3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 15:00

9.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Syrovice B se dotáhly bodově na svého soupeře


Branky


61. D. Růžička , 69. J. Lang , 76. J. Vrba
0

I ve svém pátém domácím zápase neokusily Nové Syrovice B hořkost porážky a zároveń přerušily tři zápasy bez výhry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas branku nepřinesl

Fotbalisté Přibyslavic přijeli do Nových Syrovic posilněni výhrou nad favoritem soutěže z Horního Újezdu, ale značně oslabeni o některé hráče základního kádru (bylo jich celkem sedm). Do zápasu museli nastoupit i hráči, kteří už pověsili své kopačky na hřebík. Svým výkonem však určitě nezklamali. První poločas tak byl poměrně vyrovnaný. František Zavadil v brance Nových Syrovic ani Lubomír Vejmělek na straně Přibyslavic nepustili za záda žádnou střelu a tak se šlo do šaten za bezbrankového stavu.

Zápas rozhodli střídající hráči

Druhý poločas začali náporem domácí a hosté začali pomalu fyzicky odpadat. Výsledkem toho byl vedoucí gól Nových Syrovic, který vstřelil v 61. minutě David Růžička 1:0. Domácí nadále dobývali hostující branku a k tomu se začali prosazovat hráči z lavičky. V 69. minutě se trefil Josef Lang a bylo to 2:0. Po vstřeleném gólu šel na hřiště Jiří Vrbka, pobyl na hřišti pouhých sedm minut a už to bylo v 76. minutě 3:0. Tím byl zápas rozhodnutý, protože Přibyslavice už neměly sílu cokoliv ze zápasem udělat. Syrovická tvrz tak nebyla ani na popáté dobyta.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Přibyslavice B
Račák Petr, trenér Přibyslavic B: Do zápasu jsme vstoupili značně oslabeni a tak museli nastoupit hráči, kteří už nehrají. Těm co hráli zápas chci poděkovat a ti, kteří se nedostavili, by se měli nad sebou zamyslet.



Sestavy


SK Nové Syrovice B
F. Zavadil [-] - D. Jenerál [-] (69. J. Vrba [-] ) , L. Kouřil [-] , L. Houserek [-] , J. Marek [-] (80. L. Nejerál [-] ) , L. Růžička [-] (60. J. Lang [-] ) , D. Růžička [-] , V. Tříletý [-] , J. Vlček [-] , J. Weidenthaler [-] , L. Fryauf [-]

TJ Sokol Přibyslavice B
L. Vejmělek [-] - J. Pojer [-] , P. Vejmělek [-] , F. Holub [-] , O. Veškrna [-] - J. Kovář [-] (77. P. Račák [-] ) , T. Rozsypal [-] , M. Kejnovský [-] - L. Lopatář [-] , P. Mícek [-] (43. J. Škarvada [-] ) - J. Rambousek [-] (74. D. Vrbka [-] )

ŽK: 55. J. Pojer .
Hráči zápasu: L. Fryauf - T. Rozsypal .
Místo: Nové Syrovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: RYGL Antonín - CHALUPA Martin (N), VEJMĚLEK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.