0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2021 10:00

10.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lišanská senzace! Béčko Tatranu vyšlo naprázdno


Branky


11

Velmi těžké utkání stálo před lišanskými fotbalisty, kteří se představili proti rezervnímu týmu Tatranu Rakovník. Domácí byli nepochybně favoritem už jen při pohledu na tabulku a formu svého soupeře. Lišany se ale semkly a týmovým výkonem se postaraly o překvapení kola. Vítězství mělo o to větší chuť, když většina hráčů základní sestavy prošla v mládežnické kategorii právě Tatranem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny

Od začátku zápasu to byl Tatran, který držel míč na kopačkách a diktoval tempo hry. Lišany se ale semkly a fungovaly jako tým. Karty vsadily především na dobře fungující defenzivu, bojovný výkon a brejky. Rezerva tak dobývala brankové území svého soupeře a dostávala se do šancí. Tou největší byla příležitost Hájka, ke kterému se na úroveň penalty odrazil míč a před domácím kapitánem stál obranný val. Zkušený fotbalista jej chytře obstřelil, ale se skvělým zákrokem se vytasil Z. Řepka, který svůj tým podržel.

 

Tatran měl několik šancí, ale z branky se neradoval. Dolák s Čechem se svými pokusy neuspěli a tak krátce před koncem poločasu udeřili hosté. Roušavý byl před domácí šestnáctkou nedovoleně zastaven a volný přímý kop si na sebe vzal Haifler. Jeho nádherná střela nártem postupně získávala výšku a zastavila ji až šibenice Dunajovy svatyně - 0:1. Lišany tak přečkaly nápor svého soupeře a krátce před odchodem do kabin získaly vedení.

 

 

Tatran odpověď nenašel

Druhý poločas nabídl opět většinové držení míče domácích, ale ti měli stále problém s překonáním lišanské dobře fungující obrany. Když už došlo k překonání zadních řad, srážela tatranské hráče špatná koncovka nebo byl na místě velmi dobře chytající Z. Řepka. Tatran do svého soka bušil jak jen mohl, kýžené branky se ale nedočkal. A když vrhl v závěru vše na jednu kartu, hosté využili povolené defenzivy a přidali pojistku. Míč za obranu si zpracoval Haifler, jehož pokus Dunaj vyrazil. Pouze ale do míst, kde stál Kováčik, ale i z jeho dorážkou si poradil. Znovu ale vyrazil míč do prostor, kde už stál Ledvinka a ten už neměl problém uklidit míč do odkryté branky - 0:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Rakovník B
Marek Kučera, obránce: Když nedáme v prvním poločase hned několik tutovek, tak nemůžeme vyhrát. Nepadalo nám to tam, prostě zápas blbec. Lišany to odbojovaly.

SK Lišany
Zdeněk Řepka, brankář: Popravdě jsme na Tatran jeli s tím, že nedostaneme příděl. I vzhledem k tomu, že proti nám nastoupili minimálně tři hráči základní sestavy A-týmu. Nebudeme si nalhávat opak. Tatran po celou dobu zápasu držel míč. My pokud možno vycházeli z obrany a hráli na rychlé brejky. Co se jedná vyložených šancí, tak to bylo vyrovnané. Druhý poločas měl Tatran problém něco finálového vymyslet. Jsme strašně rádi za body, které si odvažíme domů do Lišan. Musím pochválit všechny své spoluhráče za skvělý týmový výkon a bojovnost, kterou hledáme od prvního zápasu. V tomto zápase bylo o motivaci postaráno, když devět z jedenácti hráčů ze základu prošlo Tatranem.



Sestavy


TJ Tatran Rakovník B
A. Dunaj [-] - V. Beneš [-] , J. Šrédl [-] , . Ben [-] , M. Kučera [-] , M. Hájek [-] , L. Dolák [-] , J. Čech [-] (65. L. Fidler [-] ) , L. Hora [-] , M. Toráč [-] , J. Jiřík [-]

SK Lišany
Z. Řepka [-] - J. Haifler [-] , L. Hanzl [-] (59. T. Kováčik [-] ) , V. Hamouz [-] , V. Mutinský [-] (71. M. Šutera [-] ) , D. Roušavý [-] , P. Kindl [-] , M. Medřický [-] , T. Hrbek [-] , L. Řepka [-] , J. Feher [-] (87. P. Ledvinka [-] )

ŽK: 74. J. Jiřík - 53. J. Feher .
Hráči zápasu: L. Dolák , J. Čech - T. Hrbek , J. Haifler , Z. Řepka .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ŽEMLIČKA Josef - KOZÁK Lubomír, DOHNAL Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 19:43
Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 07:34

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2021 14:15

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2021 11:37

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 20:08

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 19:29

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 14:41

Tip: výhra domácích