Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2022 16:30

23.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nedvědice přestřílela Polnou


Branky


16

Domácí potvrdili roli favorita a pěti brankami sestřelili Polnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Jak je zvykem, tak Nedvědice zase začala napadat rychlým presingem hned od počátečního hvizdu rozhodčího. Hosté byli trochu rozhození a nemohli  se dostat do hry. Než se hráči Polné rozkoukali domácí vedli 2:0. Rychle pak na druhý gól odpověděl útočník hostů L. Čaloud, který potrestal špatnou rozehrávku jednoho z obránců - 2:1. Poté se delší dobu nic moc nedělo, hráče obou týmů trápila přesnost přihrávky, a to vedlo k tomu, že všechny útoky končily před velkým vápnem. Ve 35. minutě pak M. Pachlopník vystřelil z velké vzdálenosti a brankář hostí vyrazil míč do běhu útočníkovi domácích, kterého  ve vápně fauloval stoper Polné a rozhodčí nařídil pokutový kop. V. Štefka penaltu proměnil - 3:1. 

 

Domácí si vedení pohlídali

Do druhého poločasu vstoupili zase lépe hráči domácího družstva a ve 49. minutě zvýšili své vedení na 4:1. Poté, ale přišel lehký zvrat, kdy byla nařízena další penalta proti hostujícímu týmu, kterou neproměnil V. Haviger a domácí to trochu rozhodilo. Nekoncentraci pak rychlými dvěma góly potrestali hráči Polné a ze skóre 4:1 se během dvou minut stalo skóre 4:3 a nervozita v podání nedvědických fotbalistů začala stoupat. Naštěstí pro domácí hosté nedokázali proměnit ani jednu z šancí, které si poté vytvořili. V 85. minutě pak R. Šikula po dorážce zvýšil vedení svého týmu na konečný stav 5:3.



Ohlasy k zápasu


SK Pernštejn Nedvědice
Ladislav Trdý (hráč): V prvních 10 minutách jsme ukázali, že umíme dobře presovat, a že začátky utkání zvládáme velmi, ale jelikož se už blíží konec sezony a fyzička pomale dochází, nedokázali jsme v napadání pokračovat. Což se prokázalo na pár zbytečných šancí, které jsem soupeři darovali díky malé důraznosti. V druhém poločase se zase ukázalo, že začátky jsou naše silná stránka a zvýšili jsme vedení na 4:1. To by se zdálo jako konec zápasu a v uvozovkách jasná výhra pro nás, ale opak byl pravdou. Neproměněná penalta nás trošku zaskočila a dostali jsme velice rychlé dva góly, takže místo vedení 5:1 jsme vedli pouze 4:3 a soupeř cítil šanci minimálně na remízu. Naštěstí jsme zachovali chladnou hlavu a i tak jsme soupeři moc prostoru nedarovali. Kámen ze srdce nám pak spadnul když R. Šikula v 85. minutě skóroval a pojistil nám tak 3 body.




Sestavy


SK Pernštejn Nedvědice
D. Havlík [-] - L. Jirásek [-] (61. J. Sytař [-] ) , T. Christian [-] , M. Pachlopník [-] (67. R. Šikula [-] ) , J. Pachlopník [-] , D. Bracek [-] , M. Vašíček [-] , V. Štefka [-] , M. Vašíček [-] , P. Humpola [-] , V. Haviger [-]

Slavoj Polná B
J. Mezera [-] - T. Vacek [-] (26. M. Zajac [-] ) , P. Trombelli [-] , L. Čaloud [-] , M. Jirka [-] , A. Apfelthaler [-] , T. Diviš [-] , J. Staněk [-] , J. Bohdálek [-] , M. Šorf [-] , V. Voráček [-]

ŽK: 22. P. Humpola , 56. M. Pachlopník , 70. J. Pachlopník , 82. V. Štefka - 68. J. Staněk , 70. L. Čaloud , 82. M. Jirka . ČK: 74. J. Staněk .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: SVOBODA Marek - FRYČ Vlastimil, MAAR Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Ondřej Dvořák
Tip experta: výhra domácích

Jarní forma sedla na Nedvědice. Vítězství domácích.

Tip: výhra domácích