1:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 14:30

11.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šebkovice se výhrou katapultovaly do čela soutěže


Branky


0

V Nových Syrovicích se hrál velmi kvalitní zápas. Domácím se do sestavy vrátil v minulém utkání nemocný Miroslav Sosnar, který nastoupil v útoku se svým bratrem Ondřejem, Šebkovice však předvedly velmi kvalitní výkon a po 11. kole vedou tabulku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Michal Hobza po hrubé chybě Nováka otevřel skóre

Hned od začátku zápasu byly k vidění pěkné akce, pohříchu především na straně hostí. Za domácí stála za zmínku především střela Dubského z přímého kopu, kterou však brankář Kuba úspěšně zneškodnil. V dresu Šebkovic zatáhl po levé straně míč Říha, přihrál pod sebe a Michal Hobza zamířil mimo. O chvíli později to byl Michal Hobza, který utekl po pravé straně, přihrál Chytrovi, ale ten rovněž zacílil mimo branku. Největší šanci pak neproměnil po přihrávce Chytry Roupec, který nedopravil míč do sítě z pár metrů před brankou. Ve 32. minutě se však hosté dočkali a brankář Nových Syrovic Novák na tom měl značný podíl, když svým odkopem našel přesně Hobzu a ten neměl se zakončením problémy - 0:1. Za chvíli krásně centroval Říha a Večeřa měl na zadní tyči jednoduchou úlohu - 0:2. Miroslav Sosnar ve své šanci poté pálil těsně vedle. Další důležitý moment pak přišel těsně před koncem poločasu, když musel kvůli svalovému zranění střídat domácí Dubský.

Chytra pečetil vítězství

Do druhého poločasu nastoupily Nové Syrovice se snahou s výsledkem ještě něco udělat. Jiskřičku naděje rozdmýchal po rohovém kopu Ondřeje Sosnara jeho bratr Miroslav - 1:2. Stejný hráč pak mohl o chvíli později vyrovnat, jeho střelu z pravé strany však zastavil Kuba i za cenu vyraženého dechu. Ve chvíli, kdy se Nové Syrovice nadechovaly k závěrečnému náporu, však přišla další zbytečná chyba, po níž se nakonec k míči dostal Chytra a rozhodl- 1:3. Hosté mohli ještě v závěru svůj náskok navýšit, Janu Hobzovi však při jeho postupu z boku na bránu uskočil míč, Chytrova branka pak nebyla uznána pro ofsajd. To již však nemohlo nic změnit na tom, že Šebkovice poskočily po tomto kole do samotného čela tabulky.



Ohlasy k zápasu


SK Nové Syrovice
Jan Prígl (trenér): Hosté byli fotbalovější, rychlejší, důraznější a především bojovnější. Druhá půle již byla z naší strany o něco lepší, ale na body to nestačilo, srazily nás individuální zbytečné chyby. Z našich hráčů zahrál dobře uzdravený Miroslav Sosnar.

TJ Sokol Šebkovice
Jiří Stoklas (trenér): Jsem velmi spokojený s výkonem celého týmu. Přestože máme neustále problémy se sestavou, fotbalové štěstí nám zatím přeje. Jsem rád, že jsme zápas tentokrát dohráli bez červené karty. Jmenovitě chválím Dvořáka a Pecku.



Sestavy


SK Nové Syrovice
M. Novák [-] - K. Filipský [-] , V. Toman [-] , V. Procházka [-] , R. Kopeček [-] - D. Růžička [-] , J. Dubský [-] (40. J. Lang [-] ) , T. Lang [-] , L. Vítek [-] - M. Sosnar [-] , O. Sosnar [-] -

TJ Sokol Šebkovice
J. Kuba [-] - A. Kotačka [-] , P. Hrůza [-] , M. Pecka [-] , Š. Dvořák [-] (86. S. Zikmund [-] ) - M. Hobza [-] (76. J. Hobza [-] ) , V. Říha [-] , D. Večeřa [-] (88. J. Fejta [-] ) , M. Chytra [-] , Z. Roupec [-] - L. Štveráček [-]

ŽK: 24. V. Procházka , 52. T. Lang , 83. D. Růžička , 90. V. Toman - 17. A. Kotačka , 45. D. Večeřa , 83. Š. Dvořák .
Hráči zápasu: M. Sosnar - M. Pecka , Š. Dvořák .
Místo: Nové Syrovice. Počet diváků: 140. Rozhodčí: Pfeifer Michal - HAVLÍN Marek, PETRLÍK Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.