M. Galus 5. (p.)
J. Fiala 46.
J. Fiala 55.
3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2022 10:15

30.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Sigmy po oslavách postupu zdolalo Vratimov


Branky


5. M. Galus (p.) , 46. J. Fiala , 55. J. Fiala - 69. L. Kundrátek
0

30. kolo MSFL proti sobě postavilo týmy první Sigmy, která v minulém kole slavila postup a Vratimova. Hosté ne a ne bodovat a nepovedlo se jim to ani v sobotním utkání. Béčko Sigmy potvrdilo roli favorita a vyhrálo 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli rychle do vedení

Domácí trenér po oslavách postupu poslal některé svěřence na dovolenou a šanci dostali náhradníci.

Na hřišti to znát ale nebylo. Už v 5. minutě šla domácí Sigma do vedení, když po faulu na Grečmala proměnil pokutový kop Michal Galus - 1:0.

Těsně před přestávkou potom přidal druhou branku Jan Fiala. Hosté už v těch chvílích hráli o deseti, když se ze hřiště předčasně poroučel brankář Sýkora, který zahrál rukou před pokutovým územím a dostal červenou kartu.

Do kabin tak šli s vedením i s větším počtem hráčů domácí.

 

Domácí si výhru pohlídali

Brzy po změně stran, v 55. minutě, navýšil vedení na 3:0 svou druhou brankou v utkání Jan Fiala a o vítězi zápasu už nemohlo být pochyb.

Domácí si hlídali náskok a kráčeli za výhrou.

Definitivní tečku za výsledkem udělal v 69. minutě Lukáš Kundrátek, který zkorigoval výsledek na 3:1.

Od hostů i domácích to bylo vše a tři body zůstaly v Olomouci.



Ohlasy k zápasu


SK Sigma Olomouc B
Augustin Chromý - trenér: Hráči , kteří v minulých zápasech buď nenastupovali, nebo jen střídali, se toho chopili dobře. Začátek jsme měli hodně dobrý a po penaltě jsme šli do vedení. Vytvořili jsme si i řadu dalších příležitostí, škoda, že jsme častěji nestříleli. Hráči to hodně přehrávali. Hodně si s tím hráli. Nakonec jsme si nechali i vstřelit branku, což mě mrzí. To budu vytýkat.

FC Vratimov
Filip Racko - trenér: Bohužel to dnes nevyšlo. Prohráli jsme, ale musím říct, že tentokráte je to porážka se vztyčenou hlavou. Ty výkony, i když teď v poslední době prohráváme, tak mají podle mne vzestupnou tendenci. Už v Uničově to mělo slušné parametry.



Sestavy


SK Sigma Olomouc B
J. Trefil [-] - J. David [-] , J. Matoušek [-] (65. . Piňa [-] ) , D. Grečmal [-] (87. J. Šíp [-] ) , J. Fabiánek [-] , J. Fiala [-] (70. B. Paar [-] ) , M. Galus [-] , F. Uriča [-] , A. Bednár [-] , M. Hadaš [-] (70. M. Seehof [-] ) , H. Bukhal [-]

FC Vratimov
M. Sýkora [-] - J. Elbel [-] - D. Dziuba [-] , V. Wojatschke [-] (26. A. Střalka [-] ) , L. Kundrátek [-] , M. Hladík [-] (80. T. Hammer [-] ) , V. Hajnoš [-] (80. V. Smilowski [-] ) - A. Varadi [-] (55. P. Chlopek [-] ) - M. Skwarczek [-] , J. Klejnot [-] , A. Nemšovský [-]

ŽK: 5. A. Varadi , 13. M. Hladík , 15. V. Wojatschke . ČK: 25. M. Sýkora .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: POSPÍŠIL Pavel - BĚLÁK Marek, DOROTÍK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.