1:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 16:30

3.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěboř ve šlágru kola remízovala s Jemnickem


Branky


0

Jednoznačný magnet kola.Když se naposled sešli tito soupeři v Chotěboři, tak diváci viděli osm branek a hned sedm z nich v síti hostů! A to domácí prohrávali po první půli 1:0... Pozvánka pro diváky jako hrom! Navíc oba týmy od 1. kola potvrzují, že i letos budou hrát na špičce soutěže. Hosté neztratili zatím ani bod, domácí mají sice body jen tři, ale nebýt úvodní čtvrthodinky v Herálci, tak mají možná stejně jako Jemnicko. Tentokrát se pochopitělně takové hody nekonaly, po bezbrankové úvodní půli se diváci dočkali kvalitního fotbalu až v druhém poločase. Hosté nejprve vedli, pak však neproměnili pokutový kop a Chotěboř naopak nabídnutou penaltu využila. Jemnicko tak poprvé na jaře ztratilo body po remíze 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrná první půle toho moc nenabídla

Aktivněji začali možná překvapivě hosté. Snažil se zejména M. Netrda na levé straně. Po jednom z jeho průniků hlavičkoval v 5. minutě Frechka nad. Domácí se do větší šance dostali až v minutě deváté, hned to však stálo zato. Záložní řada vysunula rychlíka Hanouska, ten si míč dobře zpracoval a tvrdě vypálil. Brankář Kopeček reflexivně vytáhl jeho střelu  na břevno. Pak pokračovali v aktivitě hosté, nadvakrát se připomněl F. Kříž. Nejprve sám nepřesně hlavičkoval a pak uvolnil Š. Tobolku a toho skvěle vychytal Dobrovolný. Pak se chvíli nehrálo kvůli ošetření hostujícího brankáře Kopečka. Po této pauze zvýšili domácí aktivitu a přebrali iniciativu. Jejich sérii standardních situací a rohů všqak pozorná obrana hostí odvrátila.Ve 27. minutě posouval Hanousek na Martina Somerauera, jeho střelu zblokovali zadáci Jemnicka. Podobně dopadl i průnik agilního Bělovského o tři minuty později. Deset minut před půlí se připomnělo opět Jemnicko. Ale nákop Kincla nenašel žádného spoluhráče. V 37 .minutě ještě Netrda hledal Tesaře ,ale také z toho nic nebylo. V závěru si ještě sebral odražený míč domácí Hanousek, jeho střela byla opět zblokována. Poločas tedy branku nepřinesl.

Koutný smolařem na druhou

Po změně stran byli nejprve aktivnější domácí, ale uhodilo na druhé straně. Netrda vysunul v 50. minutě F. Kříže, ten zasekl balón a nedal Dobrovolnému šanci - 0:1. Domácí ose snažili odpovědět průnikem Svobody. Jeho slabá střela šla mimo. V 54. minutě mohlo být s domácími ještě hůř. Hromádka nedosáhl na centrovaný míč a srazil ve vápně Netrdu. Kopala se penalta, při které se však opětovně vytáhl Dobrovolný v bráně domácích a Kinclovi ji lapil! To domácí probudilo a ti začali Jemncku zatápět. Zejména z pravé strany, kde se také zrodila kce, po ktreér domácí vyrovnali. Hanousek dostal z pravého křídla míč do vápna a po souboji s hostujícím Koutným skončil na zemi .Sudí Pojezný odpískal penaltu, s čímž hrubě nesouhlasili hráči hostí. Zejména gólman Kopeček a F. Kříž, kteří si i vykoledovali žluté napomenutí. Kapitán Martin Somerauer nezaváhal a srovnal na 1:1. Od té doby se hrálo nahoru dolů ve velkém tempu a diváci si přišli na své. Jemnicko mohlo brzy opět vést, ale míč po ose Kříž -Netrda - Tobolka jen o kousek minul branku. V 70. minutě nebezpečně kombinovali jemničtí Tobolka s Tesařem. Hned z protiútoku zahrozil Bělovský. Domácí hru pak oživil příchod M. Odvářky a Chotěboř začala více hrát středem. Odtud se také probojovala ke dvěma slibným standardkám, ale ani z toho mráčku nezapršelo. V 74. minutě příznivcům domácích pořádně zatrnulo, když po nedůrazu domácí obrany přeloboval Tobolka vybíhajícího Doborvolného - těsně vedle. Chotěbořské rozhodnutí mohlo přijít v 83. minutě. Odvářka poslal do gólové příležitosti Dvořáka, ten však ještě někoho hledal a šanci tak zazdil. A málem platilo nedáš dostaneš. Po rohu Jemnicka se míč dostal k volnému Křivánkovi, ten ale o kousek minul odkrytou branku. Přesto ještě mohli hosté odjet se třemi body: s poslední akce utkání se zrodil opět roh, po kterém se míč snesl na hlavu volného Z. Koutného a ten z pár kroků trefil spojnici. Po ztrhujícím závěru si tak oba soupeři po zásluze body rozdělili.



Ohlasy k zápasu


FC Chotěboř
Josef Soural, trenér Chotěboře: S bodem jsou asi všichni spokojení,remíza je po tom průběhu spravedlivá. Zápas to byl opatrný, hlavně v první půli, ale v součtu bylo těch rušných momentů dost. Možná mohlo padnout více gólů na obou stranách, diváci by si je zasloužili..

1. FC JEMNICKO
Zbyněk Kincl, trenér Jemnicka: Začali jsme dobře, ale zabrzdila nás pauza při ošetření Kopečka, po které se naše hra až do přestávky rozpadla. Po poločase se hrál fotbal, který se asi čekal. Šance byly na obou stranách, škoda že jsme neproměnili penaltu na 2:0, zápas by pak samozřejmě vypadal jinak. Každopádně bod z Chotěboře se počítá..



Sestavy


FC Chotěboř
T. Dobrovolný [-] - M. Čáp [-] , T. Hromádka [-] , D. Svoboda [-] , M. Somerauer [-] (76. M. Koutný [-] ) - O. Bělovský [-] , M. Moravec [-] , M. Somerauer [-] , J. Hlaváček [-] (14. L. Dvořák [-] ) - J. Šimoňák [-] (60. M. Odvářka [-] ) , P. Hanousek [-]

1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - Z. Koutný [-] , J. Kincl [-] , T. Bastl [-] , M. Máca [-] - M. Netrda [-] , S. Křivánek [-] , P. Tesař [-] , O. Frechka [-] (56. L. Morkus [-] ) - F. Kříž [-] , Š. Tobolka [-] (78. P. Nevrkla [-] )

ŽK: 49. L. Dvořák , 55. T. Hromádka - 29. Š. Tobolka , 36. P. Tesař , 63. T. Bastl , 65. V. Kopeček , 65. F. Kříž , 88. Z. Koutný .
Hráči zápasu: T. Dobrovolný , O. Bělovský - F. Kříž .
Místo: Chotěboř. Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.