0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2022 10:15

22.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olomouc B zaváhání Kroměříže nevyužila!


Branky


5

Když v pátek klopýtla Kroměříž v Otrokovicích, mělo Olomoucké béčko nečekanou šanci stáhnout její náskok v čele tabulky. V domácím zápase s Hlučínem však její hráči trefovali jen tyčky a připsali si pouze bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Olomoucká převaha bez góĺoveho efektu

Zápas druhé Olomouce se třetím Hlučínem začal svižně. Již v osmé minutě se po levé straně protáhl domácí Šíp, předložil míč před bránu, kde jej však Patrik Slaměna netrefil ideálně a minul.

O minutu později po pěkné kombinaci napřáhl na hranici velkého vápna Langer, ale jeho střela skončila nad břevnem.

Ve 24. minutě zahrozili opět domácí, když se Matouškův centr málem snesl do branky hostí.

Ve 37. minutě vypálil aktivní Šíp, jehož střela šla do prostoru, kde stál připravený brankář hostí Lapeš.

O tři minuty později zkoušel štěstí domácí Hadaš, ale minul.

Nic víc už první poločas nepřinesl, Olomouc byla aktivnější, tvořila hru, ale do kabin se šlo za stavu 0:0.

 

Zvonily tyče, padaly červené

Do druhého poločasu vstoupili opět aktivně domácí.

Na začátku druhé půle prověřil brankáře Hlučína Slavíček, ten jeho pokus zneškodnil. Vzápětí skončila nad břevnem i střela jeho spoluhráče Slaměny.

Hosté hrozili pomálu. V 52. minutě mířil Lokša z přímého kopu přímo do náruče Jakuba Trefila a v 59. minutě to zkoušel neúspěšně i jeho spoluhráč.

Na druhé straně střílel domácí Sláma. S jeho dalekonosnou střelou z 25 metrů si ale brankář Lapeš poradil.

Od 65. minuty hráli hosté bez vyloučeného Waly, který dostal červenou za faul na unikajícího Pavla Zifčáka.

Byl to právě faulovaný Žifčák, který mohl utkání za pár minut rozhodnout, ale jeho hlavička skončila na tyči. Za chvíli po rohovém kopu trefil ten samý hráč opět jen tyč.

Šancí před hostujícím brankářem přibývalo. 

Do vedení mohli ale jít hosté, když samostatný únik na domácího brankáře překazil Piňa faulem a i domácí dohrávali o deseti.

V nastaveném čase se ještě do střely opřel ještě Pavel Zifčák, i jeho pokus však brankář Hlučína zneškodnil.

Sigma B tak remizovala s Hlučínem 0:0 a ztrátu na vedoucí Kroměříž, která v pátek podlehla Otrokovicím 1:2, snížila pouze o bod. 



Ohlasy k zápasu


SK Sigma Olomouc B
Augustin Chromý - trenér: Tým Hlučína se prezentuje velice dobrou defenzivou, což se projevilo i v dnešním utkání. Ve druhém poločase jsme měli velký tlak, bohužel se nám nepodařilo využít některou z dobrých brankových příležitostí, zejména, když jsme dvakrát trefili tyčku. Zápas byl velice vypjatý. V závěru jsme se tlačili do útoku, hráči soupeře využili naší chyby a šli sami na brankáře. Ricardo Piňa musel po chybě spoluhráče situaci hasit za cenu červené karty. Jsem zklamaný z toho, že se nám ve druhé půli nepodařilo vstřelit branku. Věděl jsem, že nás nečeká lehký zápas. Mohli jsme se dostat blíže Kroměříži, ale do konce zbývá ještě hodně zápasů. Žádné z mužstev nevyhrává a nevyhraje všechna utkání. Budeme bojovat až do konce.

FC Hlučín
Filip Smékal - trenér: Musíme být pokorní, takže remízu bereme. Zároveň jsme ale trošku zklamaní, protože do našeho vyloučení jsme se prezentovali velmi kvalitním výkonem. V početním oslabení už nás soupeř přitlačil a po standardkách dvakrát trefil tyčku. Přestože Sigma nastoupila s posilami z áčka, tak se z utkání dalo vytěžit více. Kluky musím pochválit, i když tam v první půli bylo docela dost zbytečných ztrát.



Sestavy


SK Sigma Olomouc B
J. Trefil [-] - P. Slaměna [-] (83. M. Vymětalík [-] ) , F. Slavíček [-] , J. David [-] , M. Vepřek [-] , M. Galus [-] , J. Šíp [-] (59. . Piňa [-] ) , J. Matoušek [-] (34. M. Hadaš [-] ) , J. Sláma [-] (83. J. Fiala [-] ) , Š. Langer [-] (59. J. Yunis [-] ) , P. Zifčák [-]

FC Hlučín
J. Lapeš [-] - D. Hasala [-] , O. Moučka [-] (80. R. Dostál [-] ) , V. Wala [-] , D. Smékal [-] (89. T. Buchvaldek [-] ) , R. Plesník [-] , R. Lokša [-] (73. T. Wolf [-] ) , M. Neumann [-] (80. J. Ptáček [-] ) , J. Holzer [-] , L. Lehnert [-] , D. Mládek [-]

ŽK: 72. P. Zifčák , 76. F. Slavíček - 29. R. Plesník , 85. J. Lapeš . ČK: 87. . Piňa - 64. V. Wala .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Bebenek Petr - VOLEK Stanislav, LUKAŠÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Lukáš Michal
Tip experta: výhra domácích

Sigma si doma pohlídá vítězství. Hlučín odjede s prázdnou. Tipuji tedy výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích