0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 15:30

8.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Syrovice pořádaly festival zahozených šancí a kněžický Sobotka je obral o body


Branky


0

Příznivci Nových Syrovic by tento report v případě, že jsou kardiaci, neměli dále číst. Jejich hráči totiž v zápase s Kněžicemi podali kvalitní výkon, z branky se však neradovali z mnoha šancí ani jednou a hosté jim nakonec udělili lekci z efektivity. Svého trenéra Zemana, který opět vedl tým na dálku pomocí Skypu, tak potěšili ziskem dalších tří bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dubský razítkoval brankovou konstrukci

Nové Syrovice přitom vstoupily do zápasu velmi dobře a již ve druhé minutě mohly jít do vedení. Po spulupráci Sosnar - Dubský však trefil druhý hráč z vápna tyč, a to samé zopakoval po hezké samostatné akci hned o dvě minuty později. Další příležitost pak vypracoval pro Sosnara po průniku z pravé strany Železný, nejlepší bétřídní střelec však na míč nedosáhl. Další střelu Dubského pak výborně vychytal hostující brankář Hauser, který svůj výborný výkon podtrhl i pěkným zákrokem po střele Tomáše Langa. V 25. minutě se pak již domácí mohli radovat z branky po střele Josefa Langa, kdyby si do dráhy jeho střely nestoupl jeho spoluhráč Železný.  Hosté si žádnou velkou příležitost nevypracovali a na světelné tabuli tak o poločase svítily dvě velké nuly.

Výborný Hauser zůstal nepřekonán

Také ve 2. poločase byl obraz hry podobný. Domácí si vytvářeli šance, ale klíč k Hauserově bráně hledali marně. Nenašel ho po centru Josefa Langa ani Miroslav Sosnar, který hlavičkoval do Hauserovy náruče. V 72. minutě tak přišel trest, když se při rohovém kopu dva domácí hráči srazili, k odraženému míči se dostal Sobotka a jeho tečovaná střela skončila v Novákově síti - 0:1! Tento vývoj pak zřejmě neustál domácí Železný, který zbytečně oplácel a vysloužil si červenou kartu. I v deseti však Nové Syrovice svého soupeře tlačily, branky se však dočkat nemohly. Dubský jen potvrdil, že jeho kopačky musely být začarované nějakými mocnými kouzly, když trefil břevno. Hosté se přece jen na konci dostávali do rychlých protiútoků, těm však chyběla finální fáze. Krupica sice udělal pěknou kličku brankáři, ale z nulového úhlu skórovat nemohl. Souboj dosavadních nejlepších střelců soutěže skončil remízou, ale Kněžice si  odváží překvapivé vítězství.



Ohlasy k zápasu


SK Nové Syrovice
Jan Prígl (trenér Nových Syrovic): Výkon týmu byl dobrý, na ten si nemohu stěžovat. Rozhodlo neproměňování šancí, když se k nám v rozhodujících chvílích nepřiklonilo štěstí. Chválím smolaře zápasu Dubského a Tomáše Langa.

TJ Sokol Kněžice
David Sobotka (kapitán Kněžic): Pro domácí je výsledek určitě velmi krutý, zasloužili by si tři body a nemají nic. V prvním poločase byli jednoznačně lepší, ale chybělo jim štěstí. My jsme bojovali a skákali do střel. Vynikající výkon podal brankář Hauser, který za svá záda žádný míč nepustil. U domácích hrál velmi dobře ve středu zálohy Tomáš Lang.



Sestavy


SK Nové Syrovice
M. Novák [-] - K. Filipský [-] , V. Procházka [-] , V. Toman [-] , R. Kopeček [-] - J. Lang [-] , J. Dubský [-] , T. Lang [-] , L. Vítek [-] - M. Sosnar [-] , J. Železný [-] -

TJ Sokol Kněžice
M. Hauser [-] - J. Kříž [-] , P. Svoboda [-] , K. Indra [-] , V. Diviš [-] - D. Sobotka [-] , F. Salák [-] , V. Mrkvica [-] , D. Vlček [-] , L. Zelenka [-] - F. Krupica [-]

ŽK: 62. J. Železný , 77. V. Procházka - 54. V. Mrkvica , 62. F. Krupica , 88. V. Diviš . ČK: 73. J. Železný .
Hráči zápasu: T. Lang , J. Dubský - M. Hauser , D. Sobotka .
Místo: Nové Syrovice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: KRULÍK Josef - TOMAN Radek, SVOBODA Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.