2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2021 10:00

9.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kněževes potrápila béčko Tatranu


Branky


63. L. Dolák , 79. J. Beneš - 24. T. Šíma
13

Zajímavý duel byl k vidění na Šamotce, kam zavítala Kněževes. Od úvodních minut bylo zřejmé, že se bude jednat o vyrovnané utkání, kde může vyhrát jak Kněževes, tak Tatran. Prvně jmenovaný tým k tomu byl po prvním poločase blíže, domácí rezerva ale zabrala a ve druhé části zápasu rozhodla o svém vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šíma poslal Kněžěves na koně

Zkušený tým Kněževsi se domácího béčka nezalekl a od prvních minut dokazoval, že bude důstojným soupeřem. Ve 24. minutě se k míči dostal Šíma a chytrou střelou poslal hostující celek do vedení - 0:1. Tatran mohl odpovědět, ale své šance nevyužil. Kněževes se snažila držet míč na kopačkách a soupeři ho moc nepůjčovat, což se alespoň pro první polovinu podařilo a parta z nedaleké vesenice šla do kabin s úsměvem na tváři.

Tatran zápas otočil

Pokud chtěli domácí se zápasem něco udělat, museli přidat. Kněževes měla během druhého poločasu brejkové možnosti na navýšení skóre, ale Šíma se znovu neradoval. Dosud nevýrazný Tatran přečkal úniky kněževeského rychlíka a na jeho branku našel po hodině hry odpověď. Po rohovém kopu Lennera překonal důrazný V. Beneš - 1:1. Domácí vstřelená branka nakopla a rázem to byli oni, kteří mají více ze hry.

 

Svou aktivitu a zlepšený výkon korunovala rezerva druhým gólem. Přímý kop z dobré pozice vzal na sebe J. Beneš, jehož střelu dosud dobře chytající Lenner trochu podcenil - 2:1. Kněževes si vytvořila závěrečný tlak. Z toho plynula zajímavá přílšžitost R. Čihaře, ale toho zklamal první dotyk. Tatran posouval očima čas na časomíře, utkání takticky dohrál a mohl se radovat.

 

Galerie od Štefana Ferencze.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Rakovník B
Jan Beneš: Jsem rád, že jsme dnešní utkání zvládli a zvítězili jsme. Hosté se dostali do vedení po chytré střele Šímy. My jsme naopak v první půli dvě dobré šance neproměnili, a tak jsme po poločase zaslouženě prohrávali. Druhá půle z naší strany byla lepší, ale nedokázali jsme si vytvořit vyložené brankové příležitosti. Srovnali jsme po rohu a patnáct minut před koncem jsme vstřelili branku z přímého volného kopu a vítězství si ve vyhecovaném závěru pohlídali.

FK Kněževes
Jan Plaček: V prvním poločase jsme byli lepším týmem. Z několika šancí jsme využili pouze jednu. Ve druhém poločase byl lepší soupeř. My jsme mohli vedení navýšit z brejkových situací, ale bohužel jsme je neproměnili. Soupeř vyrovnal po rohovém kopu a poté po standardní situaci. Tatran zbytek zápasu takticky dohrál. Náš výkon byl dobrý, škoda neproměněných šancí. Vyhrál šťastnější tým, byl to vyrovnaný zápas.



Sestavy


TJ Tatran Rakovník B
A. Beneš [-] - V. Beneš [-] , . Ben [-] , M. Hájek [-] , L. Hora [-] , J. Beneš [-] , O. Jelínek [-] (73. L. Fidler [-] ) , A. Emelianov [-] , P. Volf [-] , M. Toráč [-] , A. Dunaj [-]

FK Kněževes
L. Lenner [-] - P. Kollár [-] (52. P. Čihař [-] ) , M. Miksa [-] (73. J. Plaček [-] ) , J. Vrábík [-] , T. Kejla [-] (52. R. Hertl [-] ) , L. Fiška [-] , P. Komžik [-] , J. Vršecký [-] , R. Čihař [-] , T. Šíma [-] , J. Kučera [-]

ŽK: 88. A. Beneš - 71. J. Vršecký , 73. P. Kollár , 78. J. Kučera , 79. R. Hertl , 83. T. Šíma .
Hráči zápasu: V. Beneš - T. Šíma .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: Matoušek Lukáš - HOCEK Petr, BENEŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích