Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:00

9.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roštinského dvě branky Křoví na výhru nestačily


Branky


0

Do Křoví přijely Nové Syrovice, které vstoupily do sezony famózně, v posledních dvou zápasech se ale jejich progres poněkud zastavil. Bylo tedy otázkou, zda to bude Křoví, které v minulém zápase přestřílelo Stonařov, na němž se opět chytnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Miroslav Sosnar se prosadil podvanácté v sezóně

Vstup Křoví do zápasu byl skutečně raketový. K odraženému míči se po rohu dostal v poslední době s chutí hrající Roštinský a poslal domácí do vedení - 1:0. Ti se z něho však dlouho netěšili a prsty v tom měl hostující střelec Miroslav Sosnar, který se dostal k balónu, jejž prodlužoval nejprve Dubský a poté v hlavičkovém souboji s Tichým Dvořák, a nekompromisně vyrovnal - 1:1.  To však na Křoví nijak nezapůsobilo a byl to do sestavy se navrátivší Lukáš Němec, který střílenou přihrávkou vyzval Roštinského k tomu, aby Křoví opět poslal do vedení - 2:1. V těchto chvílích se lámal zápas, když zvýšit vedení mohl Pollák, trefil ale jen tyč Novákovy branky. Hostující brankář se potom vyznamenal při střele Kaliny. Na druhé straně se netrefil po odraženém balonu Dvořák, když jeho střelu Sára vyrazil. Poločas však přece jen skončil nerozhodně a brankář Sára určitě neměl čisté svědomí, když ze sítě lovil pětatřicetimetrový nákop Tomáše Langa - 2:2.

Tomáš Lang odmítl tři body pro Nové Syrovice

Ve druhém poločase se výkon Nových Syrovic zlepšil, Miroslav Sosnar se však ve svých dalších dvou šancích neprosadil. Křoví již se do příležitostí nedostávalo takřka vůbec. Rozhodnutí mohlo přijít ve chvíli, kdy po faulu Polláka na Vítka ukázal rozhodčí Polák na penaltu. K exekuci se postavil Lang, Sára však napravil zaváhání z konce prvního poločasu a jeho střelu vyrazil. Když se těsně před koncem neujala ani hlavička Miroslava Sosnara, s níž si opět brankář Sára poradil, zápas skončil dělbou bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Křoví
Lukáš Midrla (trenér Křoví): O dělbě bodů rozhodl první poločas. My jsme po něm měli vést mnohem větším rozdílem a nemuseli jsme se pak ve druhém poločase strachovat i o bod. Z našeho týmu zahrál velmi pěkně Roštinský a tradičně Šustáček, z hostujícího celku se mi líbil Miroslav Sosnar a Filipský.

SK Nové Syrovice
Miroslav Sosnar (útočník Nových Syrovic): Po dvou prohrách jsme rozhodně chtěli vyhrát, bohužel se to nepovedlo. Vzhledem k průběhu zápasu je ale zřejmě remíza zasloužená. Domácí byli lepší v prvním poločase, my ve druhém. Pěkně hrál Kopeček.



Sestavy


TJ Sokol Křoví
Z. Sára [-] - J. Beránek [-] , J. Chlup [-] , R. Roštinský [-] , E. Pollák [-] , L. Tichý [-] , L. Knotek [-] , M. Němec [-] , M. Kalina [-] , L. Němec [-] , M. Šustáček [-]

SK Nové Syrovice
M. Novák [-] - K. Filipský [-] , V. Procházka [-] , V. Toman [-] , O. Sosnar [-] , R. Kopeček [-] - J. Dubský [-] (46. P. Fouma [-] ) , T. Lang [-] , L. Vítek [-] - M. Sosnar [-] , Z. Dvořák [-] (45. J. Marek [-] ) -

ŽK: 45. M. Šustáček , 90. E. Pollák - 31. M. Novák , 39. J. Dubský , 76. M. Sosnar , 89. V. Toman .
Místo: Křoví. Počet diváků: 74. Rozhodčí: POLÁK Michael - MACH ING. Josef, BÁRTOVÁ Mirka.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.