Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2021 14:30

11.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lišany překvapily a zároveň smetly Kněževes


Branky


11

Kněževes od začátku soutěže ukazuje, že se s ní musí počítat v boji o ty nejvyšší příčky. Přiblížit se k ním mohla v Lišanech. Domácí tým trápila marodka, ale v tomto duelu to jakoby nebylo znát. Hosté pustili od první minuty svého soupeře do hry a nakonec toho litovali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý nástup Lišan

Marodka Lišan je již minulostí, a tak mohli domácí svého soupeře potrápit v plné palbě a obrat ho o body. A nutno říci, že k tomu měli výborně nakročeno. Od úvodu diktovali tempo hry a po pár minutách se dočkali zaslouženého vedení. Po křídelní akci se dostal do souboje s protihráčem Feher. Míč se dostal k Medřickému a ten nedal Lennerovi šanci - 1:0. V 10. minutě jásali lišanští hráči znovu. Dlouhý míč za obranu na Haiflera, s jehož zakončením si na první pokus Lenner poradil, na dorážku ale už byl krátký - 2:0.

 

Lišany měly další šance, ale koncovce po křídelních pěkných akcích chyběla například v případě Fehera, Roušavého či Medřického přesnost. Kněžěves se postupně dostávala do hry a chtěla dát zapomenout na velmi nepovedený začátek. Vlastní chyby ale hostující celek srážely, stejně jako při špatné rozehrávce, kterou potrestal střelou do protipohybu brankáře Mutisnký - 3:0. Domácí čisté konto do kabiny neudrželi. Vrábík našel přesným pasem Miksu, který si hrudníkem míč ideálně přiklepl, nikoho nepustil před sebe a tvrdou střelou nechal vyniknout Z. Řepku. Míč se ale odrazil zpět na kopačku hostujícího hráče a gól do šatny byl na světě - 3:1.

Kněževes nenašla odpověď

Druhý poločas nebyl od domácích tak přesvědčivý jako ten první. Kněževes korigující brankou ukázala, že pro ni zápas skončí až se závěrečným hvizdem hlavního sudí. Bohužel pro hosty musel do druhého poločasu branku opustit Lenner, kterého nahradil Plaček, čímž se ale snížila útočná kvalita, která byla do zbytku zápasu potřeba. Kněževes byla více na míči, dostávala se do slibných příležitostí, ale kýžená branka nepřišla.

 

Lišany si vytvářely daleko méně šancí a když už se nějaká zrodila, brankou neskončila. Veškeré pochybnosti a možné drama ukončila 84. minuta, kdy se domácí dostali po nedovoleném zákroku k pokutovému kopu. Ten na sebe vzal Medřický a nezaváhal - 4:1. Lišany tak zvítězily ve velmi těžkém a důležitém zápase. A nutno říci, že zaslouženě.

 

Galerie od Štefana Ferencze, zbylé foto z redakce.



Ohlasy k zápasu


SK Lišany
Zdeněk Řepka, brankář: Po zápase na Tatranu jsme šli do zápasu s Kněževsí opět jako outsider vzhledem k postavení v tabulce. Naštěstí se nám již většina klíčových hráčů uzdravila a hned je to znát. Od začátku zápasu jsme byli nebezpečnějším týmem. Hlavně první poločas, co se jedná naší útočné fáze, byl výborný. Hezká akce střídala další a mohli jsme vstřelit hodně branek. Bohužel vždy střela minula bránu. Z ojedinělé větší šance soupeř korigoval na 3:1 a mohlo být na drama v druhém poločase postaráno. Druhý poločas z naší strany již nebyl tak efektivní, i jsme si vytvořili méně šancí. Soupeř se do pár šancí dostal, ale bez účinku. Nakonec byla odpískaná penalta pro nás, kterou jsme proměnili. Pro nás je to po několika zápasech velká vzpruha do dalších zápasů a opět skalp týmu z první pětky.

FK Kněževes
Jan Plaček, útočník: Od první minuty byli domácí jasné lepší a agresivnější. Donutili nás k chybám, ze kterých tři využili a to jich mohli využít i více. My jsme postupně začali hrát a snížili jsme. Já pak musel do branky. Ve druhém poločase jsme byli lepší na míči, ale dopředu jsme byli neplodní. V závěru se po faulu pískala penalta, kterou soupeř proměnil. Ve středu hřiště byli domácí lepší a zaslouženě vyhráli.



Sestavy


SK Lišany
Z. Řepka [-] - J. Haifler [-] , L. Hanzl [-] (85. P. Ledvinka [-] ) , V. Hamouz [-] , V. Mutinský [-] (76. J. Paseka [-] ) , D. Roušavý [-] , P. Kindl [-] , M. Medřický [-] , T. Hrbek [-] , L. Řepka [-] , J. Feher [-] (62. R. Žalud [-] )

FK Kněževes
L. Lenner [-] (46. L. Vondruška [-] ) - P. Kollár [-] (48. R. Hertl [-] ) , P. Čihař [-] , M. Miksa [-] , J. Vrábík [-] , T. Kejla [-] , L. Fiška [-] , J. Plaček [-] , R. Čihař [-] , J. Kříž [-] (79. V. Kyncl [-] ) , J. Kučera [-]

Hráči zápasu: D. Roušavý , M. Medřický , J. Haifler .
Počet diváků: 28. Rozhodčí: Petřík Jan - VYHNANOVSKÝ Milan, JASANSKÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 23:09

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 11:38
Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 03:55

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 07:40

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 20:34

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 12:54

Tip: výhra domácích