Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2022 16:30

27.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Slovácka vyloupilo Vratimov


Branky


7

Ve Vratimově bylo v pátek 6. května zahájeno 27. kolo MSFL a na hřiště domácích zavítalo béčko Slovácka. Oba týmy se nachází v klidném středu tabulky, když na jaře se bodově lépe daří domácím, ale hosté byli před zápasem tabulkovým favoritem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vstup do utkání měli domácí na jedničku

Potřetí v řadě se vratimovští představili domácím fanouškům a jistě chtěli napravit nepovedený zápas z minulého týdne s béčkem Ostravy, který prohráli 0:6.

Domácí hráči začali nejlépe, jak mohli a už ve 4. minutě skóroval po Elblově centru Teplý – 1:0.

Hostům stačilo pouhých deset minut na zvrat v utkání. Po čtvrthodině hry srovnával po centru Porče z levé strany Pernica - 1:1.

Ve 26. minutě už hosté vedli, když na gól Pernici navázal parádní střelou z vápna Kratochvíla, pro kterého to byla již sedmá jarní trefa - 1:2.

Zbytek prvního poločasu byl ve znamení převahy hostů, kteří mohli přidat i další branky, což se jim však nepodařilo a do kabin se odcházelo za stavu 1:2 pro hosty.

Tři góly ve druhé půli

Do druhého poločasu nastopili domácí aktivně, prostřídali a v 61. minutě se dočkali vyrovnání.

Vratimovský novic v sestavě Zbavitel dorážel do branky střelu dalšího střídajícího hráče Kundrátka a srovnával tak na 2:2.

Bod nakonec domácí z utkání nevydolovali.

Deset minut před koncem zápasu zahráli domácí v pokutovém území rukou a z penalty rozhodl Juroška, "po Panenkovsku" – 2:3.

Během druhého poločasu nebyly hostům navíc uznány dvě branky, a to kvůli postavení mimo hru a hru rukou, ale na jejich výhře se nic nezměnilo.

Hosté tak v utkání získali tři body a v dalším zápase přivítají béčko Jihlavy. Domací naopak zavítají na hřiště Otrokovic.

 



Ohlasy k zápasu


FC Vratimov
Filip Racko - trenér: Bohužel jsme inkasovali z penalty. To je skoro každý domácí zápas. Je ale pravda, že tu ruku asi trefili, to se nedá nic dělat. V závěru jsme ještě vysunuli Johna (Igbinobu) na hrot, ale vyrovnat se nám už nepodařilo. Je to druhá porážka v řadě, je to škoda, ale Slovácko bylo o něco lepší a vyhráli nejspíš zaslouženě.

1. FC Slovácko B
Darko Šuškavčevič - asistent trenéra: Pokud bychom v klíčových situacích byli klidnější, hladovější a přesnější, mohli jsme mít klid daleko dříve. Takto jsme se stresovali až do konce, přitom domácí měli snad jen tři nebo čtyři střely a z nich nám dali dvě branky.



Sestavy


FC Vratimov
M. Sýkora [-] - J. Klejnot [-] , M. Igbinoba [-] , A. Nemšovský [-] (84. V. Smilowski [-] ) , J. Elbel [-] - M. Hladík [-] (84. P. Chlopek [-] ) , M. Skwarczek [-] , V. Hajnoš [-] (58. V. Wojatschke [-] ) , D. Dziuba [-] - A. Varadi [-] (58. T. Zbavitel [-] ) , J. Teplý [-] (58. L. Kundrátek [-] )

1. FC Slovácko B
D. Velich [-] - M. Kudela [-] , F. Vecheta [-] (71. T. Koryčan [-] ) , I. Aldin [-] (83. V. Pak [-] ) , O. Porč [-] , T. Vincour [-] , l. pernica [-] , P. Juroška [-] , D. Kratochvíla [-] (89. Š. Gabriš [-] ) , V. Bartoš [-] , M. Polášek [-]

ŽK: 88. M. Skwarczek - 21. P. Juroška , 82. O. Porč .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: Tomanec Josef - DROZDY Luboš, POLÁČEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Erik Sedláček
Tip experta: výhra domácích

Když jsme ve Vratimově hráli s Rosicemi, tak musím potvrdit, že hrát tam je těžké a bude to mít těžké i béčko Slovácko, myslím, že domácí vyhrají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů