Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2022 16:00

18.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přibyslavice mají další tři body


Branky


18

Domácí předvedli další kanonádu a mají tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Přibyslavičtí po páteční dohrávce, když porazili vysoko Hamry začali nedělní utkání opět ve velkém stylu a v prvních 10. minutách měli dvě tutovky, ovšem prosadili se až v 15. minutě Lopatářem - 1:0. Během 1. půle pak domácí hosty k ničemu nepřipustili a postupně včetně proměněné penalty navyšovali své poločasové vedení, přičemž ještě neproměnili několik obrovských šancí.

Domácí si vedení pohlídali

Ihned po zahájení 2. půle to vypadalo, že domácí jsou ještě myšlenkami v kabině, protože hosté nastřelili v 46. a ve 47. minutě tyčku, ale následně již v průběhu 2. půle však domácí žádný zvrat nepřipustili a zápas kontrolovali. Hosté mohou za ještě přijatelný výsledek děkovat domácí střelecké nemohoucnosti a svému brankáři, který dokázal i když někdy se štěstím zlikvidovat několik domácích jasných šancí. V závěru utkání se nakonec hosté za svoji obětavost dočkali po odraženém míče od břevna čestné branky.



Sestavy


TJ Sokol Přibyslavice
D. Vrbka [-] - L. Lopatář [-] , L. Drapák [-] , M. Kopeček [-] (67. V. Škorpík [-] ) , M. Bukáček [-] , M. Matějek [-] , P. Čermák [-] , L. Zahrádka [-] (74. S. Roubec [-] ) , M. Kopeček [-] , P. Šárka [-] , J. Skrobikowski [-]

TJ Sokol Stonařov
P. Měrtl [-] - M. Turoň [-] , D. Vacek [-] , M. Příhoda [-] , M. Škrdla [-] , P. Kozojed [-] , M. Čurda [-] , D. Urbánek [-] (73. A. Brabenec [-] ) , Z. Brussmann [-] (69. Š. Kolár [-] ) , J. Toth [-] (46. L. Lysý [-] ) , J. Urbánek [-]

ŽK: 36. M. Příhoda .
Počet diváků: 103. Rozhodčí: VYSKOČIL Štěpán - ŽALOUDEK Patrik, PAVELEC Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích