Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 16:30

1.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěboř si poradila s Žirovnicí


Branky


0

Souboj dvou úspěšných týmů jara byl dnes k vidění pod Železnými horami v Chotěboři. Domácí ukázali, že jdou do nového ročníku s chutí a nebezpečného soupeře porazili poměrně hladce 3:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý nástup Chotěboře

Domácí celek trenéra Josefa Sourala byl na nový ročník patřičně nažhaven a gólově se to ukázalo hned ve 3. minutě. Po straně unikl Jan Hlaváček,odcentroval a našel volného Marka Somerauera, kterému udělal prostor nabíhající P. Hanousek - 1:0. Domácí pokračovali v aktivní hře. V 15. minutě se mohla kopat penalta poté, co byl ve vápně stažen agilní P. Hanousek. Hosté občas zahrozili z rychlých brejků, které táhl zejména špílmachr L. Dýnek. K většímu ohrožení P. Vykoukala se však žirovničtí nedostali. K další brance měl blízko po půlhodině hry P. Hanousek, ale nedostal se včas k zakončení po přihrávce J. Hlaváčka.

Rozhodla chyba brankáře

Po přestávkovém občerstvení pokračovali domácí v kvalitní, aktivní hře. Chotěboř o svém vítězství rozhodla definitivně mezi 65. a 70. minutou. Nejprve si chybující brankář hostů D. Švec srazil do branky centr M. Odvářky a na 3:0 upravil krátce nato Martin Somerauer, který oprášil staré " já na bráchu, brácha na mě". Jeho souhra s bratrem Markem byla učebnicová. Hostitelé i nadále hru kontrolovali a výsledek si v dalším průběhu pohlídali.



Ohlasy k zápasu


FC Chotěboř
Josef Soural, trenér FC Chotěboř: Byli jsme od začátku aktivnější a fotbalově hladovější. Proto bych řekl, že jsme zaslouženě vyhráli. Je třeba také říct, že to bylo vydřené vítězství, soupeř neprodal kůži lacino a museli jsme si jeho kontry dobře hlídat.

FC Slavoj Žirovnice
Leoš Mitas, trenér Žirovnice: Vstup do nové sezony jsme si po pravdě představovali jinak. Každopádně je výhra Chotěboře zcela zasloužená, zkušené mužstvo soupeře hru po celý zápas kontrolovalo.



Sestavy


FC Chotěboř
P. Vykoukal [-] - M. Čáp [-] , T. Hromádka [-] , M. Somerauer [-] , J. Hlaváček [-] - M. Odvářka [-] , M. Somerauer [-] , M. Moravec [-] , D. Svoboda [-] (46. J. Hlaváček [-] ) - P. Hanousek [-] , O. Bělovský [-]

FC Slavoj Žirovnice
D. Švec [-] - D. Kuš [-] , T. Knotek [-] , F. Vilímek [-] , P. Houška [-] - V. Hadrava [-] , M. Kořínek [-] , L. Dýnek [-] , D. Rozporka [-] - T. Hřebecký [-] , T. Houška [-]

ŽK: 45. M. Odvářka , 48. M. Somerauer - 42. F. Vilímek , 64. L. Dýnek .
Hráči zápasu: M. Odvářka , M. Somerauer - L. Dýnek .
Místo: Hřiště. Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.