2:1
(1:1)
34. M. Kolda
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2022 16:30

21.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radešínka vydřela tři body


Branky


13

Hosté hráli dlouho v deseti a nakonec poprvé na jaře padli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

V úvodu utkání se hra přelévala ze strany na stranu a o šance nebyla nouze. Oba gólmani však zářili. V 6. minutě si málem vstřelil vlastní gól Starý. Chvíli na to střílel z vápna Pulkrábek. Drdlova hlavička po rohovém kopu mířila těsně vedle. Ve 12. minutě šel sám na Bajera Blaha, ale gól nedal. Na druhé straně zahrozil Blatný, ale Janů míč vykopl z brankové čáry. Za další dvě minuty loboval domácího gólmana Šťáva, mířil však těsně vedle. V 19. minutě zachytil Bajer míč za pokutovým územím a viděl červenou kartu. Z následného přímého volného kopu mířil k tyči Pulkrábek a domácí vedli - 1:0. Poté měl další šanci Šťáva, ale znovu narazil na Chrásta. V 34. minutě si na rohový kop naskočil Kolda a míč zapadl do domácí  brány - 1:1. Otočit skórem mohl Blatný, trefil však jen Chrásta. Na druhé straně mířil Liška z úhlu jen do gólmana.

Domácí po přestávce rozhodli

Po přestávce se hra zklidnila a šancí ubylo. V 51. minutě pálil Blatný a domácí gólman jeho pumelici vytěsnil na tyč. V 57. minutě byl v tutovce Liška, ale zvolil špatné řešení. V 72. minutě našel Pulkrábek po rohovém kopu Drdlu a ten dotlačil míč do sítě - 2:1. Domácí mohl uklidnit Dvořák, ale ani jednou netrefil bránu. V závěru propadl míč za domácí obranu, Hrádek však narazil na Chrásta a zajistil domácím tři body.



Ohlasy k zápasu


FK TJ Radešínská Svratka
Martin Mužátko (trenér): Má slova po tristním výkonu v Kostelci padla na úrodnou půdu. Zápas jsme odmakali a nakonec jsme byli odměněni třemi body. Budišov ukázal velkou kvalitu a tyto body jsou pro nás velmi cenné.




Sestavy


FK TJ Radešínská Svratka
P. Chrást [-] - V. Skryja [-] , J. Janů [-] , D. Novotný [-] , M. Pulkrábek [-] , J. Liška [-] , M. Drdla [-] (81. M. Šacl [-] ) , Z. Starý [-] , T. Rous [-] (46. V. Hudák [-] ) , P. Lhoták [-] (53. J. Máček [-] ) , M. Blaha [-] (64. L. Dvořák [-] )

FC Budišov - Nárameč
P. Bajer [-] - O. Doležal [-] , M. Blatný [-] , R. Vašíček [-] (66. D. Čech [-] ) , J. Večeřa [-] (20. Š. Koš [-] ) , R. Hrádek [-] , D. Hibš [-] , R. Šťáva [-] (83. J. Sedláček [-] ) , M. Sedláček [-] , T. Nováček [-] , M. Kolda [-]

ŽK: 32. P. Lhoták , 60. D. Novotný , 81. J. Máček - 56. M. Sedláček , 87. T. Nováček . ČK: 19. P. Bajer .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠRÁMEK Zdeněk - SÝKORA Tomáš, MACH ING. Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Dominik Hibš
Tip experta: výhra hostů

Tady nemůžu říct jinak než výhra hostů.

Tip: výhra hostů