1:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

6.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náměšť remizovala s Vrchovinou B, oba góly padly v poslední čtvrthodině


Branky


0

Souboj dvou týmů ze spodních pater tabulky, to byl zápas mezi Náměští a Vrchovinou B. Náměšť měla doposud společně s Rantířovem statisticky nejhorší obranu celé soutěže, Vrchovina B naopak zase problémy se střílením branek, tak bylo zajímavé sledovat, jestli se hosté proti "slabé" obraně prosadí nebo naopak Náměšť zpevní svůj obranný val.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí marně dobývali bránu hostí

První poločas se odehrával v jasné režii domácího celku. Hned po pěti minutách se v dobré pozici ocitil Křoustek, ale jeho hlavičku vytěsnil brankáč Kubica. V další obrovské šanci se ocitl Kučera, když postupoval sám na brankáře, ale Kubica se překonat nenechal. Třetí vyloženou šanci měl Bednář, ale ani on Kubicu nedokázal prostřelit.  Hosté v prvnim poločase k ničemu nedostali a jenom zásluhou vynikajícího Kubici drželi remízový stav.

Kubicu konečně překonal Kučera, Veselý ale ihned srovnal

Ve druhém poločase už se ani domácí tak často nedostávali do střeleckých pozic. Hrála se spíše oboustranná nakopávaná a hra ke koukání moc nebyla. V 74. minutě se domácí nakonec dočkali, když se v závaru ve vápně nejlépe zorientoval Kučera a rozvlnil síť za Kubicovými zády. Jenže hned po rozehrávce ze středu hřiště domácí faulovali, Vrchovina rozehrávala standardní situaci z asi 35 metrů, míč propadl až na zadní tyč, kde byl nikým neobsazený Veselý, který v podstatě z jediné pořádné střely Vrchoviny v zápase vyrovnal v 76. minutě na konečných 1:1. Domácí se sice ještě pokusili opětovně zvrátit výsledek na svou stranu, ale k ohrožení brány už se nedostali. Náměšť tak ztratila dva body a se čtyřmi body je momentálně na předposledním místě tabulky, Vrchovina B má o tři body víc a je devátá.



Ohlasy k zápasu


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
Jiří Křoustek, hráč Náměště nad Oslavou-Vícenic: Nemohoucnost v koncovce nás dnes stála dva body. Soupeř víceméně za celé utkání nevystřelil na branku.

SFK Nové Město na Moravě B
Vít Fagula, hrající asistent Vrchoviny B: Odehráli jsme nepovedený zápas, nedařilo se nám, z jediné šance jsme dali gól, takže je to pro nás zlatá remíza. Jinak jsme pořádně nedokázali trefit bránu, připsali jsme si jenom pár propagačních střel. Bez gólmana Kubici bychom odjížděli s prázdnou, hlavně v první půli chytil tři vyložené šance.



Sestavy


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
V. Bednář [-] - I. Foretník [-] (86. Z. Jonák [-] ) , M. Homola [-] , J. Rubák [-] , T. Hrazdíra [-] , M. Hrazdíra [-] , M. Buchta [-] , J. Heres [-] , P. Kučera [-] , J. Křoustek [-] , R. Bednář [-]

SFK Nové Město na Moravě B
D. Kubica [-] - L. Polnický [-] , L. Buřval [-] (57. P. Sodomka [-] ) , M. Vašíček [-] , M. Šmída [-] , S. Kršek [-] (90. F. Němeček [-] ) , Z. Josífek [-] (69. T. Krejčí [-] ) , D. Bača [-] , V. Fagula [-] , O. Poul [-] , J. Veselý [-]

ŽK: 40. M. Buchta , 73. P. Kučera - 9. O. Poul , 18. L. Polnický , 27. S. Kršek , 57. D. Bača , 57. Z. Josífek , 88. P. Sodomka .
Místo: Náměšť n. Osl.. Počet diváků: 100. Rozhodčí: ČEPL David - SVOBODA Jan, RYGL Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.