1:2
(0:1)
4. M. Farkas
71. V. Krůta (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 16:00

7.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roztoky využily lišanskou marodku


Branky


88. D. Roušavý - 4. M. Farkas , 71. V. Krůta (p.)
12

Lišany trápí ve velkém marodka a na výkonech týmu je to znát. Nyní přivítaly na svém hřišti Roztoky. Hosté sbírají body jak na běžícím páse a nyní chtěli přidat další. Byť utkání příliš fotbalové krásy nenabídlo, hostující celek byl o gól úspěšnější a mohl se radovat z dalšího vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól Farkase

První poločas měli více ze hry hosté, kteří se rychle ujali vedení. Hned ve 4. minutě se míč po rohovém kopu odrazil k Farkasovi a ten bodlem mířil přesně k tyči - 0:1. Roztoky měly převahu a na domácích bylo znát, že je limituje zranění několika hráčů, kteří chyběli nebo hráli se sebezapřením. I když se domácí snažili vyrovnat, soupeř jim kýženou branku nedovolil a do kabin se tak šlo za hubeného vedení celku od Berounky.

Drama v závěru

Oba celky šly do druhé půle s jasným cílem. Domácí vyrovnat jednogólové manko a pokusit se ze zápasu urvat nějaký ten bod. Hosté naopak chtěli své vedení navýšit a dohrát zápas v klidu. Druhá polovina nenabídla příliš pěknou podívanou, ale góly padaly. Po faulu na Čumpelíka se v 71. minutě prosadil z pokutového kopu dobře hrající Krůta - 0:2. Lišany ale nic nezabalily a hrály až do konce. Dvě minuty před koncem snížil Roušavý a zadělal tak na dramatický závěr - 1:2. V něm hosty podržel Hůla a také štěstí v podobě nastřeleného břevna. Roztoky tak přes dramatický závěr braly plný počet bodů.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Lišany
Zdeněk Řepka, brankář: Každý zápas je to to samé. Trápí nás zranění, což se podepisuje na složení sestavy. Když už se do šancí dostaneme, tak je neproměníme. Hrajeme, s čím můžeme a počáteční nadšení z prvních zápasů nás opouští. Teď nás čeká v úterý pohárové utkání s Hředlemi a budeme rádi, když to dáme nějak dohromady.

TJ Roztoky
Zdeněk Špimr, obránce: První poločas byl z naší strany velmi povedený, ale bohužel se nám podařil dát pouze jeden gól. Druhý poločas už moc fotbalové krásy nepřinesl a nás měl uklidnit druhý gól z penalty. Bohužel nastal nesmyslný strach o výsledek a před koncem snížení domácích. V závěru nás opět podržel brankář a jednou břevno. Dnes můžu snad jen pozitivně hodnotit tři body.



Sestavy


SK Lišany
Z. Řepka [-] - J. Feher [-] , L. Řepka [-] , J. Hildebrand [-] , J. Haifler [-] - M. Šutera [-] , L. Hanzl [-] , T. Kováčik [-] (61. P. Ledvinka [-] ) , M. Medřický [-] - L. Krůta [-] (86. T. Hrbek [-] ) , D. Roušavý [-] -

TJ Roztoky
M. Hůla [-] - M. Čermák [-] , M. Pudil [-] (51. J. Kněžík [-] ) , O. Čumpelík [-] (89. J. Jirásek [-] ) , M. Merhaut [-] , P. Hruška [-] , J. Texl [-] , M. Farkas [-] (56. D. Vejvoda [-] ) , V. Krůta [-] , J. Lejbl [-] (51. M. Kaplan [-] ) , Z. Špimr [-]

ŽK: 37. J. Feher - 83. J. Texl .
Hráči zápasu: M. Hůla , V. Krůta .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: REMENEC Lubomír - TICHÝ Martin, FORMÁČEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích