Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 16:30

4.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O tenisového "kanára" se postarali Dubský a Miroslav Sosnar


Branky


0

Na půdu zatím neporažené štiky soutěže z Nových Syrovic přijeli hosté z více než devadesát kilometrů vzdáleného Štěpánova. Expert kola Petr Pislcajt tipoval výrazné vítězství domácích a průběh zápasu ukázal, že se nemýlil. Dubský s Miroslavem Sosnarem dali po hattricku a uštědřili soupeři těžký šestigólový debakl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Naděje hostů vzali za své s vyloučením Ludvíka

Nové Syrovice měly vstup do zápasu vskutku vražedný. Ve 4. minutě se totiž hned uvedli oba dva budoucí hlavní hrdinové zápasu. Dubský našel přesně Miroslava Sosnara a ten do prázdné branky otevřel skóre - 1:0. Štěpánov však ze začátku "kousal" a v 7. minutě mohlo být vyrovnáno. Martin Novák šel sám na svého jmenovce v domácí bráně Marka, který ho nedovoleně zastavil a mohl být rád za žlutou kartu. V 11. minutě  srdce fotbalových příznivců zaplesala, když Dubský vyškolil štěpánovskou obranu včetně brankáře a zvýšil na 2:0. Šance pak byly k vidění na obou stranách. Za domácí trefil Železný tyč, za hosty se ve třech vyložených šancích neprosadil Ludvík, nezavěsil ani Buček po hlavičce z rohového kopu. V 37. minutě pak přišla červená karta pro Ludvíka, která znamenala i konec nadějí pro hosty na nějaký obrat v zápase.

Dubský se Sosnarem zkompletovali hattricky

Ve druhém poločase působili Štěpánovští značně bezzubým dojmem a domácí si s chutí zastříleli. Již v 48. minutě Železný vybojoval balon, poslal ho do vápna a Miroslav Sosnar jej uklidil podle brankáře do branky - 3:0. Dubský oslňoval diváky svojí technikou i ve druhém poločase, ze svých samostaných akcí navíc dokázal i skórovat. V 67. minutě zvýšil na 4:0, v 78. pak již na děsivých 5:0. Z branky se naopak nemohl radovat Lang, jehož pěknou střelu i přes obdržený příděl výborně chytající Kubíček vytěsnil mimo své tři tyče. Šesté brance však hosté přece jen neunikli a postarala se o ni bratrská dvojice Sosnarů. Ondřej zahrál rohový kop a Miroslav hlavičkou zatloukl pověstný poslední hřebíček do jejich rakve - 6:0. Nové Syrovice se tak po sobotě dostaly do čela B. třídní tabulky.



Ohlasy k zápasu


SK Nové Syrovice
Jan Prígl (trenér Nových Syrovic): Zápas jsme měli od začátku pod kontrolou. Soupeř byl sice silný na míči, ale my dali brzo dva góly a Štěpánov definitivně zlomila červená karta. Druhý poločas již hrál v deseti pasivně a zatažený, čehož jsme dokázali využít a vsítili další branky. Chválím pochopitelně oba autory hattricků Dubského a Miroslava Sosnara.

FK Železárny Štěpánov nad Svratkou
Ivo Jílek (trenér Štěpánova): Dnes to nebyl z naší strany vůbec povedený výkon. Škoda neproměněných šancí v prvním poločase. Po červené kartě již jsme nic nepředvedli a v druhém poločase si ani žádnou další šanci nevytvořili. Hráči se nad sebou budou muset zamyslet. I přes obdržené branky chválím brankáře Kubíčka, jenž ještě dalším zabránil.



Sestavy


SK Nové Syrovice
M. Novák [-] - Z. Chalupa [-] , V. Toman [-] , V. Procházka [-] , O. Sosnar [-] - L. Vítek [-] , T. Lang [-] (75. Z. Dvořák [-] ) , J. Dubský [-] , R. Kopeček [-] (59. D. Růžička [-] ) - J. Železný [-] (82. P. Zerza [-] ) , M. Sosnar [-]

FK Železárny Štěpánov nad Svratkou
V. Kubíček [-] - M. Novák [-] (30. T. Samek [-] ) , T. Brázda [-] , V. Kovalchuk [-] , J. Buček [-] - D. Fiala [-] (57. K. Lustig [-] ) , V. Kutnyk [-] , M. Tichý [-] , O. Hrubeš [-] - J. Ludvík [-] , J. Veselský [-]

ŽK: 7. M. Novák , 31. J. Železný , 54. V. Procházka - 10. V. Kovalchuk , 27. O. Hrubeš , 41. V. Kutnyk . ČK: 37. J. Ludvík .
Hráči zápasu: M. Sosnar , J. Dubský - V. Kubíček .
Místo: Nové Syrovice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.