0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2022 17:30

31.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olomoucké béčko zakončilo sezónu vítězně


Branky


7

Rezerva Sigmy zvládla i poslední zápas v sezoně Moravskoslezské fotbalové ligy vítězně. Díky odstoupení Dolního Benešova ze soutěže měla soutěž jen 32. kol a Sigma odehrála svůj poslední soutěžní zápas na hřišti sestupujícího béčka Jihlavy, které porazila 2:0 a pečetila triumf v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas pro hosty

Oba týmy nasadily do zápasy spoustu mladých hráčů a herní převaha byla už od začátku na straně hostujících favoritů, kteří ji ale dlouho nedokázali promítnout do skóre.

Podařilo se to až ve 37. minutě Janu Fialovi, který tak stanovil poločasový výsledek v poměru 1:0 pro Hanáky.

Pokud by Sigma využila své šance, tak by poločas skončil větším rozdílem ve skóre, ale do kabin se odcházelo za jejího těsného vedení.

 

Hosté si výhru pohlídali

I druhá půle vyzněla jednoznačně pro hosty.

Sigmě B neuškodilo ani notné omlazení kádru a ve druhé půli si vedení pojistila.

V 77. minutě své vedení hosté zdvojnásobili, a to zásluhou osmnáctiletého Matěje Mikulenky - 0:2.

Stav 0:2 pak na informační tabuli svítil i po závěrečném hvizdu a hosté už mohou začít střádat plány na druhou ligu, která je čeká na startu nového ročníku.

Naopak domácí se poroučí o patro níže.

 



Ohlasy k zápasu



SK Sigma Olomouc B
Augustin Chromý - trenér: Nechtěli jsme si závěr sezony a tu vítěznou sérii pokazit, i když jsme dali příležitost mladším hráčům. Jsem rád, že se to povedlo. Nikdo nezklamal. Ať už to byl brankář Bílý, který vychytal svou první nulu v MSFL, nebo Mikulenka, jenž osvědčil čich na góly. Ale i další hráči jako Coufal, Seehof nebo Paar se předvedli v dobrém světle. Získat v sezoně 80 bodů je dobrý počin. Cením si ale nesmírně i toho, že jsme za 32 zápasů dostali jen 24 branek. Dali jsme taky nejvíc gólů v soutěži. Je to dobré vysvědčení



Sestavy


FC Vysočina Jihlava B
M. Lancman [-] - M. Walter [-] (86. M. Lokvenc [-] ) , J. Jiroušek [-] , A. Savi [-] , K. Crhan [-] (46. P. Štancl [-] ) , Š. Němeček [-] , M. Miška [-] , M. Fila [-] (80. J. Vodička [-] ) , P. Vacek [-] (86. J. Pekárek [-] ) , P. Mikuška [-] , D. Homola [-]

SK Sigma Olomouc B
R. Bílý [-] - M. Hadaš [-] (69. J. Coufal [-] ) , J. Matoušek [-] (59. M. Mikulenka [-] ) , F. Uriča [-] , J. David [-] , H. Bukhal [-] (82. B. Paar [-] ) , J. Fiala [-] (69. M. Seehof [-] ) , M. Galus [-] , A. Bednár [-] (46. F. Slavíček [-] ) , J. Fabiánek [-] , D. Grečmal [-]

ŽK: 36. M. Miška .
Počet diváků: 56. Rozhodčí: SVOBODA Ladislav - ROSICKÝ Jakub, SOUKAL Bedřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů