Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 16:30

6.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lužná si s Olešnou zastřílela


Branky


8. M. Rek , 21. P. Bučák (vl.) , 34. R. Šnajdr , 36. J. Vejvoda , 56. P. Staněk , 66. R. Grill , 75. R. Pokorný , 77. R. Pokorný , 82. R. Pokorný (p.) , 88. R. Pokorný - 33. Z. Přibík , 50. Z. Přibík
12

Kde jsou ty časy, kdy Olešná patřila ke špici okresu. Minulý víkend se mužstvo Pásovky k utkání nesešlo v dostatečném počtu, nyní schytalo desítku v Lužné. Domácí Sparta využila nepříznivé situace svého soupeře a vysokým vítězstvím získala chuť do dalších bojů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Solidní náskok Lužné

Od úvodní minuty bylo patrné, kdo je na hřišti pánem. Lužná svou nadvládu proti svěřencům Zdeňka Vopata gólově vyjádřila hned v 8. minutě, kdy se dostal odražený míč k Rekovi a ten neváhal - 1:0. U další branky měl prsty sváteční střelec Cibulka. Luženský bejček vystřelil na branku Pavlíčka, ale míč ke smůle hostí ztečoval Bučák a byl z toho vlastní gól - 2:0. Po půl hodině hry se ozvali také hosté. Po standardní situaci se dostal míč k nekrytému Přibíkovi a ten vrátil Olešnou do zápasu - 2:1.

 

Bohužel pro hosty ne na dlouho. O minutu později si ve vápně přehodil míč z levé na pravou Šnajdr a mířil přesně na zadní tyč - 3:1. O dvě minuty později utekl Vejvoda a pumelicí pod břevno nedal Pavlíčkovi šanci - 4:1. Za tohoto stavu ukončil sudí Strouhal první poločas.

Pokorný zaokrouhlil na deset

Olešné se i za nepříznivého stavu povedl vstup do druhé půle. V 50. minutě si Přibík všiml, že má luženský brankář až příliš zakrytou přední tyč, a tak poslal míč na tu zadní - 4:2. To bylo ale ze strany hostí vše. O pár minut později se o slovo přihlásil čerstvý P. Staněk, který krásnou hlavou do šibenice zužitkoval přesný centr Ambrůžka - 5:2. Lužná pokračovala a dále si vytvářela šance. V jedné takové šel sám Grill na Pavlíčka a nedal mu šanci - 6:2. V následujících minutách se probudil z role spícího kanonýra R. Pokorný.

 

Luženský snajpr se chtěl také podepsat na listinu střelců a to se mu podařilo v 75. minutě poprvé - 7:2. Uběhly sotva dvě minuty a byl to znovu R. Pokorný, který si přesným zakončením přiblížil hattricku - 8:2. A toho se také dočkal, když zkušeně proměnil pokutový kop - 9:2. Na hattrick do rozložené olešenské defenzivy mu tak stačilo pouhých sedm minut! A jelikož byly tři góly luženskému střelci, přidal nikým neatakován po rohovém kopu na zadní tyči čtvrtý - 10:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Lužná
Radek Šnajdr, záložník: Zasloužené tři body. Konečně se nám podařilo proměňovat šance a celý zápas jsme byli lepším týmem. Takový zápas jsme potřebovali. Celému týmu patří velké poděkování.

FC Olešná
Michal Pavlíček, brankář: Když budeme chodit trénovat ve větším počtu, tak se budeme zlepšovat, můžeme i vyhrávat a nedostávát deset gólů jako teď s Lužnou.



Sestavy


TJ Sparta Lužná
M. Pokorný [-] - M. Cibulka [-] (46. P. Staněk [-] ) , M. Koloc [-] , J. Kolínský [-] - R. Šnajdr [-] , P. Ambrůžek [-] , M. Rek [-] , R. Grill [-] - R. Pokorný [-] , P. Mezei [-] - J. Vejvoda [-] (46. J. Staněk [-] )

FC Olešná
M. Pavlíček [-] - P. Bučák [-] , V. Kašpar [-] , A. Hlavsa [-] , P. Kollmann [-] - L. Vrbata [-] , V. Zadnevulytsia [-] , T. Vodrážka [-] , Z. Přibík [-] - K. Köhler [-] , P. Rudovský [-] -

ŽK: 58. P. Kollmann , 82. P. Bučák .
Hráči zápasu: R. Pokorný , P. Ambrůžek , M. Rek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: STROUHAL Jiří - SLÁMA Jakub (N), FIEDLER Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Radek Šnajdr
Tip experta: výhra domácích

Já doufam, že mákneme, nic nepodceníme a budeme brát tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích