0:4
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

10.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sobotkovy trestné kopy ozdobily výhru Kněžic


Branky


0

Když po prohře v šestém kole v Nových Syrovicích říkal trenér Tulis, že ho porážka až tak moc nemrzí, protože podobný "zápas blbec" si v této soutěži musí v jejím průběhu vybrat každý tým, možná ani netušil, jak brzy se jeho slova naplní. V desátém kole přišla řada i na poslední tým ze špice soutěže, a to na Radešínskou Svratku. Čtyři góly jí nadělily Kněžice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

To se to kope, když se to umí

Začátek přitom debaklu domácích rozhodně nenapovídal. Již ve třetí minutě měli dokonce výhodu pokutového kopu, který byl odpískán po krásné akci, která začala na levé straně u Michala Šacla, pokračovala přes Mužátka a po Pekárkově průniku ukázal rozhodčí Sýkora právě na bílý puntík. K míči se postavil sám postižený, ale gólman Hauser penaltu chytil! V osmé minutě z pravé strany nebezpečně centroval Havránek, Pekárek zakončoval, ale obránci Kněžic ránu zblokovali. V 11. minutě pak poprvé zahrozili hosté, Krupica ale po propadlém centru mířil nad bránu. Domácí se snažili i nadále a po čtvrthodině hry Mužátko zahrával rohový kop, s Havránkovou střelou si však Hauser opět poradil. Ve 24. minutě pak zahřmělo, ale neudeřilo, když Michal Šacl hlavičkoval na Mužátka a ten postupoval sám na Hausera, trefil však jen břevno, odražený míč pak Chrást trefil špatně a Plhalova branka nebyla uznána pro ofsajd. Ve 34. minutě pak Mužátko přihrál Pekárkovi, ten si obhodil obránce, ale nezamířil přesně. Domácí Chrást musel být o chvíli později kvůli koňaru střídán, takže již neviděl nádhernou střelu z přímého kopu do šibenice, kterou se prezentoval hostující kapitán Sobotka - 0:1. Vzápětí mířil Michal Šacl těsně vedle pravé tyče a těsně před koncem poločasu ukázal kapitán Sobotka, že umí mířit i do opačné šibenice. Kdo se nepokochal první brankou, mohl zálibně zamlaskat alespoň u té druhé - 0:2.

Krupica se dotáhl na Sosnara ve střelecké tabulce

Ve druhém poločase se trenér Strachoň pokusil s výsledkem ještě něco udělat, vytáhl hru na tři útočníky, vše bylo ale marné. Naopak hosté stále více hrozili ze svých nebezpečných brejků a přesných kombinací. Po jedné z nich zatáhl krásně po levé straně míč Mrkvica, prudce nacentroval a Brychta neměl problém zavěsit do prázdné branky - 0:3. Čtvrtý gol pak přišel poté, kdy Sobotka vybojoval balon na Novákovi a postupoval s Krupicou sám na Petra, nehamounil, přihrál a bylo to 0:4. Další šance ještě hosté neproměnili, ať již to byl Mrkvica nebo výborně hrající Sobotka. Svoji šanci promarnil i Vlček. Kněžice tak napravily zaváhání z minulého kola a připsaly si výrazné vítězství.



Ohlasy k zápasu


FK TJ Radešínská Svratka
Michal Strachoň (trenér Radešínské Svratky): Byl to nešťastný zápas. Narozdíl třeba od zápasu se Štěpánovem jsme byli lepší na míči, ale svoje šance jsme neproměnili a hosté trestali. Jejich výhra je i kvůli tomu zasloužená. Když nedáme doma gól, nemůžeme myslet na body, to jsme si také řekli v kabině a v příštím zápase se pokusíme o nápravu. Navzdory porážce chválím Jiřího Janů, který na stoperovi zahrál velmi pěkně.

TJ Sokol Kněžice
Vojtěch Zeman (trenér Kněžic): Jsem rád, že jsme zápas na velkém hřišti Radešínské Svratky takto zvládli. Trestné kopy Sobotky byly laskominou pro oko diváka. Doufám, že se hráči neuspokojí a předvedou podobný výkon v příštím domácím zápase proti Rapoticím. Nejlepším hráčem na hřišti byl samozřejmě kapitán Sobotka.



Sestavy


FK TJ Radešínská Svratka
M. Petr [-] - M. Šacl [-] , J. Janů [-] , O. Hudeček [-] , J. Novák [-] - J. Chrást [-] (36. V. Šacl [-] ) , R. Havránek [-] (59. J. Dostál [-] ) , A. Jinek [-] , M. Mužátko [-] - I. Plhal [-] , M. Pekárek [-] (66. J. Dvořák [-] ) -

TJ Sokol Kněžice
M. Hauser [-] - M. Brychta [-] , J. Kříž [-] , O. Jurka [-] , K. Indra [-] - V. Mrkvica [-] , D. Vlček [-] (84. P. Svoboda [-] ) , L. Zelenka [-] , D. Sobotka [-] , V. Diviš [-] (70. D. Krajcr [-] ) - F. Krupica [-]

ŽK: 76. I. Plhal , 87. J. Dostál - 4. M. Brychta , 32. L. Zelenka , 43. F. Krupica , 63. D. Sobotka .
Hráči zápasu: J. Janů - D. Sobotka .
Místo: R. Svratka. Počet diváků: 90. Rozhodčí: SÝKORA Tomáš - SLIŽ Emil, STEHLÍK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.