Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2022 15:30

16.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velká Bíteš přehrála Stonařov


Branky


19

Domácí vedli už o čtyři branky. Hosté v závěru alespoň korigovali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Za stálého sněžení se po čtvrthodině hry Ondrák prosadil individuálně přes obránce soupeře a otevřel brankový účet - 1:0. Deset minut poté připravil Pokorný míč Jelínkovi a domácí zaslouženě vedli o dvě branky 2:0. V první půli bezzubí hráči Stonařova si pak ještě v 35. minutě Pokorného střelu srazili sami za záda vlastního brankáře - 3:0. 

Domácí si vedení pohlídali

V 64. minutě Pokorný prostřelil brankáře Měrtla a zvýšil už na 4:0. Nekoncentrovanost domácích Stonařov dokázal využít a nedlouho poté snížil na 4:1, z branky se radoval Freitich. Zápas se potom už jen z povinnosti dohrával. Domácí zahodili několik zajímavých příležitostí, a protože soupeř Lysým osm minut před koncem znovu korigoval, skóre se uzavřelo stejně jako na podzim na hřiště soupeře 4:2 ve prospěch béčka Velké Bíteše. 



Ohlasy k zápasu


FC PBS Velká Bíteš B
Jiří Jelínek (trenér): Podali jsme možná nejhorší výkon v letošním ročníku, spokojený můžu být jenom s vítězstvím. Hlavně druhý poločas byl z naší strany hlavně přístupem velice špatný, beru to jako zdvižený varovný prst. Do příštích zápasů máme na čem pracovat.




Sestavy


FC PBS Velká Bíteš B
L. Cimbálník [-] - J. Mejzlík [-] (46. A. Lunda [-] ) , J. Jakeš [-] , M. Švanda [-] , J. Ondrák [-] (76. V. Havlíček [-] ) , J. Jelínek [-] (46. P. Kaštan [-] ) , J. Pokorný [-] , P. Loup [-] (88. M. Chadim [-] ) , T. Pelán [-] (63. J. Hvězda [-] ) , L. Pelikán [-] , O. Švanda [-]

TJ Sokol Stonařov
P. Měrtl [-] - M. Turoň [-] , L. Freitich [-] , M. Příhoda [-] , P. Kozojed [-] , D. Urbánek [-] , L. Lysý [-] , P. Plavec [-] (69. A. Brabenec [-] ) , P. Rychlík [-] , J. Toth [-] , J. Urbánek [-]

ŽK: 56. J. Ondrák .
Hráči zápasu: J. Pokorný .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: SÝKORA Tomáš - DVOŘÁK Miloš, JUDA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Pavel Fabík
Tip experta: výhra domácích

Tady vidím jasnou jedničku. Bíteš má mladý silný tým, který vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích