Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2022 16:30

20.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velká Bíteš rozebrala Jaroměřice


Branky


18

Ve Velké Bíteší byl zápas jasnou záležitostí domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

V pěkném sobotním odpoledni předcházející filipojakubské noci domácí nastoupili odhodlaní napravit prohru z posledního zápasu v Bohdalově a hned od začátku se vrhli do útoku. Na první branku hrstka domácích příznivců nečekala dlouho, v 7.minutě napřáhl z dálky Dvořák a jeho projektil skončil za zády brankáře Vydry. V 19.minutě se za obranou ocitl kanonýr Pokorný a šajtlí nechal vzpomenout na nejlepší časy „malého Mozarta“. Ve 29.minutě přišla nejkrásnější akce zápasu, naši se postupným útokem prokombinovali až k hostující svatyni, kde našel Ráboň přesně Pokorného, který si tváří v tvář hostujícímu golmanovi věděl rady a zvýšil už na rozdíl třech branek. Když o tři minuty zvýšil na 4:0 Svoboda bylo víceméně rozhodnuto. Do poločasu ještě patičku Ráboně usměrnil do branky Dvořák, který se tak podruhé v zápase prosadil a uzavřel poločasové skóre na 5:0. 

Domácí si vedení pohlídali

V druhém poločase se už utkání spíše dohrávalo naši sešláply nohu z plynu a soupeř se dostal více do hry. V 53. minutě vstřelil šestou branku po rohovém kopu agilní Martin Švanda. Další branka z rohového kopu po hlavičce Svobody nebyla pro odkop uznána. Další šance už zůstali nevyužité a hosté tak odjeli s přídělem 0:6. 

 



Ohlasy k zápasu


FC PBS Velká Bíteš B
Jiří Jelínek (trenér): Utkání jsme zvládli, v prvním poločase jsme podali dobrý výkon a po pěkných akcí jsme si vypracovali dostatečný náskok. V poločase jsme se snažili hráče motivovat k tomu, aby nepolevili a pokračovali ve stejném způsobu hry, bohužel se nám to moc nepodařilo. Jsem taky rád, že se nám konečně podařilo neinkasovat.




Sestavy


FC PBS Velká Bíteš B
L. Cimbálník [-] - J. Mejzlík [-] , T. Dvořák [-] (60. J. Hvězda [-] ) , J. Jakeš [-] , M. Švanda [-] , J. Pokorný [-] , J. Ráboň [-] (60. A. Lunda [-] ) , F. Svoboda [-] , T. Pelán [-] (46. O. Švanda [-] ) , L. Pelikán [-] , P. Loup [-]

FK Jaroměřice nad Rokytnou
D. Vydra [-] - A. Kopeček [-] , T. Přibyl [-] - R. Svoboda [-] , M. Svoboda [-] - Z. Melán [-] - J. Stejskal [-] , A. Filipi [-] , T. Foltýn [-] , J. Urbánek [-] , D. Částek [-]

ŽK: 39. Z. Melán .
Počet diváků: 42. Rozhodčí: JONÁŠ Petr - ZACHARA Jiří, SKRYJA Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Jakub Zejda
Tip experta: výhra domácích

Bíteš doma hrát umí a zápasy jsou zde vždy těžké. S aktuální formou Jaroměřic zápas skončí výhrou domácích.

Tip: výhra domácích