Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 15:30

7.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrchovina B otočila zápas s Kouty, všechny branky padly v druhém poločase


Branky


0

Všechno podstatné se ve Vrchovině odehrálo v druhém poločase, hosté šli do vedení brankou Příhody, domácí ale trefami Žáka, Blažíčka a Šmídy otočili skóre ve svůj prospěch. Vrchovina B tak v tabulce odskočila svému dnešnímu konkurentovi o další tři body a momentálně je s deseti body osmá, Kouty mají bodů šest a to stačí jenom na dvanáctou příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas diváky nenadchl

Kdo přišel až na druhý poločas, nemusel vůbec litovat. Domácí se sice snažili vlétnout na soupeře hned od začátku, hosté je ale do vyložených šancí nepouštěli. Hostům samotným se však vůbec nedařila kombinace a v útoku nedokázali déle udržet balon, takže první poločas skončil zaslouženou remízou 0:0.

Příhoda dal Koutům náskok, domácí kontrovali třemi brankami

Vstup do druhého poločasu vyšel lépe týmu Koutů, deset minut soupeře zatlačili a výsledkem tlaku byla vedoucí branka. Tenkl přihrál Příhodovi, ten obešel v šestnáctce dva hráče soupeře a v 50. minutě vsítil první gól zápasu. Domácí na inkasovanou branku zareagovali dvojím střídáním. Po vstřelené brance se hra na chvíli otevřela a hráči Koutů měli další dvě nadějné situace ke vstřelení branky, ale neokázali je proměnit. V 60. minutě tak domácí srovnali po standardní situaci, když nakrátko rozehraný míč převzal Žák a střelou zpoza vápna vyrovnal na 1:1. Po vstřelené brance Vrchovina B ožila, začala přehrávat soupeře a nakonec vstřelila dvě branky, které rozhodly o výhře. V 73. minutě vybídl Šmída ke skórování Blažíčka - 2:1, a v 84. minutě sám Šmída dorazil do brány střelu Žáka, kterou k němu vyrazil brankář soupeře a bylo rozhodnuto. V další šanci ještě nastřelil Šmída tyčku, ale skóre už se neměnilo.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Kouty
Richard Chylík, trenér Koutů: První poločas zasloužená remíza 0:0, začátek druhého poločasu jsme měli lepší, po vyrovnání nás ale soupeř začal přehrávat a zaslouženě zvítězil.



Sestavy


SFK Nové Město na Moravě B
D. Kubica [-] - O. Poul [-] , M. Žák [-] , L. Buřval [-] (54. R. Blažíček [-] ) , J. Veselý [-] , M. Šmída [-] , S. Kršek [-] (71. F. Němeček [-] ) , P. Šustáček [-] , D. Bača [-] , V. Fagula [-] , M. Vašíček [-] (50. Z. Josífek [-] )

TJ Sokol Kouty
L. Stýblo [-] - J. Hrůza [-] , J. Růžička [-] (58. M. Parma [-] ) , Z. Doležal [-] , D. Hrubý [-] (77. R. Caha [-] ) - J. Havelka [-] , F. Coufal [-] , M. Semrád [-] , J. Roušar [-] - M. Příhoda [-] , F. Tenkl [-] (46. J. Cejpek [-] ) -

ŽK: 66. P. Šustáček , 86. M. Žák , 86. R. Blažíček - 33. F. Tenkl , 68. M. Semrád .
Místo: N. Město na M.. Počet diváků: 75. Rozhodčí: SVOBODA Jan - NIEDERLE Zdeněk, LICEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.