2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2021 10:15

12.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Arian Nadri rozhodl o vítězství TJ SK Hřebeč 2:1 nad soupeřem FK Kosoř


Branky


15. M. Dolejš , 28. A. Nadri - 26. M. Bícha
6

Hráči TJ SK Hřebeč v předešlém 11. kole zdolali ve velmi vyrovnaném a napínavém zápase těsně 3:2 SK Polaban Nymburk na soupeřovi hřišti a v sobotnám duelu je čekal soupeř, který v předchozím týdnu zdolal 2:0 v domácím zápase SK Posázavan Poříčí nad Sázavou a tím je celek FK Kosoř. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodl se v prvním poločase

První přihrávka putovala z kopaček domácích hřáčů TJ SK Hřebeč. Stejně tak měli domácí i první šanci zápasu, když v 7. minutě po standartní situaci z poloviny hřiště se dostal k pokusu hlavou domácí hráč na zadní tyči, jenže jeho pokus nebyl dostatečně přesný ani razantní a tak si s tímto pokusem brankář Němčanský poradil snadno. I gólový účet otevřeli jako první domácí hráči a to v 15. minutě, kdy se na 1:0 prosadil Martin Dolejš, střelou hlavou po rohovém kopu. Následně v 18. minutě musel střelec branky vystřídat. Hostující hráči FK Kosoř dokázali odpovědět na první branku domácích a srovnali skóre na 1:1 ve 26. minutě, kdy se trefil Mikuláš Bícha hlavou. Netrvalo dlouho a domácí si vzali vedení zpět na svoje kopačky. Ve 28. minutě zahrávali volný přímý kop a poté, co obrana míč odvrátila hostující obrana se k odraženému míči dostal Arian Nadri a prudkou střelou dal na 2:1. Poločas tak skončil lépe pro domácí, kteří si odnesli jednobrankové vedení do druhého poločasu. 

Bezbrankový druhý poločas

Druhý poločas začali s míčem na kopačkách hostující hráči FK Kosoř. Z prvního poločasu si odnesli jednogólové manko a tak v druhém poločase museli dotahovat na dobře hrající domácí celek. Kdo však lépe vstoupil do druhé půle byli hráči domácího mužstva TJ SK Hřebeč, kteří hrozili z dlouhých autů a nebo rohových kopů. Spíše než ze hry, vypadalo že další branka padne ze standartní situace. Moc šancí po kombinaci k vidění nebylo, ale rohů, volných přímých kopů a dlouhých autů bylo k vidění na obou stranách spoustu. Nic méně ani jeden z týmu se prosadit nedokázal a tak zápas skončil stejným výsledkem jako první poločas a to jednogólovým rozdílem ve prospěch domácích hráčů TJ SK Hřebeč, kteří se postarali o to, že všechny tři body zůstanou doma.



Sestavy


SK Hřebeč
P. Kabele [-] - T. Melichar [-] , T. Lukič [-] , J. Pinkas [-] , T. Jablonský [-] , M. Dolejš [-] (18. J. Baranec [-] ) , P. Macháč [-] , M. Servus [-] (81. M. Pařízek [-] ) , J. Janík [-] (71. E. Urban [-] ) , M. Novák [-] , A. Nadri [-]


ŽK: 29. J. Janík , 32. J. Pinkas - 27. M. Bícha , 56. M. Barna , 63. Č. Pekárek , 92. M. Brož .
Hráči zápasu: A. Nadri .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BENEŠ Adam - BENEŠ Jan, ŠEFARA Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 21:21
Jan Činoveský

Expert: Jan Mojdl
Tip experta: výhra domácích

Vidím to jako vyrovnaný zápas, ale myslím si, že body zůstanou doma.

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 11:14

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 15:56
Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 13:57

Tip: výhra domácích

Zajímavý duel dvou vítězů z minulého kola asi rozhodne domácí hřiště