1:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2022 16:30

20.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přibyslavice doma padly


Branky


19. M. Bukáček - 11. J. Zahrádka , 61. T. Zacha , 65. V. Lampíř (p.) , 74. T. Zacha
18

Favoritovi pomohla červená karta pro domácí v závěru prvního poločasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Hosté po přestávce rozhodli



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přibyslavice
Milan Škorpík (vedoucí): Šlágr kola vidělo asi 150 diváků a slibovalo přinejmenším vyrovnaný zápas. Hosté začali o něco lépe a už v 11. minutě se ujali vedení Zahrádkou. Domácí ale hráli rovnocennou partii a po pěkné kombinaci se jim podařilo Bukáčkem vyrovnat. Bohužel průběh celého utkání nakonec ovlivnila 37. minuta, kdy rozhodčí Fryč vyloučil domácího Zahrádku po druhém ostřejším zákroku, přičemž stejné zákroky na druhé straně netrestal ani žlutou kartou a stejně tak, jako poukazovali hráči z Nedvědic na jednostranné řízení zápasu ve prospěch Fotbalové školy dopadli domácí hráči. Paradoxem je, že hosté pomoc nepotřebovali, byli o něco málo lepší na zpracování míče, v rychlosti a kombinaci, a pravděpodobně by utkání nakonec dotáhli přinejmenším k remíze. Domácí se jim snažili vyrovnat bojovností a obětavostí, ale postupně jim docházely síly. Domácím se podařilo do poločasu v deseti remízu udržet, ale ve druhé půli se již hosté proti oslabeným domácím jednoznačně prosadili a dotáhli tak utkání do zdárného konce. Je škoda, že utkání které mohlo slibovat divácky vyrovnanější partii, bylo naprosto zbytečně a necitlivě řízeno hlavním arbitrem utkání.




Sestavy


TJ Sokol Přibyslavice
D. Vrbka [-] - L. Lopatář [-] , L. Drapák [-] , M. Kopeček [-] , M. Bukáček [-] , M. Matějek [-] , P. Čermák [-] (80. S. Roubec [-] ) , L. Zahrádka [-] , M. Kopeček [-] , P. Šárka [-] , J. Skrobikowski [-] (85. J. Rambousek [-] )

SK Fotbalová škola Třebíč
O. Fiala [-] - V. Dvořák [-] , V. Lampíř [-] , Z. Švéda [-] , T. Růžička [-] (70. M. Kratochvíl [-] ) - M. Trnavský [-] (70. O. Molák [-] ) , L. Hráček [-] , J. Uličný [-] - M. Hobza [-] (81. L. Raitmajer [-] ) , T. Zacha [-] (81. J. Jurda [-] ) , J. Zahrádka [-] (78. T. Staněk [-] ) -

ŽK: 21. L. Zahrádka , 45. L. Drapák - 63. T. Růžička . ČK: 37. L. Zahrádka .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: FRYČ Vlastimil - BURIAN Vít, MAAR Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Jakub Zejda
Tip experta: výhra hostů

Fotbalová škola je sice kvalitní tým převyšující tuto soutěž, ale Přibyslavice zase oplývají značnou zkušeností. Zápas bude velmi vyrovnaný, ale nakonec těsné vítezství poputuje do Třebíče.

Tip: výhra hostů