3:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2022 10:30

25.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrchovina byla fotbalovější, o úspěch ji připravily hloupé chyby


Branky


2. A. Průcha , 75. T. Poul (p.) , 78. Š. Bambula - 60. L. Slavíček , 83. M. Jícha
11

SAPELI Polná si zajistila čtvrté místo tabulky!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól padl velice rychle

Než se diváci stačili ponořit do sledování zápasu, padla první branka. Ve 2. minutě se dostal k míči po centru za obranu Průcha a krásnou trefou k tyči otevřel skóre zápasu - 1:0. Hosty však rychlé inkasování nedeprimovalo a často se dostávali před svatyni Pokorného. Chyběla jim však lepší finální fáze. I přesto dvakrát nastřelili brankovou konstrukci. Naopak na druhé straně se ke střele dostal znovu Průcha, ale Sáblík zasáhl u tyče včas

Dvě hrubé chyby a bylo rozhodnuto

Po změně stran byla rezerva Vrchoviny aktivnější a po hodině se dočkala zaslouženého vyrovnání. To zpětnou přihrávku uklidil do sítě k tyči pohotově z voleje Slavíček - 1:1. Hosté dostali zanedlouho míč do sítě podruhé, ale gól trio sudích kvůli ofsajdu neuznalo. Klíčové momenty tak přišly po 75. minutě, když mužstvo Sapeli dostalo dva dárky. Nejdříve penaltu za smolnou ruku Hlaváče proměnil přesnou střelou k pravé tyči Tomáš Poul (bývalý hráč SFK) a o tři minuty později pak střílený trestný kop Bambuly překvapivě skončil až v brance 3:1. „Soupeř byl lepší než my, ale za stavu 1:1 se dopustil dvou hrubých chyb, a to bylo rozhodující,“ uznal polenský kouč Jiří Babínek. Závěrečný nápor hostí přinesl jen snížení. Pokorný vychytal tutovku Šmídy, ale Jícha se z dorážky nemýlil - 3:2. Více však už tým trenéra Petra Follprechta nestihl.

 

 

Report napsal Vojtěch Dobrovolný, děkujeme! 



Ohlasy k zápasu


TJ Sapeli Polná
Jiří Babínek, trenér: "Potvrdili jsme čtvrté místo v tabulce, je to nádhera. Vyhráli jsme poslední zápas doma a celkově jsme se sezonou spokojeni".

SFK Nové Město na Moravě B
Petr Follprecht, trenér: "Místo abychom po vyrovnání rozhodli, tak jsme si nechali dát dva hloupé góly. Zkušený tým domácích si to pak už pohlídal. Mysleli jsme si, že po deseti vstřelených gólech doma to půjde samo. Chyběla nám hladovost."



Sestavy


TJ Sapeli Polná
T. Pokorný [-] - O. Přibyl [-] , M. Brabec [-] , A. Průcha [-] (87. T. Matějíček [-] ) , J. Mužík [-] (57. P. Fišer [-] ) , J. Vacek [-] , M. Boháček [-] , M. Mikeš [-] , T. Poul [-] , D. Procházka [-] , Š. Bambula [-]

SFK Nové Město na Moravě B
M. Sáblík [-] - A. Boušek [-] , V. Dobrovolný [-] (64. R. Hlaváč [-] ) , M. Šmída [-] , L. Slavíček [-] , R. Blažíček [-] , P. Blažíček [-] , T. Švanda [-] , J. Veselý [-] (24. V. Veselý [-] ) , D. Bača [-] , J. Chytrý [-] (64. M. Jícha [-] )

ŽK: 70. T. Poul , 90. T. Pokorný - 18. A. Boušek , 86. T. Švanda .
Počet diváků: 43. Rozhodčí: ROSICKÝ Pavel - ŠÍMA Nikolas, HOLUB Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích