Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2021 10:00

11.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soupeři se rozešli smírně


Branky


13

Diváci viděli šest branek, a remízu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Atraktivní diváckou podívanou nabídl nedělním dopolední zápas mezi Dolními Životicemi a Těškovicemi. Domácí družina se ujala vedení po sedmi minutách hry, když nařízený přímý kop krásně proměnil střelpou zpoza šetnáctky Hanák - 1:0. O čtyři minuty později na druhé straně zahrával standardku Šenk, který ji posadil na hlavu Daniela Krayzela, jenž zatloukl míč do kasy – 1:1. Další dvě příležitosti hostujícího Matěje Krayzela skončilo sražením na rohový kop. Pak se dostali k zakončení i domácí, ale střely Hanák a po něm Tenglera nezamířily správným směrem. Dolní Životice se dostaly do vedení opět ve 36. minutě, když se domácí uvolnili na pravé straně šestnáctky a chytrým lobem Tenglera vymetli šibenici – 2:1. Hosté však vyrovnali hned vzápětí, když si Vavrečka narazil míč s Matějem Krayzlem a pohotově dopravil míč do sítě – 2:2.

Týmy přidaly každý jednu branka

Druhý poločas začaly Těškovice chybou, ale tu napravil včasným vyběhnutím brankář Lazecký. V 51. minutě vytáhl střelu Šenka na rohový kop domácí brankář Otipka. Osm minut po pauze si na rohový kop naběhl domácí Dušek a hlavičkou nedal brankáři šanci – 3:2. V 63. minutě byl v pokutovém území sražen brankářem Otipkou Matěj Krayzel a následnou penaltu proměnil Solnický – 3:3. Při tomto zákroku byl zraněn domácí brankář Otipka a do branky musel jít Kramný. V poslední dvacetiminutovce se pak hrál fotbal nahoru dolů, ale už se brankové skóre nezměnilo. 

 

Dolní Životice jedou do Štítiny. Těškovice jedou do Závady. 



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Životice
Vlastimil Procházka (trenér): Podle mě to byl vyrovnaný zápas, takže remízu považuji za spravedlivou, i když jsme třikrát vedli.

TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): Kvalitní utkání z obou stran, místy jako „na houpačce“. Rozhodly naše zbytečné chyby a pohotové střelecké zakončení domácích. Vzhledem k průběhu utkání je remíza spravedlivým obrazem předvedené hry obou týmů.



Sestavy


FK Dolní Životice
V. Otipka [-] (63. Š. Kramný [-] ) - J. Tengler [-] , F. Elbl [-] (46. T. Procházka [-] ) , M. Hanák [-] , P. Dušek [-] , J. Vlček [-] (87. M. Borč [-] ) , L. Kunc [-] , M. Procházka [-] , V. Palyza [-] , M. Pumr [-] , M. Tengler [-]

TJ Sokol Těškovice
R. Lazecký [-] - D. Krayzel [-] , M. Krayzel [-] , V. Vavrečka [-] , P. Kupka [-] (86. D. Juchelka [-] ) , T. Rek [-] (87. M. Hoza [-] ) , J. Šenk [-] , O. Strojil [-] (60. V. Krayzel [-] ) , P. Jedlička [-] , J. Solnický [-] , L. Brož [-]

ŽK: 64. L. Kunc - 6. J. Šenk , 32. P. Jedlička , 78. T. Rek .
Hráči zápasu: P. Dušek - D. Krayzel .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: PAVELEK Karel - BUKOVSKÝ Josef, HENNIG Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Oba dva tymy hrajou pěkný, vyrovnaný fotbal. Tipuji plichtu.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Zde zkusím remízu.0