0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2021 14:00

13.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hředle po výhře v Rynholci slaví titul půlmistra


Branky


8

Velkou motivaci měli hředelští hráči, kteří zajížděli na rynholeckou umělku bojovat o titul půlmistra. První poločas nenabídl pěknou podívanou a do zbytku zápasu tak bylo stále oč hrát. Hředle ale drama nepřipustily, Rynholec pustily pouze do jedné vážnější příležitosti a po výhře mohou přezimovat na prvním místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

K vidění pouze gól

Hředle měly aktivnější vstup do zápasu než Rynholec, který tak přihlížel, jak si jeho soupeř vyměňuje míč, sžívá se s umělým povrchem a chystá se udeřit. V 16. minutě se po brejkové situaci snažil A. Vitner dostat přes domácího Mrázka. Přišel nedovolený zákrok a hostujícímu celku se nabídla velmi pěkná standardka. Tu vzal na sebe T. Vitner a přízemní střelou levou nohou kolem zdi poslal svůj tým do vedení - 0:1.

 

Zbytek první půle nenabídl vůbec pěknou podívanou. Hrálo se především ve středu hřiště a k vidění bylo velké množství osobních soubojů. Na další příležitost si museli příchozí fanoušci počkat až do 40. minuty. Bechner centroval na Raise, ale jeho zakončení mířilo hodně nad. První poločas tak nabídl pouze pěkný gól z kopačky T. Vitnera a to bylo bohužel vše.

Drama se nekonalo

Vstup do druhého poločasu patřil Rynholci. Domácí ukázali, že nechtějí dát svou kůži zadarmo a hnali se za vyrovnáním. Z úvodního závaru nic Baník nevytěžil. Srovnat ale mohl Kedroň, ale ani on domácí nespasil. A tak se přihlásili o slovo opět hosté. Po zajímavé akci mohl svůj další gól přidat T. Vitner, ale na zadní tyči nemířil přesně. Z další akce se ale Hředle radovaly. M. Vitner si to namířil přes dva bránící hráče neohroženě do vápna, kde našel A. Vitnera. Ten míč přiklepl Čudovi, který nedal přízemní střelou Skalákovi šanci - 0:2.

 

Čuda byl druhým v pořadí, který mohl přidat svou druhou branku. Po povedené kombinaci ale gólovku neproměnil. Hředle měly i nadále převahu a své vedení kontrolovaly. Pár minut před koncem mohl vedneí navýšit A. Vitner, ale Skalák vytasil proti jeho pokusu dobrý zákrok. V poslední minutě zápasu už byl ale rynholecký brankář bezmocný. Bechner si pohlídal ofsajdové postavení, před prázdnou branku naservíroval Slámovi a ten pečetil konečné skóre - 0:3.

 

Zdroj: oficiální webové stránky FK Hředle, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Rynholec
David Mrázek, záložník: Proti lídru soutěže jsme nepřekvapili. V první půli se hrál fotbal ve středu hřiště, bohužel pro nás šli hosté do vedení z trestného kopu. Po změně stran přišla pro nás velká šance, kterou jsme neproměnili. Po hodině hry bylo rozhodnuto po našem nedůraze ve vápně. Hostům gratuluji k titulu půlmistra.

FK Hředle
Jan Sklenář, trenér: Jsem rád, že jsme zvládli poslední zápas podzimu tak, jak jsme zvládli. Domácí jsme nepustili téměř k žádnému ohrožení naší branky. Sice směrem dopředu nám to dost skřípalo, i díky povrchu umělé trávy, ale dokázali jsme si opět pomoci standardkami a nakonec vcelku v poklidu, a troufám si říci, zaslouženě zvítězit.



Sestavy


TJ Baník Rynholec
L. Skalák [-] - J. Pozníček [-] , J. Matějka [-] (30. T. Měsíček [-] ) , J. Pelc [-] (66. D. Jirava [-] ) , T. Stránský [-] , M. Beran [-] , D. Rajgl [-] , M. Kedroň [-] , D. Mrázek [-] (63. J. Kougl [-] ) , P. Fonod [-] , T. Perlík [-]

FK Hředle
V. Malinovský [-] - T. Vitner [-] (76. M. Vodrážka [-] ) , D. Rais [-] , D. Bechner [-] , M. Vitner [-] (86. D. Minařík [-] ) , A. Vitner [-] , J. Sláma [-] , T. Čuda [-] (79. D. Brož [-] ) , Z. Žihla [-] , D. Kroupa [-] , M. Somol [-]

ŽK: 16. D. Mrázek , 75. J. Kougl - 15. A. Vitner , 15. D. Kroupa , 27. Z. Žihla , 29. D. Bechner .
Hráči zápasu: M. Vitner , Z. Žihla .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Brejník Aleš - DOHNAL Petr, KOC Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů