0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 16:30

2.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žirovnice hrála se Světlou bez branek


Branky


0

Domácí celek si v minulém kole přivezl z Chotěboře nelichotivý výsledek 0:3 a tak se chtěl doma ukázat v lepším světle a zvítězit. Hosté od Sázavy měli před zápasem bod za domácí remízu s brodskou rezervou a nějaký ten bod by se jim z Žirovnice hodil. Nakonec si jeden odvezli za bezbrankovou remízu. Domácí hráli od 63. minuty bez vyloučeného T. Knotka. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod utkání patřil Světlé

Úvodní domácí zápas začala Žirovnice překvapivě pasivněji a úvod patřil Světlé. Dlouho se však hrálo bez vyložené šance. Od 20. minuty se domácí zlepšeným výkonem vrátili do zápasu, ale první větší příležitost si připsala Světlá. Ve 32. minutě zatáhl po straně míč Pohnětal, dal pod sebe míč na P. Dvořáka a ten střílel. Jeho nadějný pokus však domácí obrana zblokovala. To  bylo po hříchu jediné větší vzrušení úvodní půle.

Hosté nevyužili půlhodinovou přesilovku

Druhá půle již nabídla více vzruchu než ta první. Domácí byli více na míči a odměny se mohli dočkat v 55. minutě. Ale D. Rozporka povedenou ranou napálil pouze břevno Adamcovi branky. Tato rána odstartovala nejzajímavější desetiminutovku utkání. V 62. minutě přišel důležitý moment - poslední hráč domácích T. Knotek fauloval unikajícího protihráče a uviděl zato červenou kartu. Z následného přímého kopu minul J. Klaus jen o decimetry šibenici Švecovi svatyně. A tuto pasáž zakončil hostující P. Dvořák, který šel sám na domácího brankáře, Žirovnici však podržel dobrým zákrokem Švec. Poslední větší šanci remízového utkání si přichystal po Dýnkově akci střídající V. Staněk, ale přestřelil. Zápas tak dospěl do bezbrankové remízy. 



Ohlasy k zápasu


FC Slavoj Žirovnice
Leoš Mitas, trenér Žirovnice: Chtěli jsme uspět a hráli jsme aktivně. Povětšinou však jen mezi vápny a finální zakončení se nám nedařilo. Na tom musíme pro příště zapracovat. Remíza je řekl bych spravedlivá.

FK Bohemia Světlá nad Sázavou
František Polák, trenér Světlé: Přáli jsme si bodovat a bod si odvážíme. Remíza myslím zasloužená - my měli větší příležitosti, domácí zase více ze hry. Škoda šance z 65. minuty, kdy šel Dvořák sám, přesto jsem s výsledkem spokojen.



Sestavy


FC Slavoj Žirovnice
D. Švec [-] - T. Knotek [-] , F. Vilímek [-] , J. Svoboda [-] , V. Kněžínek [-] - M. Kořínek [-] (70. V. Staněk [-] ) , L. Dýnek [-] , D. Rozporka [-] (81. V. Cajz [-] ) , V. Hadrava [-] - T. Houška [-] , T. Hřebecký [-] (91. L. Makovička [-] )

FK Bohemia Světlá nad Sázavou
J. Adamec [-] - J. Pohnětal [-] , P. Dvořák [-] , J. Valenta [-] , M. Muzikář [-] (70. J. Štros [-] ) - L. Vodička [-] , M. Karel [-] , J. Klaus [-] , L. Rezek [-] - M. Křikava [-] , P. Čuřík [-]

ŽK: 90. L. Dýnek - 28. P. Čuřík , 33. J. Valenta , 52. L. Vodička . ČK: 63. T. Knotek .
Hráči zápasu: L. Dýnek - J. Valenta .
Místo: Počátky. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.