3:3
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:00

9.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Obránce Svratky Novák vystřelil v Bystřici čtyři minuty před koncem svému týmu bod


Branky


8. F. König , 44. F. König , 51. O. Urbánek - 17. I. Plhal , 67. J. Janů , 86. J. Novák
0

Radešínská Svratka přijela do Bystřice nažhavená výhrou nad Moravcem, naopak domácí měli po porážce v Šebkovicích co napravovat. Nastoupili v úplně jiné sestavě a tři body se jim doslova vnucovaly. Nakonec je však o dva z nich obral těsně před koncem hostující Novák.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

König dvěma góly zařídil poločasovou výhru Bystřici

Bystřické béčko šlo do vedení hned v osmé minutě, kdy po překrásné přihrávce Karáska vystřelil neméně pěkně k tyči König - 1:0. Za dvě minuty mohlo být vyrovnáno, Plhalovu radost ale po přihrávce Mužátka překazil praporek pomezního rozhodčího. Pekárkova střela ve 12. minutě pak prosvištěla kolem Mrňousovy pravé tyče. V 17. minutě se však hosté již dočkali, když Hudeček pět metrů za půlkou našel nádherným pasem Plhala, ten zasprintoval a zavěsil pod víko - 1:1. Po půlhodině mohli jít hosté dokonce do vedení, Jinek našel přes šíři hřiště Plhala, ten si udělal pěknou kličku, jeho střela šla ale mimo. Poločasovou přestávku tak strávili ve větší pohodě domácí, když Sklenář vybídl opět ke skórování Königa a ten mazácky přehodil vyběhnuvšího Šebka - 2:1.

Prášilovy šance domácí mrzely

Na začátku zápasu se domácí dostali dokonce do dvougólového vedení, když se na levé straně po parádním pasu Michala Svobody a sklepnutí Prášila krásně uvolnil Urbánek a obstřelil brankáře Šebka. Jeho střela se odrazila od tyče do branky - 3:1. V tuto chvíli mohla Bystřice soupeře dorazit a šance na to měla! Prášil se však při samostatném úniku utopil ve zbytečných kličkách, o pět minut později pak střelu stejného hráče vyrazil brankář Šebek a Urbánek z malého vápna ve vyložené šanci přestřelil. Vzápětí přišel trest, když Janů napřáhl levačkou z dobrých 35 metrů, míč ve vzduchu trochu zaplaval a skončil v síti - 3:2. Od té chvíle již byla Svratka lepší a vyrovnání viselo ve vzduchu! Došlo k němu až tři minuty před koncem, když se po Mužátkově centru do vápna dostal k míči střídající útočník Novotný a Novák se trefil přesně k tyči - 3:3. Body se tedy nakonec dělily.



Ohlasy k zápasu


SK Bystřice nad Pernštejnem B
Jiří Dejnožka (trenér Bystřice): Je to velká škoda, měli jsme vyhrát. Zlomovými momenty byly neproměněné šance a branka na 3:2, od té doby byla již Radešínská Svratka lepší. Za druhý poločas je zřejmě remíza zasloužená, v prvním jsme byli lepší my. Pochvalu za vynikající výkon si zaslouží nezdolný König.

FK TJ Radešínská Svratka
Michal Strachoň (trenér Radešínské Svratky): Domácí byli v první polovině lepší, my jsme se jim ale ve druhém poločase obětavou a bojovnou hrou vyrovnali, za což kluky chválím. Od snížení na 3:2 jsme již měli převahu my. Pochvalu si zaslouží obránci Janů a Novák i útočník Plhal.



Sestavy


SK Bystřice nad Pernštejnem B
J. Mrňous [-] - R. Horák [-] , M. Svoboda [-] (46. O. Urbánek [-] ) , V. Svoboda [-] (46. R. Špatka [-] ) , M. Svoboda [-] - M. Zich [-] , T. Padrtka [-] , Z. Sklenář [-] , F. König [-] - M. Prášil [-] , P. Karásek [-] -

FK TJ Radešínská Svratka
R. Šebek [-] - O. Hudeček [-] , J. Janů [-] , J. Novák [-] , R. Havránek [-] - M. Pekárek [-] (90. P. Veselý [-] ) , A. Jinek [-] , M. Mužátko [-] , J. Chrást [-] (56. J. Dvořák [-] ) - I. Plhal [-] , J. Dostál [-] (81. P. Novotný [-] ) -

ŽK: 57. F. König , 77. P. Karásek , 83. M. Prášil - 66. A. Jinek , 75. M. Mužátko , 78. I. Plhal , 79. J. Novák .
Hráči zápasu: F. König - J. Janů , J. Novák , I. Plhal .
Místo: Bystřice. Počet diváků: 65. Rozhodčí: POJEZNÝ Jan - VONEŠ Jakub, TESAŘ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.