L. Lopatář 65. (p.)
1:1
(0:1)
32. J. Kopl
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

10.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Přibyslavici B se zrodila remíza


Branky


65. L. Lopatář (p.) - 32. J. Kopl
0

Dělbou bodů skončil zápas sousedů v tabulce mezi Přibyslavicí B a Čáslavicemi B

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jiří Kopl dostal hosty do vedení

Souboj dvou rezervních týmů a zároveň sousedů v tabulce, bylo k vidění v Přibyslavicích v jejich pěkném fotbalovém areálu. Přibyslavice i Čáslavice hrají v horních patrech tabulky a občas potrápí i nějaký přední tým tabulky, což na vlastní kůži pocítil vedoucí tým tabulky z Horního Újezdu. Ten přišel právě v posledním domácím zápase Přibyslavic o svoji neporazitelnost. Hosté byli ze začátku utkání aktivnější a prvních dvacet minut dominovali utkání. Svoje šance však nedokázali proměnit. Svoji zásluhu na tom měl i skvěle chytající Vrbka v brance domácích. Až ve 32. minutě našel recept na Vrbku Jiří Kopl a hosté se tak ujali vedení 0:1. Domácí branka nesrazila, ale vyrovnat se jim do konce poločasu nepodařilo.

 

Proměněná penalta znamenala remízu

Začátek druhé poloviny byl z obou stran opatrný. V několika brejkových situacích se objevili domácí Lopatář s Masopustem. Vyloženou šanci neproměnil ani Partl, když ve velkém vápně soupeře podklouzl a na branku hostí vyslal spíše přihrávku, než střelu. S tou si Hobza bez problémů poradil. Až v 67. minutě zahrál hostující hráč v pokutovém území rukou a rozhodčí Fňukal nařídil penaltu. K té se postavil domácí kanonýr Luboš Lopatář. Zkušeně si počkal na pohyb brankáře a poslal míč do opačného růžku brány1:1. Po zbytek utkání už žádný z týmů branku nevsítil, i když k tomu měli možná blíže domácí, když se dvakrát uvolnil Masopust, který však ani jednu ze svých střel na zadní tyč nedostal do branky.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přibyslavice B
Račák Petr, trenér Přibyslavice B: Utkání jsme nezačali dobře a hosté se zaslouženě ujali vedení. O poločase jsme si k tomu s hráči něco řekli, začali jsme hrát více po zemi a získali jsme i mírnou převahu. Škoda, že jsme ve druhém poločase neproměnili některou z šancí, za první poločas jsme si však nezasloužili vyhrát. Podle mě se jedná o spravedlivou remízu.

FK Čáslavice-Sádek B
Vařbuchta Pavel, vedoucí Čáslavic B: V prvním poločase jsme byli lepší my , ve druhé to byli domácí, takže remíza je spravedlivá.



Sestavy


TJ Sokol Přibyslavice B
D. Vrbka [-] - J. Pojer [-] (40. K. Pártl [-] ) , F. Holub [-] , P. Vejmělek [-] , J. Škarvada [-] - R. Kučera [-] (58. M. Vafek [-] ) , J. Kovář [-] , M. Molák [-] , P. Masopust [-] - L. Lopatář [-] , J. Rambousek [-]

FK Čáslavice-Sádek B
M. Hobza [-] - J. Kacetl [-] , P. Růžička [-] , A. Roupec [-] , J. Hanzal [-] , M. Obůrka [-] (68. J. Vaníček [-] ) - M. Klika [-] , J. Vecheta [-] , L. Rubák [-] - V. Čurda [-] (57. T. Růžička [-] ) , J. Kopl [-] (62. P. Bednář [-] )

ŽK: 59. F. Holub , 78. P. Vejmělek - 33. J. Kopl , 65. M. Obůrka .
Hráči zápasu: D. Vrbka , J. Škarvada - J. Vecheta .
Místo: Přibyslavice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: FŇUKAL Lubomír - VEJMĚLEK František (N), VECHETA Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.