1:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 10:30

3.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polné domácí premiéra nevyšla


Branky


0

Sapeláci hráli první dvě kola venku, v nichž vstřelili pouze jednu branku. Herně to nebylo špatné, zato produktivita nic moc, přesto to Polné stačilo alespoň na jeden bod. Tentokrát by nemusel jeden gól stačit vůbec na nic - přijela totiž vysoce produktivní Přibyslav, která má 4 body a nastřílela šest branek. Hned pět z nich má na svědomí duo J. Vopršal - M. Vopršal.V zápase samotném Přibyslav dokázala, že jí to zkraje soutěže střílí a po bezbrankovem poločase dokázala ve Stáji vyhrát 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přibyslav od začátku lepší

Domácí čekalo velmi těžké utkání a od začátku se potvrzovalo, že Přibyslav hraje na podzim dobře. Ta se představila jako kompaktní tým a domácí hráči se měli od úvodních minut co otáčet, ale k přímému ohroženíjejich branky došlo až ve 23. minutě, kdy zpoza šestnáctky pálil P. Škacha, gólman Petr Koubek byl však na místě. Sapeláci zahrozili po dvou rozích M. Zamazala, ale J. Šebesta ani P. Matějíček netrefili zařízení. Poločas byl tedy bez branek, avšak s převahou hostující Přibyslavi.

Snajpr Vopršal dvakrát udeřil

V druhé půli hosté pokračovali ve výborném výkonu a Sapeli se marně snažili dostat více do hry. Zasloužené vedení Přibyslavi přinesla 61. minuta. V. Koukal nesmyslně adresoval přihrávku ke své šestnáctce, míče se zmocnil Matěj Vopršal a svůj únik zakončil gólem 0:1. O dvě minuty později spadly domácí akcie ještě níž. Míč na středu hřiště ztratil M. Špendlíček, a ačkoliv domácí měli v defenzivě dostatečný počet hráčů, tak se k míči dostal opět M. Vopršal a vstřelil druhý gól 0:2. V zápětí mohli hosté přidat třetí a dát tak domácím definitvní KO, ale z malého čtverce překopli branku. Domácí se přece jen vrátili částečně do zápasu v 75. minutě, kdy Patrik Fišer vyslal do úniku J.Szabóa a ten krásným lobem přehodil Syberu 1:2. V závěrečné čtvrthodince se domácí snažili vyrovnat a chvílemi soupeře přitlačili. Přišly i náznaky šancí : Szabó po nahrávce Špendlíčka však pálil mimo, stejně jako P. Fišer z hranice šestnáctky. Utkání tak skončilo zaslouženým vítězstvím Přibyslavi.



Ohlasy k zápasu


TJ Sapeli Polná
Jiří Babínek, trenér Sapeli Polná: Musím sportovně uznat, že hosté vyhráli zaslouženě, byli fotbalovější, rychlejší a důraznější. No a hlavně jsme je nedonutili k chybám,oni nás jo a pak je navíc dokázali potrestat..

SK Přibyslav
Radek Havlíček, trenér SK Přibyslav: Tato výhra je velice cenná. Domácí mají dobře organizovanou obranu a my ji dvakrát překonali. V rozmezí dvou minut jsme zápas rozhodli. Polná potom hrála agresivněji a vlastní chybou jsme ji nabídli snížení. Závěr už jsme zvládli a výhru udrželi..



Sestavy


TJ Sapeli Polná
P. Koubek [-] - P. Barák [-] , P. Tržil [-] , J. Šebesta [-] (46. P. Takács [-] ) , M. Zamazal [-] - J. Vacek [-] , L. Slezák [-] , M. Špendlíček [-] , P. Matějíček [-] - J. Szabó [-] , V. Koukal [-] (70. P. Fišer [-] )

SK Přibyslav
A. Sybera [-] - J. Flekal [-] , J. Vopršal [-] , M. Strašil [-] , M. Ondra [-] (59. S. Pochop [-] ) - L. Vykoukal [-] , M. Krčál [-] , P. Škacha [-] , M. Rosický [-] - M. Vopršal [-] (87. J. Stejskal [-] ) , L. Adamec [-] (80. J. Žalud [-] )

Místo: Stáj. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.