Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2021 14:30

11.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olešná si proti Jesenici připisuje první tříbodové vítězství


Branky


11

Olešná dosud nevyhrála ani jeden zápas v základní hrací době a kdy jindy to změnit, než v domácím prostředím. Jesenice ale byla těžkým soupeřem, a tak se dalo očekávat vyrovnané utkání. Na první branku domácích našli hosté odpověď. Následoval ale gól do šatny a dvě pojišťovací branky, na které již odpověď Jesenice nenašla, a tak odjížděla s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny

Olešná se sešla v dobré sestavě a proti Jesenici chtěla urvat první vítězství v základní hrací době. Soupeř ale nešel s kůži na trh jen tak nadarmo. Domácí se svému přání přiblížili v 15. minutě díky brance M. Poláška. Vedení mohl navýšit Š. Procházka, ale jeho pokusu chyběla přesnost. Domácí drželi míč na svých kopačkách a Jesenice se dostala do dvou příležitostí. Tu první vychytal skvěle M. Pavlíček, ve druhé ale na pokus Jeníčka byl krátký. Už se zdálo, že první poločas nebude mít vítěze, ale Olešná vybojovala penaltu, kterou do šatny proměnil Vodrážka - 2:1.

Olešná navýšila vedení

Pro Jesenici nic ztraceného. Olešnou měla jeden gól na dosah, a tak cíle obou celků byly jasné. Domácí chtěli své vedení navýšit, hosté naopak srovnat a pokusit se utkání otočit. K tomu jim nepomohlo ani dvojité střídání po hodině hry. Domácí byli těmi, kteři svůj cíl naplnili a brankou J. Procházky udělali k vysněným třem bodům obrovský krok. Čas plynul a hosté ne a ne najít cestu ke kontaktní brance. V závěru utkání přidal svůj druhý gól Vodrážka a první vítězství za tři body bylo na světě - 4:1.



Ohlasy k zápasu


FC Olešná
Šimon Procházka, útočník: Už před začátkem zápasu jsem tak nějak tušil, že by mohl být z naší strany povedený. Tým se dobře sešel a byla vidět kvalita na všech postech. První poločas, ve kterém jsem měl ještě možnost hrát, byl pro mě tedy, jeden z nejlepších poločasů, které jsme doposud měli. Hned po čtvrt hodině hry jsme se dostali do vedení. Celkově jsme měli míč daleko více na kopačkách než Jesenice, která si vypracovala v podstatě dvě šance a jednu z nich proměnila. Na konci poločasu jsme proměnili penaltu a vedli jsme. Zbytek zápasu jsem bohužel nehrál kvůli zranění. Za vítězství jsme rádi.




Sestavy


FC Olešná
M. Pavlíček [-] - A. Hlavsa [-] - L. Vrbata [-] - R. Polášek [-] , Z. Přibík [-] , P. Bučák [-] , J. Procházka [-] , T. Vodrážka [-] , Š. Procházka [-] (53. M. Sládek [-] ) , M. Polášek [-] (89. S. Fiala [-] ) , K. Ivančík [-] (22. V. Zadnevulytsia [-] )

FC Jesenice
R. Kalaj [-] - D. Jeníček [-] (71. Z. Balý [-] ) , F. Moučka [-] , D. Brda [-] , M. Pacourek [-] (60. T. Nistor [-] ) , K. Pros [-] , D. Kapoun [-] , Z. Fiala [-] , J. Mutínský [-] , J. John [-] , P. Altman [-] (60. J. Pfejfer [-] )

ŽK: 72. Z. Přibík , 76. V. Zadnevulytsia - 11. D. Brda , 78. F. Moučka .
Hráči zápasu: J. Procházka , T. Vodrážka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - DOHNAL Petr, FIEDLER Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 23:09

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 11:38
Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 03:55

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 07:40

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 20:34

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 12:54

Tip: výhra hostů