5:3
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 10:15

10.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litohoř získala tři povinné body


Branky


13. K. Svoboda (p.) , 33. D. Bártů , 54. A. Kabashaj , 57. A. Kabashaj , 88. R. Szabó - 56. Z. Příhoda (p.) , 62. Š. Koukal , 90. J. Hroch
0

Fotbalisté Litohoře vyhráli na domácím hřišti s posledním týmem tabulky Heralticemi a jejich pátá výhra v řadě znamená posun na pár hodin do čela tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí otevřeli účet utkání z penalty

 Litohoř nastoupila do dopoledního utkání s velikou motivací. Výhra nad jednoznačně posledními Heralticemi by je alespoň na pár hodin vynesla na první místo tabulky. Domácí nastoupili se staronovou akvizicí Astritem Kabashajem. Tento útočník s albánsko-kosovskými kořeny se stal na poslední možnou chvíli posilou domácí Litohoře. Zápas začal vyrovnaně a i když hosté po devíti kolech uzavírali tabulku s jejich nebezpečnými brejky měli zadáci Litohoře velké problémy. První branky se ale podle očekávání dočkali domácí a byla u toho právě jejich nová posila. Ve 13. minutě vybojoval míč Astrit Kabashaj, jeho průnik do vápna zastavili hosté jen za cenu faulu a z nařízené penalty otevřel skóre zápasu Kamil Svoboda 1:0. Heraltice však tento gól nezlomil a simpaticky hráli s favoritem rovnocenou hru. Přesto domácí do konce poločasu odskočili na dvogólové vedení. O to se postaral ve 33. minutě Dominik Bártů, který byl v malém vápně nejdůraznější 2:0.

Ve druhém poločase bylo k vidění šest gólů

Druhý poločas pak přinesl gólovou přestřelku. V 54. minutě se dočkala svého prvního gólu v dresu Litohoře posila Astrit Kabashaj a jeho trefa stála zato. Domácí zahrávali rohový kop, na který si právě naskočil Kabashaj a rybičkou nedal Jaroslavu Krulovi v dresu Heraltic žádnou šanci 3:0. Hosté však dnes hráli dobře a dokázali to i brankově vyjádřit. V 56. minutě se po ruce ve vápně domácího celku kopala penalta, kterou bezpečně promněnil Zdeněk Příhoda 3:1. Jenže hned po rozehrání šli v 57. minutě opět do třígólového trháku domácí a znovu to byl Astrit Kabashaj, který dostal pěknou nahrávku od svého parťáka z útoku Libora Coufala a podél brankáře Krula upravil na 4:1. Divokou osmiminutovku dovršil 62. minutě Heraltický Štěpán Koukal 4:2. Domácí poté hru kontrolovali a v závěru utkání se v 88. minutě po rohovém kopu prosadil hlavou kapitán a sváteční střelec Rudolf Szabó 5:2. Nebyla to však ještě poslední branka tohoto pohledného utkání. O tu se postaral v 90. minutě po rychlé akci hostů z malého vápna Jaromír Hroch 5:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Litohoř
Šplíchal Pavel, trenér Litohoře: Získali jsme povinné vítězství. Divím se ale, že soupeř, uzavírá s jedním bodem tabulku, protože jeho dobrý výkon tomu neodpovídal. Jsem také rád, že se dnes nikdo nezranil. Jsem spokojen se třemi body.

Heraltice
Hroch Jaromír. hráč Heraltic: Myslím si, že jsme byli dnes lepším týmem, ale neproměnili jsme svoje šance. Špatný výkon podali pomezní rozhodčí, kteří necitlivě posuzovali ofsajdové situace.



Sestavy


TJ Litohoř
O. Dvořák [-] - D. Bártů [-] , R. Szabó [-] , L. Klejdus [-] - D. Punčochář [-] , J. Trávníček [-] - L. Coufal [-] , K. Svoboda [-] - J. Pintér [-] , M. Šafrata [-] (33. P. Obrdlík [-] ) , A. Kabashaj [-] (77. P. Šplíchal [-] )

Heraltice
J. Krul [-] - Z. Veselý [-] (60. A. Veleba [-] ) , Š. Koukal [-] , M. Pospíšil [-] , M. Kourek [-] , L. Lazárek [-] , Z. Příhoda [-] , J. Hroch [-] , Z. Lazárek [-] , J. Koukal [-] , P. Příhoda [-]

ŽK: 13. Z. Příhoda , 70. Š. Koukal .
Místo: Litohoř. Počet diváků: 20. Rozhodčí: ZIMA Petr - DOLANSKÝ Ladislav (N), BÁRTŮ Vít (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.