3:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 13:30

3.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jesenice udolala zavidovskou rezervu


Branky


20. V. Fiala , 39. D. Brda , 52. V. Fiala - 13. M. Zuda , 61. A. Sekyra
9

Na velmi cenné vítězství mohla zavidovská rezerva navázat na kvalitním hřišti Jesenice. Domácí ale na svém umí, čehož chtěli využít. Zápas nabídl zajímavou bitvu, ve které jeseničtí fotbalisté ustáli závěrečný tlak B-týmu a byli o jednu branku šťastnější.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jesenice otočila

Začátek zápasu nabídl nepřesnosti v mezihře na obou stranách. S přibývajícími minutami se ale oba celky dostávaly do hry, kdy mírnější aktivita byla na straně hostí. Jesenická defenziva ale hrála na jistotu a vzadu si nic nekomplikovala. Ve 13. minutě ale byla pokořena. Po autovém vhazování se obtočil kolem svého strážce Sekyra a v malém vápně našel Petrů, který trefil hlavou břevno. Od toho se ale míč odrazil k Zudovi, který otevřel skóre úvodního zápasu třetího kola - 0:1.

 

Jesenice vsadila na dlouhé míče přes Brdu, který je prodlužoval za sebe. Po několika pokusech tato strategie přinesla ovoce. Brda prodloužil na Fialu, ten si obhodil vyběhnuvšího Štillera a bylo srovnáno - 1:1. Domácí získali chuť a s vyrovnáním přepli na vyšší stupeň. Zahrozit mohli z několika rohových kopů. Jeden z nich skončil vedoucím gólem, když míč od rohového praporku putoval na zadní tyč na osamoceného Brdu a ten věděl, jak s ním naložit - 2:1. V závěru poločasu mohli hosté srovnat, ale střela Kadara ze strany skončila mimo Bajerovu branku.

Zavidov obrat nedokonal

S jednogólovým mankem vstoupila zavidovská rezerva do druhé půle. Hosté chtěli srovnat a do zbývající části zápasu vstoupili se značným nasazením. Po vlastním rohovém kopu ale následoval brejk domácích, na jehož konci byl Fiala, který přeloboval Štillera - 3:1. Zavidov inkasovaná branka nepoložila. Ve dvou dobrých šancích se zjevil Sekyra, ale mířil nepřesně. Zpoza vápna to zkoušel Knor, ale Bajer znovu neinkasoval. Po hodině hry už to vyšlo. Sekyra postupoval na jesenického brankáře, udělal mu kličku a z úhlu snížil - 3:2. Čas plynul a tlak rezervy se zvyšoval. Jesenice se ale semkla, v defenzivě si nic nekomplikovala a těsné vítězství si ohlídala.



Ohlasy k zápasu


FC Jesenice
Pavel Altman, obránce: Chvíli nám trvalo, než jsme chytili tempo zápasu. Rezerva Zavidova má hodně pohyblivé hráče, což nám také ubíralo klidu na kopačkách. Dařilo se nám alepoň provádět nebezpečné výpady, při nichž úřadoval Víťa Fiala a jako v poháru v Lišanech pomohla také standardka. Vytváření šancí a jejich proměňování nám zatím funguje dobře. Musíme ale dávat více pozor vzadu, protože ne vždy se povedou dát tři góly.

FC 05 Zavidov B
Miroslav Skoupý, obránce: Ze začátku zápasu jsme byli mírně aktivnější, ale soupeř si vzadu nic nekomplikoval. Dostali jsme se do vedení, po kterém se domácí probrali a začali využívat svou nejsilnější zbraň, a to nakopnutý míč proloužený Brdou za naši obranu. Po jednom takovém srovnali. Jesenice měla další šance a po sérii rohů šla do vedení. Do druhého poločase jsme vstoupili dobře, ale po brejku z vlastní standardky jsme znovu inkasovali. Neměli jsme co ztratit, vytvořili jsme si tlak a šance. Z jedné takové se podařilo snížit, ale to bylo vše, závěr už si domácí pohlídali.



Sestavy


FC Jesenice
L. Bajer [-] - D. Casas [-] (29. F. Moučka [-] ) , V. Fiala [-] , D. Brda [-] , M. Pacourek [-] (61. T. Nistor [-] ) , J. Rampas [-] , D. Kapoun [-] , P. John [-] , J. John [-] , J. Mutínský [-] , P. Altman [-]

FC 05 Zavidov B
M. Štiller [-] - J. Jelínek [-] , A. Sekyra [-] , M. Skoupý [-] , M. Krejčí [-] , V. Kadar [-] (82. A. Kraus [-] ) , E. Pšenička [-] (61. J. Kraus [-] ) , M. Petrů [-] , M. Havel [-] , M. Zuda [-] , J. Knor [-]

ŽK: 19. D. Brda .
Hráči zápasu: V. Fiala , D. Brda - A. Sekyra .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: TÝČE Jiří - HAMOUZ Jakub, FEJFAR Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Adam Mašek
Tip experta: výhra hostů

Domácí v minulém kole ubojovali tři body v Lužné, kdežto zavidovští nadělili 5 branek Hředlím. V tomto utkání věřím více hostům, v Jesenici zvítězí.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích