2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2022 17:30

34.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uničov napravil zaváhání a s Vratimovem vyhrál


Branky


10. A. Krč , 25. T. Komenda
6

V minulém domácím zápase Uničov celkem překvapivě prohrál s Velkým Meziříčím 1:3. Ve vloženém 34. kolo, které se odehrálo ve středu 25. 5., se čekalo, zda domácí napraví svůj víkendový nezdar a potvrdí roli favorita v domácím zápase s Vratimovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za poločas bylo hotovo

Marodka, trest za červenou kartu a také čekání potomka, to byly důvody absencí hostujících hráčů, kterých hostující trenér před zápasem v Uničově neměl tolik, kolik by potřeboval.

Zápas se celkově začal lépe vyvíjet pro domácí celek, který udeřil již v 10. minutě. Domácí Ambrozek vysunul na pravou stranu Vybírala, který přízemním centrem našel v naší šestnáctce volného Krče, který poslal míč přesně k levé tyči – 1:0.

Blízko vyrovnání byli hosté v 15. minutě, kdy Klejnot poslal míč k Hladíkovi, ten se na pravé straně hřiště prosmýkl kolem Baly a po jeho centru pálil Wojatschke bohužel do míst, kde stál dobře postavený brankář Uvízl.

Za dalších deset minut to bylo již rozdílem dvou branek. Ambrozkův centr z pravé strany si našel přesně hlavu zakončujícího Komendy, který zblízka nedal Střalkovi šanci – 2:0.

Do šaten tak odcházeli za dvoubrankového vedení domácí a našlápli ke třem bodům.

Domácí si výhru pohlídali

Po změně stran se něco málo přes sto diváků branek nedočkalo. 

Poslepovaná sestava hostí už nebyla tak nebezpečná a domácí si výhru pohlídali.

Vratimov si připsal další porážku a v příštím kole čeká jeho hráče pořádné těžké sousto v podobě první Sigmy.

Uničov tak podruhé v řadě doma už nezaváhal a dál se bude prát o přední příčky v tabulce.



Ohlasy k zápasu


SK Uničov
Jiří Neček - trenér: Měli jsme dobrý začátek, něco jsme si vyříkali a mužstvo chtělo vyhrát. Z obou útočníků mám obrovskou radost. Už při rozcvičce jsem Komendovi říkal, že by konečně měli dát zase gól.

FC Vratimov
Filip Racko - trenér: Celkově nám střed hřiště hrál dobře a eliminovali jsme tu jejich největší zbraň. Měli jsme tam i pěkné akce z toho středu na jeden dotek, kdy jsme to prokombinovali až do zakončení. Bohužel se ukázala ta naše největší slabina, neproměňovali jsme šance. V první půli to bylo na ně tři tři. Domácí potvrdili, že mají kvalitní útočníky a ze svých šancí nám vstřelili dvě branky. My pouze trefovali jejich gólmana. Tam vidím největší problém prvního poločasu, který jsme prohráli dva nula. Fotbal se hraje totiž na góly a když je nedáváte, nemůžete získat ani body.



Sestavy


SK Uničov
T. Uvízl [-] - R. Vejvoda [-] , V. Koutný [-] , A. Krč [-] , R. Bala [-] , D. Bača [-] , M. Vybíral [-] (71. M. Diblík [-] ) , T. Komenda [-] (82. M. Šidlík [-] ) , J. Ambrozek [-] , J. Svoboda [-] (82. J. Štaffa [-] ) , M. Sečkář [-] (71. J. Můčka [-] )

FC Vratimov
A. Střalka [-] - M. Igbinoba [-] , J. Klejnot [-] (78. V. Smilowski [-] ) , J. Elbel [-] - D. Dziuba [-] , P. Chlopek [-] (53. A. Varadi [-] ) , M. Hladík [-] , V. Hajnoš [-] , L. Kundrátek [-] , V. Wojatschke [-] - J. Teplý [-] (67. O. Roháček [-] )

Počet diváků: 118. Rozhodčí: MACRINEANU Jiří - SILNÝ Zdeněk, ŘEZNÍČEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Václav Horyna

Expert: Vašek Horyna
Tip experta: výhra domácích

Uničov doma neprohraje dvakrát po sobě a napraví své vystoupení ze zápasu s Velkým Meziříčím. Zvítězí o dvě branky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích