišti nervozita. Rozhodčí se snažil hru zbytečně nekouskovat, ale benevolentní přístup se mu vymstil . Rostl počet žlutých karet, hlavně na straně hostů, fotbalové krásy však ubývalo. Domácí se v poslední dvacetiminutovce začali tlačit za vyrovnáním: nejprve hlavičkoval z malého vápna vedle L. Kopáček, pak se do zakončení cpal D. Rozum. Hosté však i nadále hrozili z rychlých brejků: v 72. minutě pálil Petr Barák z otočky nad a v 86. minutě běžel z půlky sám na gólmana V. Koukal, před šestnáctkou však zpomalil a domácí bek mu míč odkopl. Nervozita v závěru ještě stoupla a vše vygradovalo strkanicí ve vápně hostů, po které byl nařízen pokutový kop. K tomu se postavil T. Dvořák a vyrovnal na konečných 1:1.

 



Ohlasy k zápasu


FC PBS Velká Bíteš
Jaroslav Kubec, trenér Velké Bíteše: Hosté přijeli s velice dobře propracovanou hrou a my jsme si po většinu zápasu nevěděli rady. Polná také zaslouženě vedla, ale pak přitvrdila, sudí pustil hru až za únosnou mezí a soupeř se tím nechal ztrhnout. Z toho rezultovala závěrečná mela, pokopání Dvořáka a naše vyrovnání z penalty. Nervózní duel z něhož jsme šťastně vyšli s bodem..

TJ Sapeli Polná
Jiří Babínek, trenér Sapeli Polná: Poctivě odmakané utkání, na šance tak 9-2 a nakonec jen jeden bod a ještě několikazápasový distanc pro Milana Špendlíčka, který jedním zbytečným faulem zhatil úsilí celého týmu a devalvoval svůj vynikající výkon v celém utkání



Sestavy


FC PBS Velká Bíteš
K. Janoušek [-] - L. Kopáček [-] , L. Střecha [-] , T. Mrňa [-] , T. Hamřík [-] (83. R. Hemala [-] ) - P. Antoš [-] , O. Mucha [-] , M. Ivančík [-] (65. J. Horký [-] ) , T. Nekuda [-] - T. Dvořák [-] , D. Rozum [-]

TJ Sapeli Polná
P. Koubek [-] - P. Barák [-] , P. Takács [-] , P. Tržil [-] , L. Rychetský [-] - P. Fišer [-] , M. Brnický [-] , M. Špendlíček [-] , M. Zamazal [-] - O. Záškoda [-] (72. V. Koukal [-] ) , J. Szabó [-] (88. J. Šebesta [-] )

ŽK: 21. T. Hamřík , 55. T. Mrňa - 38. L. Rychetský , 46. O. Záškoda , 56. P. Barák , 77. P. Takács , 82. V. Koukal , 86. M. Brnický . ČK: 90. M. Špendlíček .
Hráči zápasu: K. Janoušek - J. Szabó .
Místo: Velká Bíteš. Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.