3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.03.2022 10:15

18.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby "béček" ovládla Ostrava!


Branky


11. P. Jaroň , 12. M. Šín , 77. D. Smékal - 79. . Piňa
3

Hned úvodní jarní kolo přineslo derby Ostravy s Olomoucí, kdy se Ostrava po domácí výhře přiblížila v tabulce Olomouci na rozdíl dvou bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli bleskově do trháku

V prvních minutách hry to byl ze strany domácích uragán a ve 12. minutě vedli po brankách Jaroně a Šína 2:0. S hosty mohlo být ještě hůř, a to když ve 20. minutě dostali domácí míč do jejich branky potřetí - branka ovšem kvůli faulu neplatila.

V druhé půlce prvního poločasu se dostali ke slovu i hosté a domácí brankář Murin musel být několikrát v pernamenci. A i díky němu se do šaten odcházelo za stavu 2:0 pro domácí.

 

V druhém poločase padlo po jednom gólu na každé straně

Po přestávce pokračoval zápas v poměrně svižném tempu, ke kterému přispěli i hráči z prvoligových týmů v sestavách obou soupeřů.

Baník si šel v druhém poločase za další brankou, dvě šance hosté přežili díky brankáři Stoppenovi, ale do třetice se již Smékal prosadil a v 77. minutě uklidnil domácí - 3:0.

Za dvě minuty sice snížil z protiútoku Piňa a udělal gólovou tečku za utkáním.

V závěrečné desetiminutovce měly ještě oba týmy řadu vyložených šancí, ale ty zůstaly nevyužity.

Domácí tak v derby porazili Olomouc 3:1 a v tabulce jí dýchají na záda.

 

Olomoučtí se budou snažit v příštím kole získat první body v domácím zápase s juniorkou Slovácka a Baník zavítá do Frýdku-Místku.



Ohlasy k zápasu


FC Baník Ostrava B
Tomáš Hejdušek: "Měli jsme výborný vstup do utkání. Jak výsledkově, tak herně. Ke dvěma vstřeleným gólům jsme přidali třetí, který však nebyl uznán pro útočný faul. Poté se hra v poli srovnala, my si však vytvořili více šancí. Začátek druhé půle patřil soupeři, vytvořil si několik zajímavých situací, které jsme ustáli, a srovnali krok. Pak jsme z brejkových situací měli dostatek příležitostí, aby rozdíl byl ještě větší. Jedinou kaňkou byl obdržený gól bezprostředně po naší třetí brance."

SK Sigma Olomouc B
Augustin Chromý: „Zápas byl vyrovnaný, ale domácí byli důraznější v defenzivě. Neudělali tolik chyb,“ hodnotil trenér Chromý porážku.



Sestavy


FC Baník Ostrava B
- R. Murin [-] , J. Juroška [-] , M. Šín [-] (54. D. Holaň [-] ) , D. Smékal [-] , Z. Říha [-] , D. Buchta [-] (63. M. Jaroň [-] ) , D. Tetour [-] (87. F. Sotorník [-] ) , S. Boháč [-] , P. Jaroň [-] , M. Chlumecký [-] , R. Zálešák [-]

SK Sigma Olomouc B
T. Stoppen [-] - P. Slaměna [-] (69. . Piňa [-] ) , F. Slavíček [-] , J. Spáčil [-] , M. Vepřek [-] (80. M. Vymětalík [-] ) , J. Šíp [-] (60. J. Matoušek [-] ) , M. Camara [-] , J. Fiala [-] , Š. Langer [-] , F. Uriča [-] (60. D. Grečmal [-] ) , F. Poulolo [-]

ŽK: 48. R. Murin , 59. S. Boháč , 89. D. Smékal - 18. Š. Langer , 88. M. Vymětalík .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: MACHÁLEK Jan - VOLEK Stanislav, VEJTASA Simon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Erik Mihola - asistent trenéra FK Blansko
Tip experta: remíza

"Dva aspiranti na postup a průběh zápasu bude hodně záležet na tom, jak týmy doplní hráči z A týmů".

Automatický komentář z expert tipu     23. 12. 2021 11:49

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích